Антена за цифрова ефирна телевизия

Публикувано на: 23.07.2019

Екипа на фирма Викиват ви желае приятно пазаруване онлайн! Плащане Лизинг Контакт. Цените на Антени за цифрова телевизия са с ДДС.

Отстъпка: 4. Тази компактна антена с единичен дипол е предназначена за работа с вашия цифров декодер set top box. Антена логопериодична портативна цифрова AP 7. Цена: Отстъпка: 0. Филтър продукти.

Честотен обхват. Каталожна цена: 4. В градовете и големите населени места ефирният сигнал е силен и е достатъчна и вътрешна антена с добри параметри. Филтри 0 активни Скрий? Ако сигналът продължава да е слаб, който може да изберете от категория " Кабели и проводници " в .

Най-популярни цифрови ефирни антени

Антена с усилване 18 dB. Антенен усилвател 10dB, 1 вход и 3 изхода Антенен усилвател с коефициент на усилване 10dB. Външна пасивна антена тип Яги за приемане на наземен сигнал за ефирна телевизия. Страница 1 от 2. Най-често потребителите на онлайн магазина на Викиват закупуват следните модели цифрови ефирни антени:.

Антена със стойка за прикрепяне към телевизор Антена със стойка за прикрепяне към телевизор и кабел.

Антена със стойка за прикрепяне към телевизор Антена със стойка за прикрепяне към телевизор и кабел. Филтър продукти. Очакват се. За получаване на цифров наземен телевизионен сигнал. Компактна и подходяща за външна употреба. Вход Регистрация. Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт.

Информация

Страница 1 от 2. Стилен дизайн и перфектна работа на антената, за едно приятно и безпроблемно слушане на любимата музика. Телевизори, аудио техника. Възползвайте се от цифрово приемане.

Стилен дизайн и перфектна работа на антената, за едно приятно и безпроблемно слушане на любимата музика. Екипа на фирма Викиват ви желае приятно пазаруване онлайн. Каталожна цена:. Компактна и подходяща за вътрешна употреба. Антена с усилване 36 Db.

Страници на известни марки

Кабела е с дължина mm и бял цвят. Възползвайте се от цифрово приемане. Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. При слаб сигнал може да изберете от богатата гама външни антени, които трябва да ориентирате към най-силния сигнал в района.

Тази компактна антена с единичен дипол е предназначена за работа с вашия цифров декодер set top box. Филтри 0 активни Скрий. Цена: 4. В градовете и големите населени места ефирният сигнал е силен и е достатъчна и вътрешна антена с добри параметри, антена за цифрова ефирна телевизия.

Цена: 7. Антена с усилване 36 Db. Отстъпка: 1.

Съвети при ползване на цифрови ефирни антени

Запиши се за имейл бюлетина и ще научаваш първи за промоции и намаления, ще получаваш ваучери за отстъпки! Страница 1 от 2. Тази компактна антена с единичен дипол е предназначена за работа с вашия цифров декодер set top box.

Компактните размери и стабилната конструкция гарантират добро приемане на сигнала.

Отстъпка: 4. Страница 1 от 2. Отстъпка: 1?


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.