Топки за пилатес цена

Публикувано на: 25.11.2019

Медицинска топка 5 кг - мека, диаметър 19 см. Надуваем продукт. Течнокристален дисплей Възможност за организиране на състезания.

Меко покритие за по-удобен захват. Стяга коремните.. Гимнастическа фитнес топка с диаметър 55 см. Здраве и красота. Те ни помагат да знаем кои страници са най-популярни и кои най-малко популярни, и да разберем как посетителите се движат в уеб страницата. Течнокристален дисплей Възможност за организиране на състезания.

Топка за масаж полусферична.

Тенти и сенници! Цена е за eдна бройка. Подпомага практиката на по-трудни за изпълнение йога пози. Настройки Съгласен съм. Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация.

Спортни аксесоари. Wristball, Powerball с брояч. Топка за гимнастика, фитнес, йога, стречинг и други физически упражнения.

Това е чудесна помощ за тренировка или рехабилитация и релаксация. Посредством ластиците, които се закачат за топката, можете Масажни кресла. Спининг байк. Баланс борд купол Ball-Dynaso Bosa за аеробни упражнения и балансиране.

  • Тези "бисквитки" са необходими, за да функционира уеб страницата ни и не могат да бъдат изключени от нашите системи. Тези аксесоари се използват изключително успешно за повишаване на силата, издръжливостта и проверка на физическата подготовка при спортни състезания.
  • В Спортен Склад БГ ще намерите утвърдени марки в сферата на спортните аксесоари и фитнес оборудване.

Хронометри и таймери. Комбинирани уреди. Wristball, диаметър 18 см. В Спортен Склад БГ ще намерите утвърдени марки в сферата на спортните аксесоари и фитнес оборудване.

Гимнастическа топка тип фъстък 80 х 45 см, физиотерапия и рехабилитация, диаметър 19 см.

Свързани категории

Бадминтон Федербал. Продължи пазаруването Завърши поръчката. Аксесоари за туризъм. Надуваема топка за фитнес упражнения.

Туристически раници. Ето защо сред нашия асортимент може да намерите полусферични топки за масаж на стъпалата. Те ни помагат да знаем кои страници са най-популярни и кои най-малко популярни, и да разберем как посетителите се движат в уеб страницата. Политика за ползването. Вход Желани продукти 0 Кошница Плащане, топки за пилатес цена. Бадминтон Федербал. Детски играчки.

ГИМНАСТИЧЕСКИ ТОПКИ

Подходяща за ползване.. Диаметър: 75см Максималн.. Гребни тренажори.

  • Поддържа топката за упражнения стабилна и на място.
  • Топка за сила Топка за сила 4см.
  • Детски играчки.
  • Детски играчки.

Спортни игри? Аксесоари за туризъм. Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Маратонки и спортни обувки. Надувема топка за гимнастика, йо. Поддържа топката за упражнения стабилна и на място. Надуваема топка за фитнес упражнения.

Съгласявам се. Лежанки и преси. Гимнастическа топка InSportline Top Ball 75 см. Средна еластичност, лесен за пране и почистване.

Посредством ластиците, които се закачат за топката. Подобрява баланса .


Facebook
Twitter
Коментари
Алма 28.11.2019 в 01:08 Отговор

Те са подходящи за рехабилитация, повишаване на силата и мускулната издръжливост. Водни спортове.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.