Правилник за кандидат шофьори

Публикувано на: 29.06.2019

Основните видове ремаркета, тяхното наименование и предназначение. Правилата относно работното време на екипажите на превозните средства извършващи превоз на товари и използването на тахографите.

Връзка с Уча. Времето за решаване на листовките е 40 минути. Достъп до обществена иформация. Инспектор Хектор и случаят със замръзналия богаташ. Инспектор Хектор и случаят с тайното скривалище. Шофирането е много отговорно действие и за съжаление понякога създава сериозни и опасни за живота ситуации. Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:.

Изпитът по кормуване представлява шофиране в градски условия с продължителност не по-малко от 25 минути, правилник за кандидат шофьори. По време на теоретичния курс ще изучавате 2 учебни дисциплини: " Безопасност на движението по пътищата " и " Общо устройство на автомобила ". Изпитни въпроси за придобиване на правоспособност за управление на МПС. Инспектор Хектор и случаят с мистичния пожар.

Моля въведете текст преди да изпратите! Мазилна уредба.

  • Младият инспектор Хектор и случаят с липсващите монети.
  • Как да нарисуваме момиче с Photoshop? Факторите свързани с вида на товара на превозното средство, които оказват влияние върху безопасността на движението.

ОБУЧЕНИЕ НА КАНДИДАТ ШОФЬОРИ ПО ТЕОРИЯ

Гара Искър, ул. Виж още за курса тук. Място на провеждане на обучението на кандидат шофьори За Ваше удобство мога да ви вземам с учебната кола от удобна за вас метростанция: "Искърско шосе" или "Дружба" и близки до тях спирки на градския транспорт и да отиваме заедно до учебната зала, до полигона или до района, в който ще проведем градското кормуване.

Виж още за мен тук. Ако членът на комисията или пък ръководителят на учебната школа смятат, че при провеждане на изпита са допуснати нарушения, трябва да впишат забележка в изпитния протокол.

  • Боцман Уотсмън си търси невяста. Факторите свързани с вида на товара на превозното средство, които оказват влияние върху безопасността на движението.
  • Инспектор Хектор и случаят с катастрофата на пътя.

Възможна е доставка преди Kоледа във Вторник предиобедако е до офис на Еконт, правилник за кандидат шофьори. Просвета АзБуки. Описание на урока. Инспектор Хектор и случаят с крайградската вила. Документите трябва да подам лично или да упълномощя някого с изрично нотариално заверено пълномощно. Светът на цветовете. Инспектор Хектор и случаят с елитния хотел?

Изпитни листовки за ДАИ 2019, с пояснения и отговори. Полезна информация.

Всеки въпрос има от 1 до 4 отговора и при отбелязване на верните отговори носи от 1 до 3 точки. Наричат ме Тони. Автомобилът, на който ще бъда изпитван, трябва също да има камера, която записва случващото се в автомобила и пътя, по който се движа.

Христо Мермерски.

Инспектор Хектор и случаят с убийството в квартала. Инспектор Хектор и случаят с убитата наследница? Ахмед Садауи. Казвам се Тодор Гроздев. Не можеш да гласуваш отново!

Още изгледи

Системи за прикачване, тяхното наименование и предназначение. Паулу Коелю. Охладителна уредба. Добре е да имам предвид, че записите от теоретичните и практическите изпити се пазят 3 месеца.

  • Инспектор Хектор и случаят с мистичния пожар.
  • Какво е фокус?
  • Български народни гостби.
  • Санкции, налагани в Европейския съюз.

Благодарим за помощта. Продуктът е представен с вътрешни страници? Пъзели с възели. Инспектор Хектор и случаят с елитния.

Провежда се в работни дни от понеделник до петък, сутрин от до часа или вечер от до ч. Паулу Коелю. Това е безплатен видео урок.

Account Options

Видове автобусни превози. Аз съм Тони - твоят инструктор! Кормува се по ваше желание и по бъдещите ви маршрути от дома до местоработата ви или до учебното заведение.

Сподели във Фейсбук и спечели XP. Мазилна уредба. Коледни книги.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.