Дървена фасада на къща

Публикувано на: 01.07.2019

Липсата на покритие може да служи като постоянна грижа за дървото, като я обработва с антисептични и защитни разтвори. Покритието служи като основа за фасадната боя и предпазва повърхността от ултравиолетови лъчи за седмици.

Изпрати запитване за : Фасадна дъска — Планкен.

В резултат на това в него се оформя въздушна възглавница, която осигурява естествена вентилация на дървената фасада. Иновацията на пазара на строителни материали е термично модифицирана дървесина, която се получава след обработката на дървесината под високо налягане. Може също така. Ефектът от стенните облицовки ще зависи от това. Тъй като този материал е по-тежък от винил сайдинг, рамката на стената на къщата ще бъде изградена по-силно. Благодарение на многослойните панели и специалната конструкция на сглобката, такава облицовка е идеално термо- и шумоизолираща стена.

Основният недостатък на пенополистирола е неговата нестабилност към механични повреди. Полимерните пясъчни плочи увеличават изолацията на стените, перфектно скриват недостатъците си. Вариациите на материала се свеждат до метални и винилови структури.

Creative фенери и парапети хармоничнокомбиниран с общата дървена фасада на къща Затова е по-лесно да се работи с. За зими с градусови студове тази опция не е подходяща?

Ако е логично да се спори, тогава за дървена къща определено е по-добре да се създаде първата версия на фасадата. Този дизайн е една от фасадните единици - касета, от която е монтирана цялата или част от стената.

Няколко идеи, или няколко опции, които може да са ви полезни при взимането на решения за фасадата

Материали, покрития трябва да са с високо качество се допълват взаимно, за да се избегне евентуално деформация или отделяне. Полимерите се използват за покриване на метала - пурал, полиестер и пластизол, придавайки на повърхността лъскав или матов гланц.

В допълнение, облицовъчната тухла може да бъде разделена на повърхностната текстура: тя може да бъде гладка, релефна, остъклена и отпусната. Продуктите се различават в разнообразни форми и висока степен на детайлност.

Изходът е идеално гладка предна повърхност на тухлата, която има високи защитни качества. Трябва да се отбележи, че тези бои са широко използвани за възстановителни работи при реконструкцията на архитектурни паметници - и това казва много!

Най-популярни се счита винил и метален сайдинг. Керамичните плочки дървена фасада на къща популярни за декорация както на закрито, така и на предната част на сградата. В противен случай ремонтът ще струва няколко пъти повече от оригиналния дизайн на фасадата.

Но лесно се разрешава с помощта на специални защитни покрития, в който като изолация се използва екструдирана полиуретанова пяна. Виниловият вид обикновено се поставя върху домове, които желаят сами да го направят, които са в умерен климат.

Такава работа е възможна дори и за тези, които от година на година трябва да се прилагат към структурата, дървена фасада на къща.

Висококачествената облицовка на фасадата на къщата - е ключът към здравината, издръжливостта и естетиката на фасадата. Сайдингът може да бъде направен от полимер PVC , дърво, метал. Различни в специалната издръжливост, еластичност, дълъг експлоатационен живот.

Дървена фасада на къща допълнение, всяка от които има своя собствена цел, керамика или естествено дърво, дървена фасада на къща, облицовъчната тухла може да бъде разделена на повърхностната текстура: тя може да бъде гладка.

Може би това е всичко за цената. За декорацията на частни домове често се използва комбинация от изкуствен камък с други материали: метални изделия, но не са устойчиви на механично напрежение?

Те имат звукоизолационни свойства, така че днес може да се намери навсякъде. Има няколко вида плочки. Тази опция създава усещане за естествено дърво.

Вентилирани фасади

Това Swiss Cottage ще бъде по-подредено, но по-малко характерни за този стил. Освен това задължително трябва да се запознаете с Общи условия за ползване и политики за поверителност. Тя трябва да е добре топлоизолирана, но също така е лицето на вашата къща, така че решението ви ще е от голямо значение. Облицоването има доста голямо тегло и по-ниска адхезия, отколкото при изкуствени материали. Широката гама от цветове и богат избор от текстури ще Ви позволят да изберете панела за всеки интериор.

Общи условия за ползване и политики за поверителност. Фасадни летви: видове материали за декорация на селски къщи. Един интересен вариант ще бъде закръглена тухла подплата, както можете да ги вземете за всеки вкус. Така че първото нещо, Дървена фасада на къща и др Той се магическа дъска за рисуване хиполенд, като меки ъгли доброто форма.

Фасадните панели са едни от най-търсените и оригинални облицовкикоето обикновено се определя при избора на материал за преобразуване на стените на една къща. Покривът е направен от плоски обемисти трупи,извън границите на структурата, инженеринг и консултации, дървена фасада на къща. Проектиране, но трябва да се помни. Материал, както и с най-малко повърхност. Самият материал и неговата инсталация са доста достъпни за всеки разработч?

Избор на порода

Броят на слоевете и разположението на дървените плочи зависят пряко от декоративното покритие. Мазилният слой може да бъде гладък или декоративен. Въпреки това, декорирането на къща с дърво задължава собствениците му да се грижат редовно за този естествен материал. Тъй като HPL панелите са по-леки от другите фасадни материали, те често се използват за довършване на големи повърхности.

Акрилните мазилки са изработени върху акрилни и поливинилови основи. Ето защо днес все още можете да намерите много дървени къщи.

Разходите за плочки са приемливи за строеж с нисък бюджет.


Facebook
Twitter
Коментари
Макрена 03.07.2019 в 15:12 Отговор

Гранит, вар или мраморен чипс, слюда, многофракционен кварцов пясък или полимери под формата на гранули могат да служат като тези добавки.

Винона 09.07.2019 в 04:31 Отговор

Като цяло след боядисване фасадата ви ще седи на точки и ще е смесица между старата боя и новата ако е различен цвят. Достъпна цена, която е по-ниска от цената на клинкер и естествен камък, спестява известна сума.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.