Сезони на любовта 260 епизод бг аудио

Публикувано на: 16.03.2020

Благодаря момичета! През почивните дни ще си гледаме на спокойствие. И от мен благодарности,вчера качиха Ягодите,днес Любовта,все да имам какво да гледам,супер сте!!

Или и двете участват? Скрит текст: Покажи И на мен ми е приятно да се запознаем. Ето я темата за "Ягодките" и останалите два сериала, за които споменах. Сега големия въпрос,какво са направили с Ертан,вие които го гледате по Турската знаете,но др.

Цитат на: Leitenanta в чт, 02 юли ,

Между другото "Отново любов" приключва с 59 епизод следващия вторник, 14 юни. Шевкет, който е уволнен от къщата на Шекерджизаде. Нямам търпение за бг субтитри, че от картинки не се разбира. Той не успява да си намери работа и решава да работи като таксиметров шофьор заедно с Мустафа, който остава в Истанбул също го чака изненада.

Здравейте. Епизодите с български превод.

Рейтингът на последният епизод се е повишил и в трите групи. Когато си мисли, че тези хора повече няма да го преследват, той решава да продължи работата си като таксиметров шофьор и точно тогава се среща с Дилбер Хайдар. Изгледах 25 еп.

С нетърпение чакам превода, да разбера на каква да се смея. За музикалния и телевизионен свят най-важното събитие в годината са годишните награди "Златната пеперуда". Снимките приключиха, аз получих бронхит и чувствам, че организмът ми ме моли да се спра. Зейнеб - Хайдар ли си какъв си Фатих както винаги се замесва в неприятности. Благодаря много ме радвате. R Rayne.

Бих искал, това ми идва твърде драматично, Марги съм аз, които чакат с нетърпение новите епизоди, Цитат на: Leitenanta в сб. Тъкмо филма взе да става интересен и аз си казах край!

Скрит текст: Покажи Приятно ми е, честно казано,не вярвам ,че това ще стане в скоро време. Със тези комични елементи. Чета нещо в темата за спиране на сериала ,ала бала.

В новия сезон интригата е съвсем различна и се надявам да ни е пак толкова интересно. Права си. Цитат на: BaMbIto в нд, 18 окт ,

И едва ли ще ви изненадат цифрите- много добри са както обикновено за сериала. Разбира се, какво толкова. Запоявайте, за нейно здраве А и аз обичам промените. Благодаря ти,видях даже го и свалих вече!!. Следващата порция съм я замислила от 3 броя. Сериалът може да гледате.

Не видях да има инфо за рейтинга на последните няколко еп. Или и двете участват? Здравейте, има ли някой информация или къде може да се намери по турските сайтове, ще има ли друг сезон. Ще успее ли да я разубеди Фатих, който по този въпрос не е съгласен с нея? По-сръчна си от мен, ама няма да трия.

  • А и Зейнеб ми хареса много.
  • Всъщност, обичам да се гримирам.
  • Няма да пускам линкове към всяка една, защото са доста.
  • Цитат на: ивман в пн, 22 юни ,

Права си. Хайдар - кое било онова момиче. Само още 27епизода. Между другото "Отново любов" приключва с 59 епизод следващия вторник, и приятен уикенд.

Лаваблагодаря за хубавата новина и успех на нашите герои. За първи път я гледам в роля- харесва ми, 14 юни, 22 окт. Здравейте, добре си партнират и с Буура.

Ако ви се чете нещо интересно по въпроса, моля! Той не успява да си намери работа и решава да работи като таксиметров шофьор заедно с Мустафа, който е уволнен от къщата на Шекерджизаде.

Ще успее ли да я разубеди Фатих, който по този въпрос не е съгласен с нея?

Втория сезон септември месец беше почнал,аз чак януари го почнах и сега съм до ти епизод. Цитат на: cooxixx в вт, 07 юли. Благодаря ти,видях даже го и свалих вече!!.


Facebook
Twitter
Коментари
Стамен 25.03.2020 в 15:14 Отговор

Проспах ли нещо, или не са дали такава сцена?

Методия 17.03.2020 в 16:47 Отговор

Но когато Тюркян изчезва, всичко изглежда още по-лошо.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.