Audi a4 проблем с таблото

Публикувано на: 15.07.2019

Това за таблото е често срещан проблем и много обсъждан в този раздел. Искаше ми се да я залепя, като я слагах обратно, но реших, че ако се наложи да се вади пак само с чупене ще стане и се отказах.

Успях да я сваля, доста силно се дърпа докато излезе. Posted October 20, Температурата по датчик не премина 90 градуса но си играеше.

Точно до двигателя има едно разклонение на което е завит датчика. Колкото и да ви лъже продавача, че ви продава A4 B5 S-line, не му вярвайте. Всичко друго по таблото работи перфектно , само дисплея ми прави проблеми.

Като много странното е, че зиматам например имаше преиод в който сигурно 2 месеца си работеха без проблем. Забелязах,че в студеното време когато температурите бяха паднали под - градуса доста често работеше без проблем! Павел колев и ицака ти се, страх ме беше да audi a4 проблем с таблото я счупя.

Дори не успях да измъкна стрелката. При мен май имаше подобно нещо. Вероятно ще го сменя следващата седмица и ще споделя резултата.

Svaliax go li4no po4istvax go no nisto ne stavase dokato ne go dadox tabloto na maistor i se ustanovi 4e beshe izpushilo elektromotor4eto pod samata strelka i taka , smenixa go i se opravi sega vsi4ko e ok. Често стрелката при загрят двигател стои някъде около оборота на празен ход, а оборотите ми се виждат нормални по шума на двигателя.

Recommended Posts

При друг вариянт стрелката трябва да се вдигне до над 80 градуса. Sign In Sign Up. Отидох там и ми свършиха работа. Колкото и да ви лъже продавача, че ви продава A4 B5 S-line, не му вярвайте. И защо ще се увеличава по малко с всяко палене? You can post now and register later.

  • Те често се задръстват с боклуци и колата ви се превръща в аквариум. Да не кажа всички.
  • JPG Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове. За горивото и температурата има по една малка бобинка и нищо друго, стрелките сякаш влизат вътре.

Ако наистина има навитаци - може да се съберем и да напазаруваме малко акаунти. It is sport edition. Овче Поле тел. Не пушек, а пара. Почти година търся нещо подобно за Ауди, но само откъслечна информация съм намирал. За горивото и температурата има по една малка бобинка и нищо друго, стрелките сякаш влизат вътре.

Join the conversation

I kade da go tursia ako znaesh? Това е нещо различно, при мен друго се получава. Обаче по едно време спря да се качва нагоре и реших, че е стигнала някакво ограничение.

Защо тогава всеки път като дам на контакт и стрелката малко се мести в дясно. Не съм и виждал какво представляват. Това нормално ли е. Вчера например работеше нормалнои за това пит. Но пък като я въртях снощи нищо не мръдна никъде.

Даваш на късо с друг проводник всеки един от изводите с маса май беше с маса. Stax ми го даде, след като той също е купувал от там. Пък и вероятно щеше все някаква грешка да изкара За сметка на това я натиснах малко по-навътре.

В перфектно състояние и всичко audi a4 проблем с таблото работи. Забелязах,че в студеното време когато температурите бяха паднали под - градуса доста често работеше без проблем. Времето тук беше по хладничко и леко влажно. Някакви предложения. Re: С оборотомер ли си. Какъв им е принципа на действие на тия стрелки - с котва и по бобината или има жичка вътре.

Няма логика това с акумулатора. Ето ти още няколко такива: 1.

На дисплея на климатроника ми се появиха разни червени квадратчета, които стоят постоянно. Времето тук беше по хладничко и леко влажно. Това са проблеми и начини за отстраняването им които се сещам на момента. Правя уточнение, че колата е Ауди А4, , питах и в ауди форума, но там нещо не им се отговаря сякаш.

При мен веднъж работи. Може да е пипано по таблото някой преди теб.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.