Тест глаголни времена 6 клас

Публикувано на: 13.01.2020

Донка Кънева. Влез в профила си, за да докладваш този коментар! Закъснелият ученик беше наказан от учителят.

През нощта е валяло дъждец. Роланд Лейзънби. Моля въведете текст преди да изпратите! Луиз Хей. Педагог 6. Иван Вазов Глаголните форми в този текст са в : бъдеще време в миналото и сегашно време. Нели Дамянова, Цветелина Георгиева Просвета.

Всеки ден той ходил в гората за дърва. Урок за преговор и практическа работа. Донка Кънева. Български език за 7. Откъде беше купил тази интересна игра. Луиз Хей.

Цени на курсовете:

Въпрос 6. Въведете времето на кирилица. Закъснелият ученик беше наказан от учителят. Супер тестове и тестови задачи по български език и литература за 6. Продуктът е сред най-продаваните в store.

Прочетете следното изречение: Щяха да се карат вкъщи, щяха да започнат да си приготвят багажа, щяха да се карат какво да вземат, защото както винаги щяха да предпочетат да вземат различни неща.

Щях да споделя с теб резултатите от диктовката по-късно. През нощта е валяло дъждец. Въпрос 5. Български език за 7. Георгиева Димант. Нечулият старец гледаше много стреснато. Този онлайн тест по български език за 7.

Джордж Р. Хорхе Букай. В изречението са използвани глаголни форми на: бъдеще време в миналото минало предварително минало неопределено минало несвършено.

Парапанова, регистрирай се в Уча. За да разбереш как да направиш теста, В. Тестове и задачи по български език за 6. В кои редове са употребени форми за сложни глаголни времена. Въпрос 8? Дийпак Чопра. Подарък за 14 февруари.

Правила и упражнения по БЕ – 6. и 7. клас

Cambridge University Press. Минало несвършено време на безличната форма НЯМА, частицата ДА и сегашно време на спрегаемия глагол образуват отрицателни форми на: бъдеще време в миналото минало предварително време минало неопределено време минало несвършено време.

Всички категории. Кое глаголно време е използвано в следния диалог?

Тестове по български език за 6. За да разбереш как да направиш теста, че е нужно: Ловджията наблюдаваше големия сокол. Щях да споделя с теб резултатите от диктовката по-късно.

Нели Дамянова, Цветелина Георгиева. Въпрос 9. Наясно ли си с образуването на положителни и отрицателни форми при различните времена. Редактир.

Нечулият старец гледаше много стреснато.

Коментари и оценки:

Монтьорът, не можейки да отвие болта, се развика ядосано. В кой ред преместването на ударението ще промени и глаголното време на дадения глагол? Супер тестове и тестови задачи по български език и литература за 6. Описание на теста Този онлайн тест по български език за 7.

Нечулият старец гледаше много стреснато. Клет България. В кой ред е допусната правописна грешка:. Кое изречение е правилно: .


Facebook
Twitter
Коментари
Нанка 17.01.2020 в 15:51 Отговор

Въпрос 7.

Милтияди 16.01.2020 в 21:13 Отговор

Всеки ден той ходил в гората за дърва. Просвета АзБуки.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.