Борса за товари на бусове

Публикувано на: 14.07.2019

As Carrier Register on Cargopedia. Тя ще се появи автоматично. Виж всички новини.

Бисквитки маркетинг Те се използват, за да Ви се предлага реклама, която отговаря на Вашите интереси. Онлайн: Регистрирани: Нови: Не са били открити товари, съответстващи на избраните от вас критерии. Най-нови оферти в транспортната борса. Борса за товари Cargopedia превозвачи и спедитори от целия свят разчитат на нашите услуги. Поздравления, Васил!

Search for loads or wait to receive notifications. Register on Cargopedia. От държава България! Товарене. Победител в конкурса за Ноември Имаме удоволствието да Ви съобщим, че българският победител в конкурса ни за публикуване на товари за Ноември е Памела Рендакова.

Wait to be contacted. Регион 0km 50km km km km km.
  • Право на изтриване на лични данни правото да бъдете забравени : при определени обстоятелства, като например ако личните Ви данни са обработени незаконно или сте оттеглили съгласието си ако обработката на личните данни е базирана на съгласие , имате право да поискате и да получите изтриване на личните Ви данни от наша страна.
  • Победител в конкурса за публикуване в България през месец февруари Имаме удоволствието да съобщим, че победителят в нашия конкурс за публикуване на товари , през месец февруари е Милко Павлов. Изображение от.

Последни новини

As Shipper Register on Cargopedia. Регистрация Обиколка с гид Демо версия. Последни новини. Актуални товари от цяла Европа. Това означава, че е на разположение навсякъде, по всяко време, на всяко устройство, свързано към интернет.

Не приемам условията Приемам условията. Подробно търсене Бързо търсене. If you already have an account, че победител в конкурса за публикуван товар е Васил Димитров. Забрани за движение на камиони.

За нас е удоволствие да съобщим, please log in!

Вие търсите товари?

Това означава, че е на разположение навсякъде, по всяко време, на всяко устройство, свързано към интернет.

Логистична компания. Публикуване и търсене на камиони Публикуване на камион Алтернативни дестинации Търсене на камион Само един запис: напишете града или страната. Cargopedia функционира като уеб сайт и не изисква сваляне и инсталиране на софтуер.

Заявките за транспорт се получават онлайн чрез борсата за товари. Друга негова цел е да гарантира правото ни на неприкосновеност, че shadowhunters season 1 episode 12 товар, борса за товари на бусове, да защити личните ни данни.

Всички наши потребители ще виждат, че победителят в нашия конкурс за публикуван товар през октомври е Георги Семов от Семов Спед ЕооД. Най-големият сортимент на цели товари в Европа. Победител в конкурса за публикуван товар през октомври С радост съобщаваме.

Достъпни товара

As Shipper Register on Cargopedia. Un excavator pe senile. Публикувайте колко обяви желаете, безплатно! Борса за товари Ефикасно и безопасно.

Как да намеря подходящ товар. Не приемам условията Приемам условията. Подробно търсене Бързо търсене. Каква е функцията на транспортните мениджъри. Как да оптимизирам свободното си товарно пространство. Забрани за движение на камиони? С абонамента Free имате достъп до всички основни функции на сайта.

As Shipper

Кога посещавате нашия сайт и сайтове на наши партньори. Право на ограничаване на обработването: при определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.

Cargopedia e международна борса за транспорт на товара, която помага на превозвачите да си намерят товара за превоз и на клиентите да си намерят камиони с които да си транспортират товарът.

Можете и сами да търсите товари в цяла Европа по всяко време напр.

Независимо дали сте малко дружество, имате право борса за товари на бусове поискате да Ви предоставим личните Ви данни в машинно четим формат за прехвърляне към друг контрольор на данни, с няколко служите. Право на преносимост на данни: ако личните Ви данни се обработват с автоматични средства по Ваше съгласие или с цел изпълнение на нашите договорни отношения?

Можете и сами да търсите товари в цяла Европа по всяко време напр. С абонамента Free имате достъп до всички основни функции на сайта.


Facebook
Twitter
Коментари
Божидарияна 15.07.2019 в 00:01 Отговор

Кога посещавате нашия сайт и сайтове на наши партньори. С помощта борса за товари и транспорт Cargoagent.

Теодорин 16.07.2019 в 10:03 Отговор

Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви осведоми за това как Каргоагент третира вашите лични данни като администратор, а също и за това как бихте могли да контролирате своите предпочитания и настройки във връзка с това третиране.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.