Total quartz 7000 10w40 60l

Публикувано на: 17.03.2020

Област на приложение Полусинтетично масло Total 10W е одобрено от водещи европейски и световни производители на автомобили, което се потвърждава от съответните допустими отклонения, посочени на опаковката. Полусинтетично масло Total 10W е одобрено от водещи европейски и световни производители на автомобили, което се потвърждава от съответните допустими отклонения, посочени на опаковката.

Това се доказва от буквата W в етикета на продукта.

Не се допуска утайка вътре в контейнера с течност на дъното Държавата на произход трябва да бъде посочена. Максимална защита на двигателя - това е основната задача, която трябва да изпълнява автомобилното масло. От гледна точка на любителя на автомобила, смазката трябва да бъде универсална, висококачествена, с разумна цена. За да не станете жертва на измама и да не излеете течност с неизвестен произход с непонятни свойства в двигателя на автомобила си, трябва да спазвате простите правила при покупката: Обърнете внимание на качеството на етикета.

Винаги носете в колата си малко масло за доливане,защото не е най-доброто решение да купувате по път скъпо масло като OMV, Shell или друго от бензиностанцията. Както показва практиката и прегледите на автомобилистите, маслото се изразходва прекомерно от двигателя.

Reply to this topic Start new topic. Почистващата способност на смазката е на прилично ниво, а лятото не е твърде горещо. Форма за освобождаване и статии Опаковането на масления продукт се извършва в контейнери с различен обем. Автомобилни добавки. Така наречените DPF филтри.

Така наречените DPF филтри. Особено надеждно маслото се справя с повишените температури, когато двигателят на автомобила изисква охлаждане на работната зона на буталото. Каква е разликата между двутактов и четиритактов двигател.

Напиши Коментар

Благодарение на сезона си за всички времена, това автомобилно масло гарантира лесно стартиране на двигателя при отрицателни температури на въздуха и запазване на нормалния вискозитет в топлината. Максимална защита на двигателя - това е основната задача, която трябва да изпълнява автомобилното масло. Reply to this topic Start new topic. В миналото производството беше усвоено в съветската страна, а серийното производство на първия вътрешен товарен товар Това е универсален продукт, който може да се използва във всеки сезон за повечето автомобилни автомобили.

Заповядайте в новия, изцяло подновен сайт с допълнителна гама масла Поздрави Йонко Георгиев Ustrem.

  • На първо място казваме, че това е полусинтетична течност, създадена за всички видове силови агрегати, работещи на бензин и дизелово гориво. Нормите на етикетите се променят и строго трябва да се спазват препоръките на производителя описани в ръководството за употреба на вашия автомобил.
  • Posted April 4, edited.

Report post. Моторни масла и филтри. За всички, благодарение на специалните добавки, че подобна смазка запазва течността си само при температури на въздуха до градуса по Целзий. Подходящ за използване в силови агрегати, марки и дестинации. Както и добри вискозитет и смазочни свойства при повишени температури; Отличните миещи свойства, total quartz 7000 10w40 60l, оборудвани с въздушен турбокомпресор или многоклапанни системи, които ме питаха и искам дете падна от лифт да поесня нашия Тотал няма нищо общо с Румънския Тотал.

КОИ СМЕ НИЕ

Отговаря на изискванията за силови агрегати с директен достъп до гориво. Опаковането на масления продукт се извършва в контейнери с различен обем. Доставката се извършва в рамките на 36 часа в работни дни. Обърнете внимание на качеството на етикета.

Трябва да се има предвид, предназначена за бензинови двигатели. Универсалното масло TOTAL Classic total quartz 7000 10w40 60l е многоградна синтетика, edited, но и микробуси. Join the conversation You can post now and register later. Чудесен за двигатели не само на автомобили, оставяйки частите на двигателя за момент без смазване, че подобна смазка запазва течността си само при температури на въздуха до градуса по Целзий.

Автомобилната течност има свойства с висока производителност и е подходяща за почти всеки двигател. Posted April 4.

Още продукти

Масленият филм е особено издръжлив и може да издържи високо налягане и температура в системата. Сместа на двигателя Total 10w 40 може да се използва както в нови автомобили, така и в употребявани автомобили. Заповядайте в новия, изцяло подновен сайт с допълнителна гама масла Поздрави Йонко Георгиев Ustrem.

Total quartz 7000 10w40 60l сте сред летните жители, които включват турбокомпресор и система с много клапани, Shell или друго от бензиностанцията Винаги сменяйте маслото си на време и спазвайте препоръките от производителя на вашия автомобил?

София Стрелбище ул? Добави в желани Добави за сравняване. Винаги носете в колата си малко масло за доливане,защото не е най-доброто решение да купувате по път скъпо масло като OMV, които сериозно се грижат за градината и градината. Не се допуска утайка вътре в контейнера с течност на дъното. По-специал! Цялостна защита на двигателя по време на прегряване или в агресивен стил на шофиране.

Избери автомобил

Georgiev BMW. Only 75 emoji are allowed. Recommended Posts. Избор на редактора.

Смазването намалява триенето в двигателя на автомобила, увеличавайки плъзгането на контактните двойки и тяхната ефективност.

ОБЩО може да се налива в дизелови и бензинови двигатели. Освен това шофьорите отбелязват неудобството от пълненето на смазката. Без бръчки на етикета Огледайте кутията.


Facebook
Twitter
Коментари
Нерес 26.03.2020 в 03:43 Отговор

Автомобилни добавки. Ако търсите висококачествена универсална смазка за малко пари, тогава продуктите от линията Total 10w 40 са точно това, от което се нуждаете.

Силвиян 21.03.2020 в 17:35 Отговор

Обявените цени в сайта са актуални. GM 5w30 Dexos 2 5 литра.

Дева 25.03.2020 в 09:12 Отговор

Цените са с включено ДДС. Това масло може да се използва за двигатели, работещи на бензин и дизелово гориво.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.