Свръхестествено сезон 3 епизод 15

Публикувано на: 13.03.2020

Жанр: Драма , Криминален. Моля, попълнете всички необходими полета. Предишен Следващ.

Започни да изписваш името на филм , сериал или епизод Сам опитва да го убие, но Фокусника спира времевата примка и позволява на братята да си тръгнат. Именни пространства Статия Беседа. Search in excerpt. Сам преживява един и същи ден отново и отново, като непрестанно трябва да се справя със смъртта на Дийн.

Гордън е избягал от затвора и дава на Бела ценна вещ в замяна на местоположението на Сам.

Режисьор: Джереми Карвър. Участвайте Защо. Лилит се появява като злодей през сезона. Сам преживява един и същи ден отново и отново, като непрестанно трябва да се справя със смъртта на Дийн. Мерцедес МакНаб е гост звезда.

Recent Posts

Режисьор: Стефани Сенгупта. Всички права запазени. На всяка високосна година, в полунощ, дух, който е бил чистач в местна болница убива хора и носи труповете им в къщата на Мортън за компания. Започни да изписваш името на филм , сериал или епизод В този Коледен епизод, Сам и Дийн се срещат с извратена двойка Езически богове, които имат жажда за човешко месо.

  • Сера Гамбъл сценарист и Фил Сгричиа режисьор.
  • Прокълнат патрул.

Сера Гамбъл сценарист и Фил Сгричиа режисьор. Сам и Дийн проследяват сменени децаче първото нещо. Само, които нападат майките и техните деца, г. Search in pages. Времетраене 43,60 мин.

Recent Comments

Този сайт не съхранява никакви физически видео файлове на сървъра си. Лилит пуска Адската хрътка и тя разкъсва Дийн. В този Коледен епизод, Сам и Дийн се срещат с извратена двойка Езически богове, които имат жажда за човешко месо. Режисьор: Роналд Д.

Кръв започва да тече от устата на Дийн и Сам пътува до къщата на свръхестествено сезон 3 епизод 15, за да спре магията.

Категории : Свръхестествено сериал Сезони на сериали. Режисьор: Роналд Д. Техните духове остават затворени в къщата, както и всеки жив човек ов къщата в полунощ. Дийн открива два демона, за да карат гражданите да се поддадат на първичните си инстинкти. Сезон 1.

Бела Талбот се появява за първи път и краде кракът от Сам, причинявайки му лош късмет. Когато момчетата разбират, че Бела е виновна за това, че Гордън ги е открил, Дийн казва на Бела, че първото нещо, което ще направи, ако оцелеят е да я убие, но си разчистват сметките, когато тя им помага да намерят Гордън. Search in excerpt.

Епизоди 5. Сезон 4. Жанр: Драмакойто го загуби, Криминален? Режисьор: Роналд Д. Но Боби казва на С. Гордън е избягал от затвора и дава на Бела ценна вещ в замяна на местоположението на Сам? На 26 април г.

Епизоди 2. Жанр: Екшън , Научно-фантастичен , Приключенски. Докато Сам опитва да намушка Лилит тя напуска тялото и Сам осъзнава, че Дийн го няма. Лилит пуска Адската хрътка и тя разкъсва Дийн.

Сезон 4. Катрин Хъмприс сценарист и Майк Рол режисьор? Тогава тя им помага в критичен момент.


Facebook
Twitter
Коментари
Лийла 18.03.2020 в 18:53 Отговор

Те успяват да спасят Боби, но Дийн трябва да се изправи срещу един от най-големите си страхове. Сериалът проследява историята на двама братя — Сам и Дийн Уинчестър, които пътуват из Америка в черен шевролет, разследвайки и борейки се с паранормални същества и други необясними явления.

Елеонора 22.03.2020 в 18:07 Отговор

Третия сезон на Свръхестествено , заедно с много други американски сериали попадна в стачката на сценаристите, което доведе до скъсяване на сезона от 22 на 16 епизода. Всички видеа са прикачени от други уебсайтове, като Openload, Streamango и Rapidvideo с които не сме обвързани.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.