Kmplayer download windows 7 32 bit

Публикувано на: 06.03.2020

Added https streaming function. Иначе получавах черен екран и картината не се виждаше. Ползвайки функцията KMP Connect, потребителите могат да стриймват видеота директно от компютрите си.

Вход във вашия профил. Възпроизвежда повредени файлове и дори файлове, които не са напълно свалени от Интернет. Мнение за QlikView? Най-горещият коментар. AIMP 4.

Категория "Плейъри". Аз си го харесвам много, никога не ми е правил бъг. K-Lite Mega Codec Pack BG Младежката медия Стартъп новини. Ще съм ви благодарен за малко помощ :.

Fixed Intel Codec H. Прочита: Пет начина да освободите място на твърдия диск Прочита: Thunderbird: Как да променим търсачката по подразбиране от Bing на Google Прочита: Картината изобщо не ми харесваше, насичаше на някои филми.

По-нова версия

Има всички качества на KMPlayer, но не и недостатъците. AllPlayer 8. Ако пусна субтитрите от ffdshow - излизат. Опитах се да намеря из йероглифите на potplayer-a english, в продължение на 2мин. Някъде бяха сравнявали Пот с Км и имаше разлика в картина и букви. Не ми се мисли, кога ще е следващата версия, ако въобще има такава. На всичко отгоре, това е медия плеър, който позволява най-голяма степен на персонализиране, с огромен набор от скинове и теми за интерфейса.

  • Bahasa Indonesia. Кой от тези е за предпочитане.
  • Също така да го настроиш да ползва EVR рендерер, за да не пикселизира картината при разпъване ако ползва неподходящият VMR9 рендерер по подразбиране?

Сега реших да го поразцъкам единствено да видя за един проблем със субтитрите. Qmmp 1. Ръководства за работа с Excel I think Освен това има и повече настройки от ГОМ-а, което позволява да си го направиш по твой вкус. Софтуерът ви позволява да редактирате и извличане на аудио записите от видео файловете.

Техническа информация KMPlayer

Не ми стана ясно, но ако все пак е настроено така, че да минават през ffdshow субтитрите, виж дали при него всичко е както трябва в настройките. GOM Player бях го махнал за известно време заради вградените му кодеци не бях открил, че Enable Quick Play Mode може да ги изключва , но се върнах пак на него. Архив новини:.

Понеделник. Софтуерът съдържа набор от полезни функции и ви позволява да персонализирате субтитрите. От mobimod KMPlayer често ми се сбъгясва, че версията която притежавам е пиратски софтуер и ще цитирам съобщението :This KMPlayer is unofficial pirate software. Днес ми излезе съобщение.

С новите версии включително има и нов Ad, който се включва при пускане на файл, също водещ до malwares и вируси. Приемам Условията за ползване и Поверителност. Малко встрани от основните характеристики на плеърите - MPC-HC има хубави иконки за всички видове файлове, които поддържа, асоциира си ги без проблеми и се различават ясно в експлорера. Кой от тези е за предпочитане.

  • Преди имах подобен проблем и доколкото си спомням се оказа, че дори и да са на външен текстов фаил, пак трябва да има отметка на embeded subtitles; но това, в случай че се ползва хаали медия сплитъра
  • Ползвам го още от каменната ера плеъра и съм страшно доволен от него.
  • BlazeDVD Professional.
  • Един от безпроблемните и freeware плеъри.

Промените можете да видите тук. Fixed TS source filter error. Малко встрани от основните характеристики на плеърите - MPC-HC има хубави иконки за всички видове файлове, супер е, еди как си ги вадим" като ще ползвам външен филтър за тях. Потребителите могат да правят снимки на екрана от видеота и аудио.

Архитектурата му, позволява интеграция на разнообразен брой външни the new fox and hounds. Exhumator. Музикален софтуер.

Китай обвини Xiaomi и Tencent в незаконно събиране на потребителски данни. Също така имате възможност за групово преименуване на аудио-файловете.

Error correction of images infected with malicious codes.

Абонирай се. Програма за разглеждане на снимки в Windows. Плеъри Кодеци и кодек пакети Аудио редактори Видео редактори Организатори и редактори на изображения Дизайн Конвертори Други мултимедийни програми.


Facebook
Twitter
Коментари
Сара 12.03.2020 в 07:46 Отговор

Иначе получавах черен екран и картината не се виждаше.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.