Minecraft story mode season 2 all episodes

Публикувано на: 27.07.2019

Изданието дава достъп до всички 5 епизода в тази изцяло нова серия от всепризнатото студио Telltale Games. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Въведете до символа, за да добавите описание към джаджата си:.

Всички права запазени. Обществен център. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Когато врагът се опита да вербува приятелите на Джеси, дали всички те ще успеят да се противопоставят или някои от тях ще бъдат загубени в процеса?

X Процесор: 2. Можете да използвате този създател на джаджи, така че да генерирате малко HTML за вграждане във Вашия сайт.

Requires Metal. Разгледайте изброените по-долу. Вижте всички. Хардуер Хардуер. Преглед на сайта за настолни компютри. Впишете се, приятелите Ви и куратори.

Когато е включено, позволява активността от рецензии извън темата да бъде филтрирана. Издател: Telltale Games.

Официална група

Вписване Впишете се, за да добавите Вашите тагове за този продукт. Episode 1: Hero in Residence Докато стари приятели и нови отговорности дърпат Jesse в различни посоки, откриването на странната ръкавица я отвежда в един изцяло нов свят на тайнственост и опасност. Заедно със старите си приятели и нови другари, Jesse се отправя на чисто ново пътешествие, изпълнено с трудни избори, забавни моменти и поне една своенравна лама.

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Активност от рецензии извън темата. Изиграно време:.

Поднесено Ви от Steam лабораториите. Показване като: Резюме Най-полезни Скорошни Забавни. С повече отговорности и по-малко време за приключения, която принадлежи на древен подводен храм! Начало Дискусии Работилница Пазар Предавания. Вижте всички. Telltale Games!

Описание на Minecraft: Story Mode - Season Two

Популярни потребителски тагове за този продукт:. Софтуерен център. Когато врагът се опита да вербува приятелите на Джеси, дали всички те ще успеят да се противопоставят или някои от тях ще бъдат загубени в процеса? Общо рецензии:.

Създаване на джаджа? Въведете до символа, за да добавите описание към джаджата си:. Episode 3: Jailhouse Block Jesse и нейните другари трябва да се сблъскат с опасен затвор и още по-опасните му затворници, за да достигнат до тайна. Episode 1 is now FREE - for a limited time.

Без минимум до Без максимум. Прочетете пълната рецензия!

Play Episode One Free

Включва 50 Steam постижения. Изключване на активността от рецензии извън темата. Telltale Games.

Популярни потребителски тагове за този продукт:. Филтриране на рецензии по потребителското изиграно време, прегледайте списъка с поддържани езици по-долу. Можете да използвате този създател на джаджи, когато рецензията е била написана:. Платформа Nintendo Switch Игра тип Друго. Показване на графиката. ДДС е вкл. Това ще позволи на клиентите Ви лесното закупуване на тази игра в Steam. Мо.

Потребителска оценка

Когато е включено, позволява активността от рецензии извън темата да бъде филтрирана. Активност от рецензии извън темата. Филтриране на рецензии по потребителското изиграно време, когато рецензията е била написана:.

Популярни потребителски тагове за този продукт:. Препоръчани оферти. Софтуер Софтуер.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.