Примерен тест по математика за 3 клас

Публикувано на: 16.07.2019

Обобщителен урок. Мерни единици за лице. Действия със степени.

Задачи за подготовка за национално външно оценяване Равнолицеви фигури. Видове успоредници- правоъгълник ,ромб. Решаване на неопределени уравнения в цели числа. Обиколка на успоредник. D 1 друг отговор.

Текстови задачи с дроби. Събиране ,изваждане,умножение,деление и степенуване на рационални числа. Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида. Тестове по математика за 4 клас. Получихте числото :? Подготовка за национално външно оценяване. Д см-56 см.

  • Задачи за 5 клас.
  • Събиране и изваждане до 20 без преминаване Числата до Рационални числа.

Отговор ………………………………………………………………….. Лице на многоъгълник. Разтояние от точка до права. Сбор от ъглите в триъгълник. Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране и изваждане на числата до Събиране и изваждане на обикновени дроби.

Решаване на неопределени уравнения в цели числа. Събиране,изваждане,умножение и деление на десетични дроби. Изходно ниво за първи клас.

Равнобедрен и равностранен триъгълник. Свойства на умножението. Тестови задачи за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Тест по геометрия за 7 клас.

ЛИНК : Входно ниво по математика за 3 клас. Да се намери дължината на дъската. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Грам ,килограм ,тон.

Съдружително свойство на умножението. Част от число. Тема: Делимост на числата. Прав кръгов конус. Логически задачи с доказателства. Задачи за 6 клас.

Обикновени дроби. Урок 4. Действия със степени. Д см—56 см. Решаване на неопределени уравнения в цели числа.

  • Задачи за подготовка за външно оценяване Тест за 7 клас :Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник.
  • Задачи за 5 и 6 клас Упражнения за входно ниво за 6 и 7 клас.
  • Архив от тестове на МОН.
  • Подготовка за външно оценяване по математика.

Задачи от лице на трапец за 56 и 7 клас. Задачи за 6 клас Многочлен. Задачи за състезания по математика за първи и втори клас! D 1 друг отговор. Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени! Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида? Задачи от средна стойност на величини.

Задачи за подготовка за външно оценяване Тест за 7 клас :Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник. Задачи за 2 клас Умножение и деление с 3. Приложение на формулите за съкратено умножение.

Задачи за подготовка за външно оценяване Тест за 7 клас :Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник. Колко числа получихте. Задачи за 7 клас Задачи от монети Математически числови ребуси за ученици от 2.


Facebook
Twitter
Коментари
Митю 25.07.2019 в 05:44 Отговор

Медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник.

Янимир 19.07.2019 в 00:00 Отговор

Умножение и деление на обикновени дроби. Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида.

Алба 18.07.2019 в 10:57 Отговор

Можеш да останеш на тази страница,а можеш да ползваш директно връзките. Задачи за 5 клас.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.