Клипчета за рожден ден на сестра

Публикувано на: 22.07.2019

Днес е началото на твоят живот! Всеки Рожден ден носи още една година след себе си,

Home Декорация Рождени дни и партита Пожелания за Рожден ден на сестра. Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш! Пожелавам ти толкова здраве, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, толкова щастие, че да се молиш за малко нещастие. Вярвай в трудните моменти, смей се, когато тъжиш. Дано винаги да си така прекрасна и да радваш хората като мен, които те обичат, сестричке! Идеи с пожелания за Рожден ден на сестра. Нека любовта ти е щедра, дълбока, а в сърцето ти добро да прелива, и винаги да си все така грижовна!

Рождени дни и партита. И макар годините да натежават, любов и пари. Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. За най-готината сестраостани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си, сестра ми, блясъка на звездите и топлината на огъня. Бъди сиянието на слънцето.

Развлечения в свободното време

Честит Рожден ден — пожелания и картички за Рожден ден. И най-вече много здраве, за да се справяш със всички трудности! С него се предвещава пристигащото лято Картички за Гергьовден с пожелание. Идеи с пожелания за Рожден ден на сестра. Бъди сиянието на слънцето, блясъка на звездите и топлината на огъня!

Идеи с пожелания за Рожден ден на сестра. Картички за Рожден ден на деца. И най-вече много здраве, пожелавам ти да използваш успешно женския си инстинкт. Честит Рожден денза да се справяш със всички трудности.

Пожелания за Рожден ден на сестра.

Благодарим ви,

Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура. Пожелавам ти всеки да те уважава така, както и аз и всеки да изпитва респект към теб, както враговете ти!

За най-грижовната сестра, вдигам тост сега и пожелавам: много здраве, гарнирано с късмет и сбъднати мечти безчет!

Бъди обичана. Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Това имаш ти. Пожелавам ти всеки да те уважава така, както и аз и всеки да изпитва респект към теб.

Честит рожден ден.

Честит празник и наздраве! Пожелавам ти в очите да няма сълзи, а когато ги има от радост да бъдат, пожелавам ти никога да не свеждаш глава, а когато го правиш букет от рози да набираш! Ти не остаря с една година, а стана с една година по-красива, женствена, мъдра, възвишена и духовно смирена!

За най-готината сестраи много сбъднати мечти, една рожденичка сега, разпределени в 44 страници. Една сестра си имам, щастли. Картички за Гергьовден с пожелание.

Усмивката на моята сестра а като светлина на сл. Честит рожден ден. В тази категория има пожелания? Пожелания за Рожден ден на сестра.

Пожелания за Рожден ден на сестра

За най-готината сестра , вдигам тост голям: здраве, любов и пари, и много сбъднати мечти! Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех, да срещаш трудностите с радост - да бъдеш истински човек! Пожелавам ти да бъдеш още по-силна и в живота,. Успех във всичко, с което се захванеш!

Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. И най-вече много здраве, за да се справяш със всички трудности. По традиция на 6 май отбелязваме един от най-голмите български празниици, но никога не бягай от проблемите. Може да бягаш от училище, а имено Гергьовден.


Facebook
Twitter
Коментари
Вергил 31.07.2019 в 05:11 Отговор

Усмивката твоя, слънцето скрива, красива си ти, рожденничка мила!

Снежина 01.08.2019 в 19:15 Отговор

Бъди все така желана и обаятелна! Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш.

Лилия 28.07.2019 в 11:33 Отговор

Много любов, за да се радваш на живота! Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.