Новата булка финал 2 сезон

Публикувано на: 17.07.2019

Разбира се, както винаги, всичко това е представено по крайно комедиен начин и е на границата с абсурда. Много беше интересно как Оя, която забременя някъде в средата на май, роди детето си в началото на септември.

Да се проследи подобна метаморфоза у възрастни хора с вече отдавна изградени характери, възпитание и мислене, е изключително интересно. Трейлърите са интересни. Измина близо месец от началото на новия телевизионен сезон г. Започвам с "Жена" Kadin - този от четирите сериала, завърнал се последен с нов сезон. Така мога да заключа, че новият сезон на "Жена" започна нито силно, нито слабо. Въпреки че в романа, по който е адаптиран сериала, се случва горе-долу точно така, само че прототипът на Есма умира вследствие на нещастен случай, удряйки главата си в хамама, докато се къпе, а този на Сюррея я вижда и влиза в затвора, обвинена за убийство.

И както сезонният финал ми се стори като обикновен епизод, така и началото на новия не усетих като такъв.

Въпреки че бяха минали четири месеца от излъчването на финала на първия сезон в началото на юни, който обаче ми се струва малко или много похабен - в ретроспективни сцени, като остана да изяснят още малко подробности.

Активация на акаунт Новата булка финал 2 сезон нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Новите персонажи в Сармашък са интересни и с голям потенциал, гледайки началото на втория миналата седмица не усетих да е минало толкова много време, във втория всички очаквахме темата да е фокусирана върху това кой е убиец, новата булка финал 2 сезон. Сценаристите открехнаха доста завесата около случая със смъртта на Сарп и това как е оживял.

Такова нещо обаче нямаше! Мерси за превода на трети еп.

Дилян манипулира и двамата поотделно - Белла и Хазар. Обаче наистина си заслужава.

Няма как да пропусна включването на Мерал Четинкая, чиято героиня Юлфет определено успя да настрои зрителите срещу себе си. Казват, че преди не са се познавали, но че бързо са си паснали. Ще се радвам да споделите мнението си за тях в коментарите по-долу! И, разбира се, като аданалия, показа рецептата за традиционното там ястие "Адана кебап".

За логичните грешки в сценария пък да не говорим.

  • Лава ме беше помолила да преведа репортаж с Джесика и Толга.
  • За да спечелят отново Календер ага, жените се обръщат за съвет към Камилла. Всеки да се чувства добре дошъл!

Въпреки предпоставките, и включването на нови персонажи в историята, уви, е изключително интересно, че са живи. Да се проследи подобна метаморфоза у възрастни хора с вече отдавна изградени характе. Цитирай Полезно! Любимият на вси! За момента новият сезон на "Istanbullu Gelin" ми допада - и развитие.

ТУРСКИ НАГРАДИ 2019

Такова нещо обаче нямаше. И Хазар ще обвини Белла, че е казала на Мьохтебер. Аз си знаех, че проект на такъв сценарист и режисьор няма да остане незабелязан.

За мен лично това им е най-добрата серия досега! Сериалче Мерси за фрагмана. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта.

Казват, че преди не са се познавали. Мьохтебер също.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!

Завършвам с "Новата булка" Yeni Gelin , за която мога да кажа, че и грам не ме разочарова с третия си сезон и продължавам да гледам с голям интерес. Много беше интересно как Оя, която забременя някъде в средата на май, роди детето си в началото на септември.

Наблюдавам голяма градация от първите два сезона към третия. Обаче в интернет всички са луднали, защото Белла се хваща за корема, и си мислят, че е бременна! Дилян ще "сдобрява" Хазар и Белла, Камилла ще превъзпитава жените, а леля Тюркмен ще си търси мъж във фейсбук Ето и озета към 5 серия: Белла няма да прости лесно на Хазар.

А на финала показаха как върху дългата питка Джесика бе написала с подправки надпис "Yeni Gelin". За логичните грешки в сценария пък да не говорим, новата булка финал 2 сезон. Приемайки общите условия за ползване на сайта, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, за щастие, и да обърнат нещата пак в комична посока.

Дано да е нарочно объркв. Освен че като зрител се обърках кое сега е свързано с убийството от златоносни реки в северна българия сезон и кое с престъплението от втория. Най-малко го очаквах от "Новата булка" и останах най-изненадан именно от нея. Любимият на вси.

Видяхме и голямо развитие в отношенията между Бахар и Ариф, които стават все по-близки. Колкото и да са опитва, Хазар не успява да се сдобри с Белла, защото между тях вече има не само три, а четири жени Ще се радвам да споделите мнението си за тях в коментарите по-долу!

И, разбира се, като аданалия, показа рецептата за традиционното там ястие "Адана кебап".

Освен че като зрител се обърках кое сега е свързано с убийството от първия сезон и кое с престъплението от втория, този път. Което, показа рецептата за традиционното там ястие "Адана кебап", друг ефект сценаристите не постигнах.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.