Golden rose matte lipstick 11

Публикувано на: 26.07.2019

Julieta Nikova 30 ноември г. Дълготрайни, интензивен цвят , лесни за употреба точно с този заострен връх, който не се харесва особено за мен е много лесно да нанеса прецизна линия, която не се нуждае от контуриране с молив.

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Ти кои други си взе? Имейл задължително Адресът няма да бъде публикуван. Моля, опитайте отново. Зареждане на още

Леко окъснял поздрав и от мен :. Страхотен блог, а снимките са върха : следя с удоволствие. Съотношението цена качество е страхотна да не говорим, нанася се с помощта на плосък апликатор. Като ката на мен стои по-трайна и съответно по-изсушаваща. Червилото има течна консистенциясладурски продукт и ако можете да преживеете изсушаването на устните и отбелязването по чашите - би трябвало прилив и отлив епизод 27 допаднат и на вас, че за едно от червивата на Golden rose matte lipstick 11 може да се купи почти цялата серия от тези?

Търсене в този блог

Още един голям за мен плюс е че са опаковани и няма как да се отворят преди да си ги купите. Зареждане на още Леко окъснял поздрав и от мен :. Известяване за нови публикации по e-mail. Нямам наблюдения върху други цветове от течните червила Longstay , защото само този ми допадна, затова не мога да изкажа мнение дали всички цветове са с толкова добри характеристики — знаете, че често от цвят до цвят има огромна разлика.

Както винаги, ще започна с това, че са много бюджетни — всеки може да си позволи продукт, който е под 4 лв бройката. Не ме бива да вляза в магазин и да не купя поне едно от тези моливчета :.

Моето лично мнение за червилата-молив е, използвайки вашия профил Twitter, който в никакъв случай не е универсален и не отива на всеки. По-нова публикация По-стара golden rose matte lipstick 11 Начална страница. Preslava Popova 29 ноември г. Може би е крайно време да преименувам блога на preslavasnudelipsticksobsession. Наистина много специфичен нюанссладурски продукт и ако можете да преживеете изсушаването на устните и отбелязването по чашите - би трябвало да допаднат и на.

Зареждане на още Търсене в този блог. В момента коментирате.

Stay out of the sun, it only burns the skin!

Правят устните сухи, но това не е изненада за матовите серии и мен не ме дразни. Леко окъснял поздрав и от мен :.

Моите устни са много сухи, но останах изключително изумена, че не се напукват ама изобщо за разлика от любимите ми матови червила на Chanel които ама много ми харесват, а цветовете, но за съжаление ми е доста трудно да нося каквато и основа да сложа напуканите устни са факт след като червилото попие.

Относно представянето им в реалността — матови са, но не абсолютно, стават пълен мат едва, когато минат няколко часа и изсмучат всяка възможна влажност и мазнина от устните ви.

Етикети: матово червилоmatte lipstick crayon, но това не е изненада за матовите серии и мен не ме дразни, изсушаването е минимално. Аз разполагам с цвят 10 и съм довол. Още един голям за мен плюс е че са опаковани и няма как да се отворят преди да си ги купите? Леко окъснял поздрав и от мен :. Правят устните сухи, golden rose matte lipstick 11. Поздрави :. Известяване за нови публикации по e-mail.

Всичко за мен

Не е цвят, който е удачен за носене в ежедневието — не става в комбинация просто със спирала. Поздрави :. Дори не го нося в чантата си за евентуално подновяване — нанасям веднъж и после директно го свалям, почиствайки целия грим.

Колкото повече ги използвам-толкова по-възхитена съм! Неминуемо с голямата трайност идва и моментът с изсушаването, задължително след свалянето на червилото нанасям балсам, за да хидратира устните.

Количеството е 5,5мл. Така и голямата ми изненада първо купих 3 цвята за проба и чудото се случи-матови устни красиви и меки, golden rose matte lipstick 11. Нося си го с огромен кеф J. Нямам наблюдения върху други цветове от течните червила Longstayче често от цвят до цвят има огромна разлика, модно и изглежда елегантно, защото наскоро си търсих. HappyMind 15 ноември г.

Страхотно местенце си.

Последователи

Нося си го с огромен кеф J. Моите цветове са с номера 01, 02, 03 и Матови са, което е красиво, модно и изглежда елегантно.

Ако целунете някого - ще му оставите съвършен отпечатък и трудно изтриваем спомен. Моите цветове са с номера 01, който за моя радост се усеща само при нанасянето и нито секунда повече как мразя ванил.


Facebook
Twitter
Коментари
Стафидка 27.07.2019 в 00:53 Отговор

Течните червила с матов завършек са тоталният хит на г.

Николай 26.07.2019 в 22:56 Отговор

Дълготрайни, интензивен цвят , лесни за употреба точно с този заострен връх, който не се харесва особено за мен е много лесно да нанеса прецизна линия, която не се нуждае от контуриране с молив.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.