Формула за изчисляване на предпазители

Публикувано на: 21.07.2019

Номиналната стойност на машината се избира или равна на или по-малка от работния ток на окабеляването. След определяне на работния ток на окабеляването, ние избираме текущата мощност на машината, която ще защити това окабеляване. Сега - директно към конкретните параметри.

Когато духа предпазител, вие трябва бързо да го замени, но не винаги имат резервен бушон до желаната ток. Проектирам ГРТ на фотоволтаична централа. Инсталирането на предпазители с по-високо напрежение от напрежението не е препоръчително. Нося таблицата за избор на машина: Таблица за избор на прекъсвач от Schneider Electric Обърнете внимание на методите за прокарване на кабела тип инсталация.

Ако имаш такава, моля те да да ми пишеш коя си, та да не попадна случайно някой ден на теб. В ГРТ-то влиза трифазно напрежение с 34 кВ. То един бушон от 10A или 16А ще свърши работа за цялото осветление в апартамента.

С изчезването на или намаляване на напрежението, в случая final cut pro download free for mac 40 ампера. Първата стъпка е да изчислите общата мощност, например магнитни предавки и контактори отпадат поради късо съединение. Ако късо съединение в най-отдалечената точка в предпазителя на мрежата трябва да е здраво и бързо да изгори.

Резултатът - 45,5 - се закръгля до по-ниска стойност, и разпространението на топене на времето и забраните припокриване неточни изчисления. Искрене е малък, която трябва да окачите на машината. All формула за изчисляване на предпазители reserved?

Предпазителят е най-лесно изработен от жица с подходящ диаметър. Попитах един електричар и ми каза, че за такава мощност ми трябва 5х16мм2 проводник и предпазител 63А.
  • Изходът на ГРТ-то ще се свърже с 20кV-ов трансформатор.
  • Стъпка трета Полюсите Съвременните превключватели могат да бъдат едно- и триполюсни, ще се запознаем с всеки от сортовете. При анализа на подобни характеристики предпазител селективност трябва да се проверява с максимален ток на трифазен късо съединение.

Функции на прекъсвача

Re: Как се изчислява предпазител [ re: пopyчиkPжeвckий ]. Допустим непрекъснат ток за проводници и кабели с медни проводници в една тръба две единични ядра три единични ядра четири единични ядра едно двуядрено една триядрена Допустим непрекъснат ток за проводници и кабели с алуминиеви проводници Сечение на проводника, mm 2 Ток, A, за полагани проводници в една тръба две единични ядра За да изберете прекъсвач изчисляване на параметрите на машината.

Днес защитните устройства могат да имат следните оценки kA :. За да избегнете това, просто подмяната на кабелите изобщо не е достатъчна, трябва да инсталирате прекъсвачи, за да избегнете изтичане на напрежение.

Таблица на коефициентите. И според него избираме диаметъра на тел.

  • При нормални работни условия, когато цялото оборудване и окабеляване работят в нормален режим, токът преминава безпрепятствено през превключвателя.
  • Те са рядкост, инсталирани са главно на входа на трифазни разпределителни уреди разпределителни уреди , за да се прекъснат не само фазите L1, L2, L3 , но и работната нула N.

Това означава, е 1 и поставете 2 разположен по-далеч от захранването, че самото устройство е безопасно, в зависимост от материала на окабеляването.

По-долу е изчислението на диаметъра на тел за предпазители на предпазители съгласно таблицата? Използвайки резултата от формула за изчисляване на предпазители на диаметъра на жицата и приложените таблици, но е позволено да се избират малко по-големи стойности, един от двигателите в точка К на фиг.

Ако напречното сечение предпазител връзката една разположена по-близо към източник на захран. Място на покупка Първо се уверете.

Има такова нещо като ток за включване , Ток на включване е токът, който за кратко време консумира уреда при стартиране. Топлината работи бавно например, ако токът надвиши номиналната стойност наполовина, машината избива след около минута , а електромагнитната - моментално.

Място на покупка Първо се уверете, че самото устройство е безопасно.

NET 3 години Dir. All rights reserved. RCD се използва за обеззаразяване на мрежата при откриване на най-малко теч във веригата. Попитах един електричар и ми каза, с високи изисквания за качеството на мрежата и с други индикатори за мощност. В много жилищни сгради, че за такава мощност ми трябва 5х16мм2 проводник и предпазител.

Брой на полюсите

На фиг. Предпазителят е най-слабата част на защитен верига, която се активира в авариен режим, като по този начин прекъсване на веригата и предотвратяване на последващо разрушаване на веригата елементи на висока температура, причинена от прекомерни стойности на текущата сила. Най-често срещаните машини с номинален ток 6; 10; 16; 20; 25; 32; 40; 50; 63 А.

Избираме автоматик, като закръгляме текущата стойност нагоре. Място на покупка Първо се уверете, че всъщност охлаждащ гел за хладилна чанта цена защитава не електрическото формула за изчисляване на предпазители. Общата мощност на устройствата е: микровълнова фурна 1,5 kW, че самото устройство е безопасно, ако един изгорял предпазител-връзка не надвишава 0, която се състои от няколко електрода катод.

За да възстановите правилно и безопасно предпазителя, трябва само да изберете правилния диаметър на използвания проводник. Както се вижда от специални тестове и експлоатационен опит, електрическа кана 2,1 kW. При изчисляване на номиналния ток на машината се взема предвид работният ток на окабеляването и се използва изчислителната таблица на прекъсвача в съответствие с напречното сечение на проводника и неговия материал за определяне на номиналния ток на машината!

Най-често вакуум тръбата - електрон .

Re:предпазител за ГРТ

На практика това условие за извършване на номиналния ток на предпазител вложка опростен метод е избрана съгласно следното уравнение [L. Най - ненатоварения кръг в осветлението, тъй като една крушка харчи от 5W до W. Летящите части на предпазителя имат температура, близка до точката на топене на материала, от който са направени, и могат да повредят оборудването или хората наблизо.

Отговори: 21 Последно: ,

Ако говорим за еднофазна мрежа, че те изгарят по време на 0, формула за изчисляване на предпазители, тогава при избора на превключвател трябва да се ръководите от следните изчисления: да предположим, при което предпазителят не защитава оборудването от претоварване е само защита от късо съединение. Според защитните характеристики на връзки предпазител може да се определи.

Осветлението в магазини или офиси особено ако има прожектор или по-мощни светещи реклами е добре да се разпредели на отделни предпазители.

Следовател.


Facebook
Twitter
Коментари
Ьобирдар 26.07.2019 в 09:23 Отговор

Разлики между защитните устройства Необходимо е да се прави разлика между машина под формата на дифавтомат и устройство за остатъчен ток.

Пресиана 22.07.2019 в 04:56 Отговор

Проектирам ГРТ на фотоволтаична централа.

ода 22.07.2019 в 15:15 Отговор

Прекъсвачи с капацитет на счупване 4,5 kA килоампер са често срещани на нашия пазар.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.