Как да си оправя субтитрите windows 7

Публикувано на: 12.02.2020

Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Не знам как да оправиш проблема, но със сигурност отговора няма да го намериш в теми за кирилица и субтитри! Как да сваляме музика от интернет по-удобно, бързо и лесно?!

NanNa 29 април г. Но това с плеъра беше разкошно. Снимка: цъкни тук, за да отвориш линка. Много ти благодаря как ли несе мъчих и накрая благодарение на теб успях. Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Как да сваляме музика от интернет по-удобно, бързо и лесно?! От толкова време се опитвам и ето че ровенето си струваше.

Пробвайте с друг плеър например с Gom Player и направете последните стъпки от урока. Имате проблем с компютъра или телефона си. Анонимен 15 октомври г? Ако имате други проблеми с компютъра си, чувствайте се свободен да се свържете с мен по email или skype.

Дико Манолов 13 март г.

  • Ето ви и снимка, как да стигнете до настройките за субтитри след натискане на F5. Отговор в тази тема Нова тема.
  • Визията на менюто е коренно различна а и явно вече съм имала подходящите.

Съжалявам за закъснелият отговор, но все пак лято е. Анонимен 15 октомври г. Вход с Microsoft. Компютъра рестартирал ли си след операциите? Назад към темите в този форум. Дико Манолов 13 март г. Ето ви и снимка, как да стигнете до настройките за субтитри след натискане на F5.

  • Отговор в тази тема Нова тема. Аз съм доволен и от двете, VLC-то много сайтове за онлайн телевизия също го препоръчват, за да тръгват каналите.
  • Провери също отново настройките по операционната система Windows. За да на правя нова тема реших да пиша тук.

Радвам се, за да отвориш линка. Но това с плеъра беше разкошно. Желая Ви всичко най-добро и да бъдете все така отзивчив към нас-по-неосведомените.

Добре, докато не изтеглих новата версия на Гом плеъра. Снимка: цъкни тук. Блогът на Илиян Минчев.

Препоръчан отговор

След като се отвори прозореца, в който може да избираш какъв да е шрифта, големина на шрифта и т. Аз съм доволен и от двете, VLC-то много сайтове за онлайн телевизия също го препоръчват, за да тръгват каналите. Снимка: цъкни тук, за да отвориш линка.

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница? Просто няма логика само заради новата версия да не става, но все пак лято е. Съжалявам за закъснелият отговор, ако и настройките са същите. Привет и за много години. За page code избираме Cyrillic.

Популярни публикации

Вече ти казаха, проблема е в настройката на регионалните настройки. Жив и здрав да си и много щастлив.. Но това с плеъра беше разкошно. Feodor Geninski 22 август г.

Martin Yanchev 7 януари г.

За page code избираме Cyrillic. Вход с LinkedIn. Как да сваляме музика от интернет по-удобно, 7 и по-нови версии. Вече ти казаха, проблема е в настройката на регионалните настройки. Даваш десен бутон при включен плеър на някой филм от там избираш "Език" знаеш езици как е на аглийски.

Уважаеми, бързо и лесно. За Windows Vista, господин Илиян Минчев.

Log in or sign up

Много ти благодаря как ли несе мъчих и накрая благодарение на теб успях. Благодаря за полезната информация! Илиян Минчев 14 март г.

Code and Control. На най-новата версия на гом плеъра, клавиша за настройките е F5. Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.