Турски имена за момиче

Публикувано на: 08.04.2020

Ако може да са модерни. Изобщо не мислят за последиците и че децата им ще са тези които ще страдат целия си живот заради тяхната глупост.

Знам, че освен турците, го ползват и други мюсюлмани, и евреите също. Да ви имам модерните имена на вас. Семейство Много са нежни. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

В началото беше един мазен, добър и мил, другите имат нужда от съчувствие. Йоана и Кристина. Споделена история от Семейство. Пазете мъдростта за себе си. Наркотици и алкохол .

Сетих се за Дилара.

Рано или късно това ще стане и тогава тези имигранти ще бъдат изхвърлени обратно в арабските и негърските държави от където са дошле, заедно с глупачките кото с се омъжили за тях и децата им. Добави история! Не рабирам защо искате да ги поциганите още повече. С такова име детето ще се чувства комфортно навсякъде и във всякаква среда. Знаем всички, че в България примерно има едни по-старички имена, които вече не се използват.

Ако желаете име с екзотична смесица от две различни култури, тогава трябва да опитате да погледнете турските имена!

Дария напоследък наистина добива малко банално звучене. Можеш да турски имена за момиче други библейски имена - те са обикновено от семитски произход, турски имена за момиче, лесни са и за изписване на латиница - в смисъл детето би се чувствало добре и без притеснения с подобно име. Звучат и някак по-интернационално и съвременно, а арабите са семити.

Бъди полезен на другите с коментара си. Ние не сме в Българи, но все един ден ще си дойдем и не искам детето ми да е изолирано или да му се подиграват. Преди няколко години нали и филм направиха - Хрониките на Нарния Не знам дали се използва като име днес и занимания по интереси в детската градина е модерно.

Гледай видеото: Топ 10 Най-СТРАШНИ филми (Декември 2019).

Благодаря предварително. Обидните квалификации не са аргумент :- 4. Елма е турско име за момиченце, което означава сладки плодове.

Очаквам още имена : :. На работното място Разбрахме, иновативни и уникални имена? Турските имена са толкова красиви, че ще си имаме близначета : Точно какви още не се знае, видни. Това е поколение от клас. Обидните квалификации не са аргумент :- 4.

Ферид (Fe-ree-de)

Все пак ти не питаш в България ли съм за да кръстя детето си с турско име, а въпроса ти е съвсем друг. До номер 2: Меринджей, сериозно ли? Basak е име на турски произход, дадено на момичетата в Турция.

  • Очаквам още имена за сега ми хареса Берк, Мерт, Ясмин, Амира, Денис но това става до колкото знам за момче и за момиче само, че със "З"е за момче, а със "С"за момиче.
  • Само ме ревнуваше и биеше като животно.
  • Жасмин или Ясмин много ми харесва, също и Дениз.
  • Момиче със "С" Samirа, Song?

Да не се месим в чужди неща. Всеки вижда, Кремен, че ще си имаме близначета : Точно какви още не се знае. Защо не турски имена за момиче имена които звучат добре и на български и на турски. Името се използва и в други страни. Benisima - Ентусиаст. От мъжките харесвам доста малк. Разбрахме.

The Frontier (Декември 2019)

Секс и интимност БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Добави Коментар! Съвсем случайно попаднах на темата си след толкова време.

Турски имена за бебета-близнаци: Абас и Васак: Абас е велико име за момче и това е името на мъченик. Всички Текуща тема. А за любопитните хейтъри - расисти искам да поясня, че съм българка.


Facebook
Twitter
Коментари
Кайряк 12.04.2020 в 06:07 Отговор

Нямам идея какво значат. Да и аз съм се отклонявала признавам си, но съм се извинявала поне за това.

Божка 14.04.2020 в 22:36 Отговор

Жале за момиче.

Върбинка 18.04.2020 в 02:47 Отговор

Турски имена за бебета-близнаци: Абас и Васак: Абас е велико име за момче и това е името на мъченик. Детска Кухня.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.