Учебник по история за 6 клас pdf

Публикувано на: 17.12.2019

Помагала за държавни зрелостни изпити. Речник на новите за 6.

New Edition. Тетрадка по руски език за 6. Учебни тетрадки. Изобразително изкуство за 6. Тестове по история и цивилизации за 6. Помагала за национално външно оценяване. Приложения — съдържат: таблица с информация за територията, броя на населението и столицата на подбрани държави по континенти, която дава възможност за изпълнение на задачи от апарата за контрол по съответните теми, както и за поставяне на допълнителни задачи, свързани с изчисляване на средна гъстота, сравнение на страните по площ, брой на населението и др.

Аудиодиск по френски език за 6. В учебника е спазено препоръчителното процентно разпределение по брой часове за различните видове уроци в учебната програма. Тестове за самоконтрол - с тях учениците имат възможност да проверят сами знанията хотел айлин минерални бани хасково. Френски език за 6.

Разработени са уроци за: нови знания 41 ; упражнение 7 ; практически дейности 8 ; обобщение и преговор 6 ; тематичен контрол и самооценка 5.

Функционални рубрики, логически обвързани и с практическа насоченост. Физическо възпитание и спорт. Кавданска, М.

6. клас - Български език и литература

Функционални рубрики, логически обвързани и с практическа насоченост. Тестове за самоконтрол — с тях учениците имат възможност да проверят сами знанията си. Предмет: Български език и литература. Екипът реализира идеята, че информационните технологии се изучават не защото присъстват като учебен предмет в училище, а за да помагат при разрешаване на проблеми и казуси.

Изобразително изкуство за 6. Информационни технологии за 6. Файлове за сваляне:.

  • Той умело съчетава оптимизирана по обем и съдържание историческа информация и функционално конструиран методически апарат. Емилия Колева , Десислава Петкова.
  • Руски език.

Учебни тетрадки. Човекът и природата за 6. Band 1. Тетрадка по руски език за 6. В учебника са разработени 49 урока за нови .

ИЗБЕРЕТЕ КЛАС

Учебни помагала. История и цивилизации за 6. Плачков, В. Френски език.

История и цивилизации, учебник по история за 6 клас pdf. В началото на всяка разработка има:. В учебника по география и икономика са включени: Карти в началото и в края на учебника: Карта на природните зони на сушата - в началото на учебника - дава възможност на учениците бързо да се ориентират при изучаване на природните зони по континенти, оценка и самооценка на постиженията. Възможност за проверка, както и да ги сравняват. Разработки на всички видове уроци според учебната програма.

6. клас - Английски език

Предмет: Български език и литература. Учебни помагала. Deutsch Gemeinsam. Информационни технологии за 6. Английски език за 6.

Аудиодискове и мултимедийни дискове. Авторите се придържат стриктно към спазването на новата учебна програма по информационни технологии. Избери клас Немски език. За всеки от тестовете има брой на точките за верен отговор и скала за самооценяване. История и цивилизации. Музика за 6.

Литература за 6. клас (Герджикова и колектив)

Димитрина Гергова , Искра Лазарова. Математика за 6. Сборници със задачи. Образователни игри.

Те въвеждат учениците в роля, които притежават? Информационни технологии за 6? Изобразително изкуство.


Facebook
Twitter
Коментари
Радул 21.12.2019 в 09:38 Отговор

Немски език.

Ивелена 20.12.2019 в 23:51 Отговор

Сборници със задачи. Авторите се придържат стриктно към спазването на новата учебна програма по информационни технологии.

Дован 25.12.2019 в 09:12 Отговор

Учебникът предлага: Пълна урочна система към всички теми от програмата — върху художествените текстове и върху писмените и устните текстове за развиване на комуникативните умения.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.