Упражнения по математика за 2 клас за принтиране

Публикувано на: 26.12.2019

Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение. Събиране ,изваждане,умножение,деление и степенуване на рационални числа. Първи стъпки в смятането!

Задачи за 2 клас Умножение и деление с 2. Мерни единици за лице. Задачи тип Pisa - четене с разбиране за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Уравнения от първа степен с едно неизвестно. Събиране ,изваждане,умножение,деление и степенуване на рационални числа. Числата от 11 до Задачи за подготовка за външно оценяване Тест за 7 клас :Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник.

Входно ниво по математика за 5.

Задачи за сътезания за 5 клас. Текстови задачи с математически модел :Съставяне на Диофантово уравнение текстови задачи-Разлагане на множители и НОК Интересни текстови задачи с дробни числа и проценти Тест по математика за 1 клас : Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас. Нови задачи за 4 клас. Логически задачи с доказателства.

Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас. Решаване на неопределени уравнения в цели числа.

Математика 2 клас - Проверете можете ли сами да решите

Входно и изходно ниво. Моделиране с линейни уравнения. Събиране и изваждане на многочлени. За състезания Нови задачи за 5 клас. Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас.

  • Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение.
  • Действия със степени. Числата до

Обиколка на окръжност и лице на кръг. Метод на интервалите. Можешда останеш на тази страница. Обиколка на окръжност и лице на кръг. Задачи за подготовка за външно оценяване Тест за 7 клас :Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник.

Входно и изходно ниво за 2 клас.

Можеш , да останеш на тази страница !

Умножение с 3. Средно аритметично на числа. Степени и периодичност на остатъците. Колко килограма може да е четвъртия пакет?

Малка теорема на Ферма. Тестове по теми 2. Умножение и деление на обикновени дроби. Сравняване на дроби. Степен с естествен показател.

Можеш , да ползваш посочените връзки в съдържанието !

Грам ,килограм ,тон. Тестови задачи за 5. Степен с естествен показател.

Задачи за 6 клас! Свойства на умножението. Задачи от състезания по -математика Задачи и пъзели с кибритени клечки. Задачи от лице на трапец за 56 и 7 клас. Архив от тестове на МОН. Прав кръгов конус? Рационални числа. Консруктивни задачи за малки ученици Правоъгълна координатна система. Умножение със 7.

Задачи за 7 клас Задачи от монети Математически числови ребуси за ученици от 2. Колко са щастливите двуцифрени числа? Задачи за подготовка за външно оценяване.

Логически задачи с доказателства. Колко струва книгата. Разтояние от точка до права.


Facebook
Twitter
Коментари
Найда 27.12.2019 в 14:58 Отговор

Сравняване на дроби. Задачи за 7 клас Сравнения.

Маргарит 30.12.2019 в 14:22 Отговор

Задачи за състезания.

Радилина 30.12.2019 в 09:35 Отговор

Тестови задачи. Текстови задачи Тест по математика за 4 клас.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.