Canon eos 5d mark iii video specs

Публикувано на: 28.03.2020

Магнезиевият корпус осигурява здравина и устойчивост, без това да е за сметка на теглото. Електронен визьор със заснемащ сензор. Съвети и техники Съвети и техники.

Осигурете на своите видеозаписи звука, който заслужават. Категории на менюто. Фотоапарати Не пропускайте действието със снимки в серия и честота 6 кад. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя.

Формат на файла за снимки. Още стоки марка Canon: Canon Цифрови фотоапарати. Работен диапазон на AF? Категоризирайте изображенията си в система от едно до пет и сравнявайте едновременно две изображения на дисплея. Фокусирайте бързо и прецизно, с помощта на точковата система за автоматичен фокус с широка зо.

Да, може да бъде запаметена 1 настройка. Фиксиран трансмисивен LCD екран. Вижте всички приложения.
  • Формат на файла за снимки. Директно принтиране PictBridge.
  • Фиксиране на експонацията на светкавицата.

Подробни характеристики

Изображения с широк динамичен диапазон Запазете детайлността в светлите и тъмните зони, създавайки HDR изображение чрез фотоапарата. Компенсация на експонацията на светкавицата. Намерете идеалния принтер. Персонален баланс на бялото.

Тегло само тялото. Фотоапарати Cameras.

  • Електронно управляван затвор във фокусната равнина.
  • Фокусирайте бързо и прецизно, дори обекти, които се намират извън центъра на кадъра, с помощта на точковата система за автоматичен фокус с широка зона. Осветление 1.

Абонирай се за нашия бюлетин, за да си подготвен за перфектните оферти. Работен диапазон на AF. Разгледайте изброените по-долу. Капачка на окуляра. Езици на менюто.

Оценете, сравнете, препоръчайте

Syrp 3. Фокусирайте бързо и прецизно, дори обекти, които се намират извън центъра на кадъра, с помощта на точковата система за автоматичен фокус с широка зона. Нискочестотен филтър.

Магнезиевият корпус осигурява здравина и устойчивост, без това да е за сметка на теглото.

Ръчно фокусиране. FPS с максимална резолюция. Пиксели общо! Лъч за подпомагане на AF. Спецификация за печат. Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация.

Highlight Alert. Свързване с отдел "Поддръжка" Contact Us. Компенсация на експонацията на светкавицата.

Функции за редактиране чрез фотоапарата Започнете редактирането на цифровите записи още преди да сте се върнали у дома. Canon eos 5d mark iii video specs на захранването след 1, използван при регистрацията, благодарение на диапазона от светлочувствителност ISO - с възможност за разширяване до ISO Категоризирайте изображенията си в система от едно до пет и сравнявайте едновременно две изображения на дисплея, 8. Можете да продължите да снимате без статив дори след залез слънце.

Автоматично: в режим "AF при единичен кадър" с оценъчно мерене експонацията се фиксира при постигнат фокус! Моля въведете имейл адреса.

Вижте всички продукти.

EOS 5D Mark III

Пиксели общо. AF фиксиране. Brightness Adjustment.

Насладете се на висококачествено Full HD видео с резолюция p. Индикации във визьора? Започнете редактирането на цифровите записи още преди да сте се върнали у дома. Висококачествени характеристики дори при слаба осветеност EOS 5D Mark III осигурява изключително качество на изображението, независимо от условията на осветяване!


Facebook
Twitter
Коментари
Митю 01.04.2020 в 19:43 Отговор

Покритието срещу атмосферни влияния осигурява защита против прах и влага. Фотоапарати

Слънчо 02.04.2020 в 00:03 Отговор

Компенсация на експонирането.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.