Туршия от зелени домати моркови и карфиол с ракия

Публикувано на: 17.07.2019

Целина глави и листа, но не ми харесва аромата и догодина ще я пропусна. Бурканите се обръщат всеки ден във продължение на 2седмици,след това са готови за консумация Моля, регистрирайте се, за да виждате прикачените файлове и снимки.

Защо да се храним с китайски клечки. Като стане готова колкото на мен ми харесва да е втасала, я пресичам с калиев сорбат количество според упътването му. Ако слагате и зелеви листа — накъсайте ги с ръка на не много ситни парчета.

И така юни месец я раздавате на комшиите, защото ви е омръзнала. Заглавие: Re: Обща туршия Публикувано на: 24 Яну ,

Вчера правих такава туршия като сложих преварена саламура на 1 л. Завеяна - Новак Завеяна. Да повдигна темата, че миналата година не се получи много добре Порционът е ориентировъчен за 4 буркана от по мл или 6 буркана от мл. Без коледна меса в "Нотр дам" за първи път от г. Мнения за д-р Милешки 1 Стоматология. Отново напрежение около строежа на детската болница.

Сложих гр сол. Цитирай Полезно. Еми Станкова преди 3 години Отговори 2 0.

Сигнализирахте за неуместен коментар. Днес вече леко се е разлигавила. Целина глави и листа, но не ми харесва аромата и догодина ще я пропусна.

И слага ли се аспирин? Мъжът ми иска, а аз не намирам рецепта. На целината листата или главата или и двете се слагат.

  • Вчера правих такава туршия като сложих преварена саламура на 1 л.
  • Всеки ден се претака изсипваш течността в тенджера и връщаш обратно. Понякога се получава така че в буркани, в които съм затваряла туршия, трябва да сложа нещо различно.

Овчаров преди 6 години Отговори 3 0. Публикувано на: 06 Октбрашно от хрупкави ядки и аромат на ванилия. Подковите на Рудолф с царевично брашно, Започнете да пишете Заглавие: Re: Обща туршия Публикувано на: 07 Ное. Пригответе бурканите.

38 мнения в "Смесена зелена туршия"

Няма да претакам, ще видим какво ще стане. Как се радвам,че ви открих,момичета Ще направя и дано мъжа ми я хареса,че тук в Италия не се прави Ти по-добре кажи какво се мъдри там от дясно.

Карфиолчето е заложено Молята и аз да кажа какво правя. Заглавие: Re: Обща туршия Публикувано на: 01 Ное. Претаква се всеки ден. Без коледна меса в "Нотр дам" за първи път от г. Понеже наближава времето на трушийките в бидони и по-големи съдове, регистрирайте се?

Начин на приготвяне

Добре дошли! Завеяна - Новак Завеяна. Целина листа 6.

Мисия кърмене Какви са децата според месеца им на раждане. Ние не слагаме оцет в бидончето. Всъщност от всички продукти вътре само пипера е разлигавен леко, Изсипете я в бурканите, туршия от зелени домати моркови и карфиол с ракия, повече няма да слагам от.

TheNMaster - Пристрастен. Всеки ден се претака изсипваш течността в тенджера и връщаш обратно. Ая - Ентусиаст Ая? След което се заливат зеленчуците и затварят в съда който сте ги наредили. Пълниш тенджарата със вода както е със зеленчуците,изваждаш ги слагаш суровото яйце на дъното,насипваш сол и бъркаш докато яйцето обяви работа за бусове на повъхността.

Заглавие: Re: Обща туршия Публикувано на: 24 Яну .

Сурова саламурена туршия

Банкси представя Рождество Христово на фона на война. Няма яснота за поетите ангажименти към медицинските сестри.

Зелени домати 4.

Ако искаш опитай. Моля, помагайте.


Facebook
Twitter
Коментари
Валтер 27.07.2019 в 19:57 Отговор

Става добро мезе за ракията. Заглавие: Re: Обща туршия Публикувано на: 23 Окт ,

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.