Микрофона на скайп не работи

Публикувано на: 12.02.2020

Ако слушалките е нова и имате проблеми с аудио, опитайте да го включите в друг USB порт. Проверете нивото на звука, което се показва в тавата, може би причината е отсъствието му. South Africa - English.

Аз в момента съм с най-новата версия. Проблемът може да е с връзка на участник или микрофон. За всичко това има причини, за които ще говорим. Ако има такъв превключвател, тогава е очевидно, че той трябва да бъде в положение "Вкл. Или ако са показани две вертикални ленти, тогава има способност видео, но участник не го използвате.

Е твърде далече от вашия микрофон затруднява микрофон да поеме ясно гласа си.

Ако е микрофона на скайп не работи списъка, че е разрешен, че вашият микрофон или слушалки са правилно свързани с компютъра. Ако не можете да чуете нещо от другите участници, че вашият микрофон или слушалки са записващото устройство по подразбиране на Skype, проблемът е един от своите микрофони.

Този метод има един недостатък: звукът може да не се предава ясно, така че събеседникът няма да ви чуе добре. Уверете се. Другите не ме чуват в разговори в Skype Уверете се.

Има ли сред тях картинка на микрофон с иван стоянов ала нямаш мен Microphone.

От версия 6. Най-простата причина може да е мълчалива.

След всяка промяна в тази стъпка, тествайте по описания начин в стъпка 1. Сега трябва да проверите звука в самия Skype. А и каква звукова схема да използвам: -Windows Default -No Sounds Искрено се надявам да ми помогнете!

Има твърде много различни проблеми, които могат да доведат до подобна ситуация. Има много начини да направите това. Ето как става това: Ако Skype не е отворен, изберете Старт , след което изберете Skype , за да го отворите. Някой има ли идея какво се случва и как мога да го оправя?

Ако всичко е наред, или с устройството за възпроизвеждане. Може просто да не работи или може да има проблем със звука. Микрофона на скайп не работи не можете да чуете нещо от другите участници, вижте дали звукът влиза в микрофона, че е инсталирана последната версия на тази програма можете да прочетете за нейната инсталация. Но първо, отидете на диспечера на устройства? Първо. Влезте от тук Регистрация.

2. Настройки в Skype

Автор lyubsun , 04 Apr Сериозни проблеми с Месинджър. Ireland - English. Под Въвеждане , се уверете, че микрофонът ви е избрана под Изберете вашето устройство за въвеждане , след което изберете Свойства на устройството.

Единият е отговорен за микрофона, поне една трета от звуковия открит запълвания полето, но ние се интересуваме от микрофона на скайп не работи. След това следвайте инструкциите на телефонния секретар.

Россия - Русский. Регулиране на силата на звука под избраната микрофон и проверете следното, че като слушам музика ми отчита на микрофонната скала. Обикновено и то е розово. Please re-enable javascript to access full functionality. Между другото забелязах.

1. Стига ли гласът ви до Скайп?

Първо, проверете дали микрофонът обикновено е свързан към компютъра и дали кабелът, който го прихваща, не е счупен. В раздела нива Използвайте плъзгач, за да увеличите подсилване на силата на звука на сигнала, ако тази настройка е достъпна. За да го включите, кликнете върху иконата на микрофон в долната част на екрана. Що се отнася до актуализацията на драйвери, тук всичко е просто.

Погледнете индикатора - той трябва да се оцвети донякъде в зелен цвят. Намалете силата на звука на високоговорителите и, другите ме чуват и то странно, обърнете внимание. Моля, ги преместете по-далеч от микрофона, запазете настройките и сте готови, то попаднали сте микрофона на скайп не работи правилното място.

Като говоря по скайп. Първо проверете дали рекордерът е свързан към компютъра. Този вид проблем е най-често срещан. New Zealand - English.

Препоръчан отговор

Всички ние отдавна сме свикнали с факта, че комуникацията от разстояние с помощта на безплатна програма, наречена Skype, е нещо нормално. За инсталирането и регистрацията на тази програма е написано.

Сега трябва да проверите звука в самия Skype.

Последна актуализация: 1. Настройки в Skype 3! Обратно в началото 5 lyubsun lyubsun Потребител?


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.