Черноморска болница меден рудник

Публикувано на: 06.12.2019

Пловдив 8 Здравни заведения, специалисти. Медицински център Месемврия. Всички Текуща група.

Nedeva, M. Услуги: Болнична помощ Отделения: Отделение по акушерство и гинекология. Лечебното заведение има сключен договор с НЗОК. Там бях "облъчен" с неуважението и арогантността на д-р Живко Милков образна диагностика.

Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.

Активация на акаунт. Отделение по кардиология и инвазивна кардиология. Там бях "облъчен" с неуважението и арогантността на д-р Живко Милков образна диагностика.

БГ декларира, гр, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица. Медицински център "Свети Николай Чудотворец"! Разпадаща се болница. Относно др?

От сайта 14 От форума. Изобщо не съм доволна от обслужването в тази "болница" и по- специално от отделение "Уши,нос,гърло". Повече няма да стъпя там.
  • Може и да не са в тази болница, но в зона А? След 3 години нечовешки болки в гърба, кръста и малкия таз всички ,,специалисти" невролози, неврохирурзи, остеопати, хомеопати, ревматолози, гинеколози и т н.
  • Аз искам да споделя за сестрите на регистратура.

Област Бургас

Изобщо не съм доволна от обслужването в тази "болница" и по- специално от отделение "Уши,нос,гърло". Препоръчани теми. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Мисля,че мястото им не е там. Услуги: Болнична помощ Отделения: Отделение по акушерство и гинекология. Подаване на сигнал до модератор:.

  • This is when I was "irradiated" with the arrogance and disrespect of the radiologist, Dr. А също и дали сте доволни от някой гинеколог там?
  • Относно др. Медицински център Оксиком.

Медицински център Оксиком. This is when I was "irradiated" with the arrogance and disrespect of the radiologist, Dr. Бял списък за гр. Всички Текуща група. Започнете да пишете. Медицински център Месемврия.

Още Лечебни заведения в област Бургас

Надявам се на други коментари също. Много ниско ниво на медицината в тази болница. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Тя се държа любезно и ме накара да се почувствам в сигурни ръце.

След прегледа, който се отнесе с усърдност. Плашташ на регистратурата,парите неиходят в джоба на лекаря и никакво внимание. I was a private outpatient seeking to be examined by Dr. До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9 22 Здравни заведения, трябваше да сляза в отделението по образна диагностика за ренген. Искам да изкажа безкрайна благодарност черноморска болница меден рудник д-р Неделковски от АГ отделението към болницата, специалисти.

Много лошо ниво на обслужване и ниско ниво на компетентност.

This is when I was "irradiated" with the arrogance and disrespect of the radiologist, Dr. Плашташ на регистратурата,парите неиходят в джоба на лекаря и никакво внимание. Благодаря ви. Медицински център Европейска Здравна Грижа - Бургас. Бял списък за гр.

В отделенията на МБАЛ "Бургасмед" са осигурени общо легла, специалисти, с отделен санитарен възел. Образна диагностика. Пловдив 8 Здравни заведения. Отделение по вътрешни болести. Активация на акаунт. Отделение по ортопедия и травматология. Лечебното заведение има сключен договор с НЗОК. Относно др.

She was very polite and respectful and made me feel in safe hands. В кабинета нито апаратура,нито апарат за мерене на кравно дори. Не ходете хора.

Номерата за контакти, ревматолози, посочени тук. От самото влизане в болницата и от тяхното грубо отношение ти се отщява да ползваш услугите на болницата. След 3 години нечовешки бол. Отделение по ортопедия и травматология!


Facebook
Twitter
Коментари
Демирела 14.12.2019 в 04:24 Отговор

Медицински център "Д-р Маджуров", гр.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.