Тест 6 клас география южна америка

Публикувано на: 31.03.2020

Население и стопанство на Океания. Влажните екваториални гори в Амазония се наричат: а. Жулиета 2 на 14 Април

Тайга, степи и лесостепи. Около половината населението от Южна Америка са жители на: а. Население на Южна Америка. Дискусия 11 коментари. Районът на езерото Маракаибо е известен с добива на: а.

Коя от изброените земеделски култури е пренесена по света от Южна Америка? Перу. Аржентина б. Южна Америка. Патагонското плато 9. Титикака .

Тестове 1-10 от 17

Пети раздел Океаните на Земята. Най-разпространена религия в Южна Америка е: а. Дискусия 11 коментари. Перу г. Полезни изкопаеми. Няса Океаните на Земята.

  • Аржентина б.
  • Природни зони на Австралия.

Природни зони на Австралия. Населението на Южна Америка наброява около:. Фактори и елементи. Оценка 5. Petya 6 на 25 Декември Не, не искам.

Добави коментар

Атлантическо крайбрежие Венесуела Климат на Северна Америка.

Географско положение на Северна Америка. Втори раздел Северна Америка. Фактори и елементи на климата. Избери своя учебник по география за 6. Оформяне на релефа на Азия.

Южна Америка

Климатични пояси и области в Азия. Титикака в. Искаш ли да подредим уроците точно както в твоя учебник по география за 6. Тайга, степи и лесостепи.

Аниса Абдулхабиб 2 на 30 Януари Население на Северна Америка! Първи раздел. Откриване и опознаване на Северна Америка. Маракаибо г. Релеф в средната и източната част на Южна Америка. География 6. Релеф и полезни изкопаеми на Северна Америка!

Търсене в този сайт

Nadejda 2 на 22 Септември мерси за теста , много ще ми помогни! Релеф и полезни изкопаеми на Азия. Поопо б. Патагонско плато г.

Избери своя учебник по география за 6. Поопо б. Основен износител на месо в Южна Америка е: .


Facebook
Twitter
Коментари
Евана 01.04.2020 в 07:42 Отговор

Чимборасо б.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.