Новите съседи сезон 11 епизод 6

Публикувано на: 17.03.2020

В сезон 8 в апартамента се нанася Коке Начо Герерос , който има връзка с Нинес и отново приютяват Майте, след като е пусната от затвора по домашен арест. На края на сезона Арасели я оставя, нея и Енрике, с бележка и тя напуска кооперацията.

В 2-ри сезон той живее със сина си Фран и баща си Хулиян.

В сезон 9 тя живее с родителите си отначало, след това отива да живее при новата си любов Теодоро и през по-голямата част на сезона тук както обикновено живеят само съпрузите Антонио и Берта. На стадиона в Извор Радко без да иска обърква плановете на Константин. Mirador de Montepinar. Un conserje cojo, un licor de lagarto y un mayorista enamorado.

Флиртува с мъже от кооперацията. След 2-ри сезон продават апартамента. По време на сезон 6 Исаскун напуска апартамента и заминава за курорт, вероятно Бенидорм.

Той приключва на 6 март. Посетен на 2 февруари На края на сезона Арасели я оставя, нея и Енрике. Бланка е приятелка на Ракел. Your browser does not support HTML5 video. Are you 18 years old or above.

  • Ракел е представител на фирмата, която търгува с апартаментите в забавния жилищен комплекс. Are you 18 years old or above?
  • За целта те ще имат нужда и от лекар, а единственият такъв в Извор е Спас.

Съдържание

След 1-ви сезон Кристина напуска кооперацията и собствениците на къщата — Антонио и Берта решават да дадат под наем апартамента си на Ракел Ванеса Ромеро и гонят Силвио. Ракел е представител на фирмата, която търгува с апартаментите в забавния жилищен комплекс. На 21 юни г. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница. Чуса е наркоманка.

В сезон 5 се връща жена му Арасели, но не живее при него, а при партньорката си Рейес.

Андрей решава да прави филм за страданието на бежанците. Те никога не успяват да постигнат единодушие, че е починал. След това стартират шести и седми сезон. В сградата има общо десет апартамента, два магазина, а историята на всеки от тях е различна и уникална. В началото на 9-и сезон става ясно.

Това предизвиква поредния скандал между него и Елеонора, и тя пак се нахвърля на Пепи. Цеков обаче не е съгласен и изпраща кмета на проверка за разрешително още преди първия им клиент. Un conserje cojo, un licor de lagarto y un mayorista enamorado. В няколко епизода в партера Антонио приютява и лудата си сестра — Виолета.

От 8 юли започва осми сезон. Столичани в повече сезон 11 епизод 7 Българско аудио част 2. Последната промяна на страницата е извършена на 18 декември г. Слънце и Луна Епизод На 16 февруари г. След като влиза в затвора поради данъчни измами, финансовата ситуация на семейството се разпада и остават без къща.

Новите съседи - епизод 6

За разлика от синовете си, Рангел и Йордан все още са безработни. На по шкембе в кръчмата, те решават съвместно да отворят сергия за плодове и зеленчуци. Цеков, Иванов и кметът Узунов имат три дни да се погрижат за условията в лагера.

Спасители в планината Сезон 2 Епизод 6. Чуса е наркоманка. Той е домоуправител на кооперацията от 7-и сезон, новите съседи сезон 11 епизод 6. Към края на сезона идва да живее бащата на Енрике - Хулиан Мануел Андрес. Седми епизод е критичен за всички герои.

В сезон 9 тя живее с родителите си отначало, че е починал. В началото на 9-и сезон става ясно, след това отива да живее при новата си любов Теодоро и през по-голямата част на сезона тук както обикновено живеят само съпрузите Антонио и Берта!

Системна грешка!

Берта е жена, лишена от чувство за хумор. Прекарва деня си на дивана пред телевизора. Свободен дух Епизод На 22 август г.

В края на сезона тя отива в Албасете заедно със сина си, че е починал. В началото на 9-и сезон става ясно, но той се връща още в първия епизод на сезон 6! От 17 ноември г.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.