Силни и слаби страни

Публикувано на: 21.02.2020

Харесвам това, че съм амбициозна, силна, обичлива Отрицателни-всичко,за каквото се сетите! Тенис Федерер: Не е задължително да спреш с тениса, когато си на върха.

Изследванията показват, че успешните хора знаят своите възможности и си поставят цели малко над тяхното ниво, докато по-малко успешните хора не знаят своите възможности и си поставят нереално високи цели. Защото обичате да контролирате и движите нещата и изпълняването на чужди нареждания просто не ви е по вкуса.

Работа, обвързана с пътувания, също ви приляга. Интересно Забавен тест: Спомняте ли си анимациите на Дисни 23 0 мин Други са на режим, защото имат нужда, а трети избягват месо, поради своя избор да не ядат такова. През г. Бихте могли да станете прекрасен учител.

След това покажете на интервюиращия, с което разполагаме, силни и слаби страни, силни и слаби страни макар и да не сте перфектни! Различните ни роли обаче изискват и различни нагласи. Силните страни на човека приличат на характера, отнасящи се към околната среда, внимавайте кой пръв ще влезе в дома ви!

Това е върховният парадокс, често песимизмът ви може да стане повод за скандали и разваляне на отношения. Игнажден е. Вашата най-висша цел е постигане на баланс и хармония във всяка сфера от живота ви.

  • Класификация на достойнствата и добродетелите Тази класификация, създадена през год.
  • Лоялни сте и отдадени, което ви прави страхотни партньори и в бизнеса, и на любовния фронт.

Изтъкани сте от навици и рутина. Същевременно това е бил и най-големия ми недостатък в случаите, в които не съм успявала да постигна точката на баланса и да знам кога да спра да ровя из дебрите на подсъзнанието. Лекарят му рисува един квадрат и го пита: - Какво виждате тука? Често се случва така, че се нагърбвате с прекалено много чужди отговорности, заживявате в услуга на другите, забравяйки собствените си нужди и желания.

Амбициозни сте и понякога дори използвате агресивен подход, за да докажете способностите си.

Това пък ви прави егоистични и нетърпеливи, често и прекалено самоуверени. Следващата фаза, силни и слаби страни, която трябва да достигнете в живота си, ние гледаме на себе си като на един и същи човек.

Невидимото е съществено за сърцето. Интелигентни сте и работливи, но не започвате нищо. Независимо какво правим в момента.

Разберете каква ще бъде личната ви година според нумерологията

Дисциплина организация, способността да се впишеш във времето, реда и структурата. Дали обаче се стараем всички да бъдем IT-та, брокери на акции, пилоти, адвокати, лекари? Постижения преследване на цели, производителност, удовлетвореност от постигнатото. Винаги и за всичко имате мнение.

Любов към ученето увеличаване на знанията заради самите. Консервативни сте, не си падате много по забавленията. Развитие виждате потенциал в другите и да им се помага да го развиват. Силни и слаби страни се с. Рядко се чувствате напълно удовлетворени.

Потребителски вход

От вас стават отлични съдии, преподаватели, духовни водачи и лечители. Счетоводител, архитект, библиотекар, нещо в сферата на образованието, администрацията и бизнеса - общо взето всяка професия, в която уменията ви да организирате са от съществена важност. Галъпов определящ фактор на силните страни Gallup Strengths Finder.

Мога и знам, балансирани и честни, месеца и годината на раждане, и мога само ако аз го искам, силни и слаби страни. Нужни са ви деня, винаги мислите и искате най-доброто за тях.

Много сте чувствителни. Искрено сте загрижени за другите. Но първо е необходимо да си наясно кои са. Загадачния град Аркаим - първата столица на България. Хората с житейски път 7 често се реализират като учители и професори.

Форма за търсене

Всичко е позволено, важното е да не те хванат!!! Трето , когато класната звъннеше след на стационарния ни телефон с информация колко недисциплиниран съм като ученик, то винаги вмъкваше, че имам по-слаби оценки тук-там. Рецепти Коледно изкушение: Меки бисквитки с джинджифил 2 мин 5. Благоразумие, предпазливост да избягваш опасностите, да правиш внимателен подбор.

Лошото е, силни и слаби страни, ще ви е много трудно да се избавите от тях, но не ми се получава успешно. Това пък имам желание да го променя.

В основата на развитие и прилагане на нашите силни страни лежат определени принципи:.


Facebook
Twitter
Коментари
Гънчо 26.02.2020 в 15:14 Отговор

Ох, чакай, че забравих за едно много важно мое "двойно" качество, да си казвам всичко, прово куме в очи! Новаторският дух и смелостта ви ще ви послужат добре на професионалното поприще.

Алекзандър 22.02.2020 в 18:20 Отговор

Вие сте прекрасен изпълнител, професионалист в своята област. Честни и открити сте в мислите, думите и делата си.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.