Ситуация в детската градина по околен свят

Публикувано на: 14.07.2019

Да смятаме заедно Броя от 1 до 10 Цифрите от 0 до 9, числото 10 Цифрите от 0 до 9, числото 10 - упражнение Всички пирати на борда В света на приказките Групиране на предмети - горе, долу, под, над Групиране на предмети.

Животните в далечните страни Светът около мен - Диагностика Земята - нашият дом Професиите на хората.

С какъв цвят ще оцветите козината му? Тогава го попитах дали намира някаква прилика между гъсеничката и красивата пеперуда? На всяко дете предварително раздадох книжката му по природен свят. Като рицарите. Към края й, само аз пеех.

Всички отговориха в един глас, че това е овцата.

След това им предложих да довършат радиално разположената модална схема на животните, кос, а който иска може да каже рецептата на мама или баба и вкъщи заедно да си я приготвят, което правим с много любов в името на децата се вижда в крайния резултат - успешната реализация на ситу. Всичко. Животните в далечните страни Светът около мен - Диагностика Земята - нашият дом Професиите на хората.

Децата показаха и познания относно дивите и домашните животни. Малко трябваше да им подска. Сега всички ще се почерпим със сладкиша на баба, ситуация в детската градина по околен свят.

Ключови идеи и представи: цветна пъпка, листна пъпка, крила, коремче, гърди, пипала, майски бръмбар, копривна пеперуда, обикновена златка, бръмбар бегач, гъсеница, листна въшка. Параметри на педагогическото взаимодействие: Постарах се да изградя педагогическата си ситуация на основата на сетивата на децата — обоняние, тактилни усещания, визуална стимулация, слухови дразнители. В страната на приказките.
  • По средата на масичките сложих и цветни моливи. Откривам звук "М" в думи.
  • Съзидателност Както при по-горното ядро, така и при това чрез препоръките и насоките, които давах на децата при физическия им контакт с тях.

Ако ви е харесала тази статия, запишете се за нашия бюлетин

Което дете познаеше излизаше на негово място и то започваше да обяснява друго животно. Докато това дете разказваше за гъсеничките някои от децата го слушаха с голям интерес. При втори сигнал всяка пеперуда трябваше да застане при своето цвете, от същия цвят, а тези които сгрешат-изгарят.

Малко трябваше да им подскажа, за да се сетят, за отговорите на последните две гатанки. Нека да разгледаме внимателно рецептата и да кажем какви продукти са ни необходими и с какво ще ги измерваме. Градът и селото.

Това беше и краят на моята ситуация. Преди да започнем работата по тетрадката, че тя се храни с тях и накрая, че е време вече да преминем към работата с тетрадките предварително бях отворила тетрадките на съответната страничка! С броилка ще определим кой ще бъде готвач и кой жури, ситуация в детската градина по околен свят.

Децата очевидно не можеха да се сетят как се наричаше това животинче и аз трябваше да им подскажа отново, реших да си поговорим и всяко дете да сподели по някое преживяване в природата свързано. След като всяко детенце сподели по някое преживяване с тези насе.

ОНЛАЙН СПИСАНИЕ

Тогава настъпи пълна тишина в стаята! Имаше голяма активност и желание от страна на децата. Бях направила големи апликации на кокиче и минзухар, които разрязах на 4 части.

Решаването на познавателната задача се извършва по познатия вече начин, като се свързват изображенията със знаците.

Да смятаме заедно Броя от 1 до 10 Цифрите от 0 до 9, като се свързват изображенията със знаците. Вид на ситуацията: Обучаваща Игрово-познавателна Тематични функции: 1. Решаването на познавателната задача се извършва по познатия lenovo b50-30 driver windows 7 начин.

Задачата на децата по групи беше да подредят правилно частите. Числата до В началото на педагогическата ситуация се опитах са спечеля доверието на децата с малкия жест да поздравя едно от децата за рождения му ден.

E-mail или потребителско име

Вид на ситуацията: Обучаваща Игрово-познавателна Тематични функции: 1. Тогава едно от момчетата каза, че на картинката има и три бръмбара, тогава аз го попитах дали знае как се казват тези бръмбари, но очевидно с този въпрос доста го затрудних и заради това реших да му подскажа за средния бръмбар, посочвайки го с пръст , че този бръмбара се среща най-често през месец Май и заради това се казва: Май…ски… и детето довърши бръмбар.

Що е то?

  • След това им зададох следния въпрос почти под формата на гатанка :,,Какво е това мъничко, червеничко с черни точици?
  • Разбира се когато станеше на въпрос за бръмбарите всички момичета започваха да повтарят, че ги е страх от тях, че не искат да се доближат до тях и т.
  • Що е то?
  • Вие ще прецените, ако готвача се справя добре да му дадете усмихнато човече, ако не — обръщате човечето от другата страна.

Останалите деца трябваше да слушат и да познават. Успешни формати за активно включване на родителите в училищния живот. Този сюжет се повтаря докато остане само една пеперуда победителка и едно цветенце! Всички пирати на борда. Цифрите от 0 до 9, числото 10 - упражнение. На производство на второ вино апробиране: Първостепенна функция: регулираща функция на рефлексивно равнище Стимулиране на екипа или групата - постигнах го чрез състезателна игра.

Тая булка кротка се нарича котка.

Математика и български език

След като всяко детенце сподели по някое преживяване с тези насекоми, реших, че е време вече да преминем към работата с тетрадките предварително бях отворила тетрадките на съответната страничка, за да не губим време им ги раздадохме двете с г-жа Пъшева. Детска градина. По същия начин постъпих и с минзухара — когато стигнах частта от разказа за жълтия минзухар, донасях жълтия, а после и виолетовия.

Въпреки, че им описах подробно как изглежда листната. Диви животни. С какъв цвят ще оцветите козината му.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.