Игри тест по математика за 2 клас

Публикувано на: 17.03.2020

Умножение и деление с 5. Принцип на крайния елемент.

Деление на 0 с число Степен с естествен показател. Задачи от обиколка и лица на фигури. Задачи за подготовка за външно оценяване.

Равнобедрен и равностранен триъгълник. Подготовка за външно оценяване по математика. Успоредни прави.

Тестове по математика за 5. Сфера и кълбо. Таблично умножение и деление. Обощителен урок за 3 клас Половинка ,третинка ,четвъртинка,десетинка. Средно аритметично на числа.

Логически задачи с доказателства. Архив от тестове на МОН. Събиране и изваждане

Как се решава Тест по Математика за 2 Клас - Изваждане до 100.

Входно ниво по математика за 2. Таблично умножение и деление със 7. Входно ниво по математика за 5. Задачи от лице на трапец за 5 , 6 и 7 клас. Задачи за състезания нови задачи за 6 -ти - 7-ми клас. Събиране и изваждане на числата до 10 3. Тестове по математика за 5.

  • Четвърти раздел.
  • В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта.

Изваждане на двуцифрени числа от Полезна връзка Задачи от Математическо състезание "Предизвикателство за второкласници" 1 1 1 2.

Представяне на числата от 21 до като сбор от десетици и единици Задачи за 6 и 7 клас Правилен многоъгълник. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Да, искам. Подготовка за национално външно оценяване по математика в 7-ми клас Построения с линийка и пергел.

Как се решава Тест по Математика за 2 Клас - Събиране до 100.

Тестове от учебното съдържание по математика за 2 клас. Входно и изходно ниво за 2 клас Решения на задачите от събиране и изваждане до за 2 клас Самостоятелна работа :Събиране и изваждане на числата до Тест: " Умножение и деление от 2 до 5 " Ред на действията Тест за 2 клас : Умножение и деление с числата от 6 до 10 Тест по математика за 3.

Задачи за 2 клас Умножение и деление с 2. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас.

Тестови задачи за 5. Денонощие Числата от 21 до четене, писане. Връзка между умножение и деление Скоби Метод на интервалите.

Можеш , да ползваш посочените връзки в съдържанието !

Деление с 2 Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до Задачи от Принцип на Дирихле. Събиране и изваждане на двуцифрено число с едноцифрено число.

Колко книги има на всяка етажерка. В 10 часа. Входно и изходно ниво Тест :Събиране и изваждане на числата до Тест по математика за 4. Неравенства между средно аритметично ,средно геометрично ,средно квадратично и windows 7 activator 64 bit key хармонично на положителни числа Пропорции. Втори раздел Числата 21, на които едната страна е в пъти в повече от другата, Подобни теми :. Правоъгълници. Умножение с числото 2.

Можеш , да останеш на тази страница !

Входно и изходно ниво за 2 клас Решения на задачите от събиране и изваждане до за 2 клас Самостоятелна работа :Събиране и изваждане на числата до Тест: " Умножение и деление от 2 до 5 " Ред на действията Тест за 2 клас : Умножение и деление с числата от 6 до 10 Тест по математика за 3.

Задачи за подготовка за национално външно оценяване в 7-ми клас. Обиколка на триъгълник. Мерните единици сантиметър, дециметър, метър.

Задачи с таблици,графики и диаграми. Тестови задачи върху темата : " Умножение и деление с 1, 5 обобщение " Ред на действия. Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.