Формула 1 live timing

Публикувано на: 24.01.2020

Себастиан Фетел с много агресивни изпреварвания си проправи най-добре път през тежкия трафик от пилоти, движещи се пред него, без да са спирали в бокса, и преследвачите му Леклер, Верстапен и Хамилтън. Фетел за втори пореден път защити лидерската си позиция от втория Леклер, който е следван плътно и от Верстапен и Хамилтън.

Моля за помощ! Ако имате и двата проблема описани в точка 1 и 2, то изберете третата иконка - монитор в който има костенурка. Движещите се трети Верстапен и четвърти Хамилтън изостават съответно на осем и десет секунди от лидера Себастиан. Като сравнявам изображението със сегашното положение, преопределено има разлика.

Читанка Форуми на живо Фен клубове На кого сте фен? Преди беше супер елементарно и доста удобно , сега какво става?

Рейтинг: [7 7 0, формула 1 live timing. Официалният Формула 1 Гран При Приложението е най-добрият спътник на вашия състезателен уикенд. Вашият дневен F1 новини корекция, както и моя интернет а също така да използвам картина от РТЛ а коментара от тук, включително видео. Условия за публикуване на коментари. Идеята ми е да не се натоварва сървъра ви.

Водещи класации.
  • Рейтинг: [2 2 0.
  • Промени след публикуването на новината: 1.

Нов коментар

Бразилия - гумите в състезанието. Сайта ви е ужасно неразбираем и за съжаление дори не успях да пусна днес състезанието в Малайзия. До ата обиколка лидерът Леклер продължава да се движи на една секунда пред втория Хамилтън.

Холандската звезда на Ред Бул успя да се пребори с лидера в шампионата Люис Хамилтън. В та обиколка първи от пилотите на Мерцедес в бокса влезе Валтери Ботас. Коментарите трабва да са по темата и да не съдържат псувни, реклами, обиди включително сексуални и дискриминационни, както към потребителите така и към пилоти, отбори и т.

Мисля че след официалния сайт на Ф1 това е най-якия сайт може би в света защото съм разглеждал доста сайтове но на фона формула 1 live timing тоя са пълна боза, а и с темповете с които се развива мисля че много скоро ще засенчи и официалния сайт на Ф1.

До ата обиколка лидерът Леклер продължава да се движи на една секунда пред втория Хамилтън. Сезон Промени след публикуването на новината: 1, формула 1 live timing. Рейтинг: [1 4 0? Финландецът се върна на пистата на девета позиция.

Account Options

Германецът пробва три агресивни атаки, но без позволено използване на DRS в първата обиколка нямаше шанс да завърши изпреварването си. Много интересно начинание което с радост приветствам. Фетел успя да издебне съперниците си и не им позволи да го атакуват, запазвайки първата си позиция.

Толкова ли няма сайтове, че опря до тоя крив сайт. Рейтинг: [1 14 0. Проблем с разпъването на "test timing" до зададения размер. McLaren FEN? В броузъра ли е проблема. Първи от лидерите в бокса за смяна на меките гуми с твърди влезе Себастиан Фетел, формула 1 live timing.

Популярни Приложения

Режим "Костенурка" Просто страхотно До момента интерфейса съдържаше няколко фиксирани елемента на страницата и не позволяваше отделен елемент да бъде променян като размер и позиция или пък да бъде изключен. Радвам се също че ги няма някой хора които пищат коментари по останалите сайтове всички знаем за къде става въпрос да показват малкия си интелектуален потенциал, омразата или да избиват комплексите си пред останалите, или дори да присъстват тук са доста сдържани но вероятно някой ги е накарал да са такива С оглед на развитието на сайта и по широкото му разпространение има ли възможност той да бъде преведен на английски след време незнам това сигурно е трудна работа за сам човек и след същото това време може ли да видим реклами тук?

Официалният Формула 1 Гран При Приложението е най-добрият спътник на вашия състезателен уикенд.

Бразилия - оценете състезанието. LStaley Спор Отговор. Heading to the Paddock Club. Помогнете наистина, моля ви. Netco Sports. Рейтинг: [3 3 0. Само на английски. Колеги изчезна ми прозореца с видео-то показва ми само лентата и надписа "затвори", как да го разтегна пак както преди? Рейтинг: [1 1 0.

На друг компютър го отварях и нямяше проблем, пак с google chrome, но не знам версията. В броузъра ли е проблема или? Minor styling updates are also included.php throughout the app. Тоест искам да си изкарам само LiveTime-инг и коментари.

Верстапен, Хамилтън и Ботас също ще направят всичко възможно да се залепят за Себастиан след рестарта на състезанието.

LStaley : Табове и сега има - например live timing-а има два таба - live timing и информация. Бразилия - гумите в състезанието.


Facebook
Twitter
Коментари
Беломир 30.01.2020 в 12:55 Отговор

Очакваме коментарите и впечатленията ви! Радвам се че има хора като тебе.

Ташинка 31.01.2020 в 23:05 Отговор

Абу Даби - коментарът по българските телевизии. На предните тестове можех да отварям коментарите.

Донна 25.01.2020 в 19:56 Отговор

Рейтинг: [0 8 0.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.