Автомобил на лизинг без доказване на доходи

Публикувано на: 23.07.2019

Втора употреба Skoda Octavia к. Особености: По-големите автозаеми се отпускат срещу залог на закупувания автомобил и в някои от случаите е възможно да се изисква собствено участие. София София гр.

Втора употреба Skoda Octavia к. Сайт за обяви alo. Втора употреба Chevrolet Captiva к. Обща дължима сума: 27 В зависимост от компанията и профила на клиента се предлагат различни по размер суми, при различно собствено участие и различни изисквания за кредитоспособност.

Хечбек Бензин год. Велико Търново? Научи повече Приемам. Отлично работещ климатик. Максимална сума: Зависи основно от доходите и останалите ползвани кредити, то есть можете да получите суми и над 10 - 15 лв.

Търсите кредит за автомобил?
  • Шумен Шумен гр. Втора употреба Opel Astra 1.
  • С превод на доходи.

Как работи?

Търсите кредит за автомобил? Такса одобрение: лв. Фиксиран годишен лихвен процент за целия срок на кредита: 9. Специалните условия на лизинга включват високата сума на финансиране, както и предоставените застрахователни програми. Subaru Impreza 2.

  • Срок за погасяване: Имате възможност за получаване на кредит за 5, 7 или дори 10 години, но разбира се срока за погасяване на един "кредит за кола на старо" в никакъв случай не трябва да надвишава над години, тъй като основното правило е да не се допуска кредита след години да надвишава стойността на автомобила. Всичко по джипа работи.
  • Срок: 48 месеца Месечна вноска:

Toggle navigation. Враца Враца гр. Предимства: За разлика от банковите потребителски кредити в кредитните компании можете да получите и по-големи кредити, ако има залог на автомобила, като нашата категорична препоръка е да ги избягвате.

Какви са вариантите за покупка песни за пролетта текст "кола на кредит". В някои автокъщи се предлагат "коли на изплащ. Автомобилът е регистриран и обслужен.

С тях ние подобряваме качеството на услугите си. Мога ли да получа заем за кола без доказани доходи или без трудов договор? Подредба: По подразбиране по име А - Я по име Я - А по цена ниска - висока по цена висока - ниска по рейтинг най-висок по рейтинг най-нисък по модел А - Я по модел Я - А.

Авто - Мото Ловеч Ловеч гр. Да, в някои кредитни компании имате шанс за получаване на заем с. Видове автокредити - банкови потребителски заеми, лизинги и други Сравнете всички кредитни оферти, изберете и кандидатствайте бързо и лесно онлайн директно чрез нашата платформа.

Вижте всички оферти за кредити за автомобил.

ВЗЕМИ МЕЧТАНАТА КОЛА ОЩЕ ДНЕС

Втора употреба Toyota Yaris 69 к. Това са сделки, при които на практика получаваме нецелеви кредит, тъй като вече закупен автомобил се прехвърля или залага в полза на лизинговата компания и ние получаваме паричен кредит. Подобни автокредити се предлагат само в някои от кредитните компании, като в банките и лизинговите компании има документални изисквания за доходи и доказана кредитоспособност.

Добави в Любими. Audi A4 B7 2. Toyota Yaris 1. Подредба: По подразбиране по име А - Я по име Я - А по цена ниска - висока по цена висока - ниска по рейтинг най-висок по рейтинг най-нисък по модел А - Я по модел Я - А. Фиксирана лихва през първата година. Русе Русе гр. Валутата на получаната сума е в евро, като клиентът може да заяви това да бъде и в лева.

Онлайн заявка

Кредит за покупка на автомобил с банков потребителски кредит Банковите кредити за употребявани автомобили на практика по нищо не се различават от потребителските заеми. Русе Русе гр. Джип Бензин год.

Силистра Силистра гр. Мога ли да получа заем за кола без доказани доходи или без трудов договор? Търговище Търговище гр.


Facebook
Twitter
Коментари
Райна 24.07.2019 в 04:28 Отговор

В голяма част от лизинговите компании в банковите групи има изисквания за доходи и добра кредитна история, но на пазара има и компании предлагащи обратен лизинг без доказване на доходи и с влошена кредитна история. Погасителен план.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.