Наредба за представителното облекло на педагогическите специалисти

Публикувано на: 13.07.2019

Нова супермодерна детска градина е открита в Несебър. В кои случаи не се внасят осигурителни вноски.

Заявка по телефон. В ДВ, бр. Има ли социална придобивка предоставяна от работодателя, от която мога да се възползвам? Приета е нова наредба за представителното облекло.

Нова супермодерна детска градина е открита в Несебър.

Нашите експерти:. Добри педагогически практики на учители в системата на предучилищното образование. Настолен данъчно-осигурителен календар ТРЗ показател: Новини. Нова детска градина и ремонтирано училище в Банево. Желая да се абонирам за бюлетин Образование. Задължителна детска градина за 4 - годишните.

Какво включва ръководството: Нормативна уредба:. С наредбата се уреждат условията и редът за осъществяване правото на представително облекло на педагогическите специалисти, заместник-директорите без норма преподавателска работа и главния счетоводител от държавните и общинските детски градини, училища, от центровете за подкрепа за личностно развитие, от Националния дворец на децата и Държавния логопедичен център. Кои сме ние?
  • Какво включва ръководството: Нормативна уредба:.
  • С наредбата се уреждат условията и редът за осъществяване правото на представително облекло на педагогическите специалисти, заместник-директорите без норма преподавателска работа и главния счетоводител от държавните и общинските детски градини, училища, от центровете за подкрепа за личностно развитие, от Националния дворец на децата и Държавния логопедичен център. Категория новини:.

Форма за поръчка

Наредбата влиза в сила от Какво ново във Вашата образователна институция? Кои сме ние? Вход Регистрация. Поръчайте продукти на стойност 50 лв. Интересува ме полагат ли ни се допълнителни възнаграждения към основната заплата? Нашите експерти:.

Не пропускайте да си осигурите експертните съвети и решения - с тях ще имате спокойна и уверена ТРЗ пракика в сферата на образованието. Автор на много книги, стат. Въпросът ми е ще ми бъде ли признат трудовия стаж от частното училище. Как да процедираме в този случай. С какво се занимават децата в детските градини по света.

Последни коментари

Условия, особености, възможности. Конкретната стойност на представителното облекло се определя от директора за всяка календарна година в съответствие с бюджета на институцията и съобразно размерите, договорени в колективен трудов договор. Европейска среща на върха по въпросите на образованието Детска градина без таван и стени правят в Бургас С какво се занимават децата в детските градини по света? Настолен данъчно-осигурителен календар

За училища? Желая да се абонирам за бюлетин Образование. Ранно пенсиониране. Съб.

Бърза ПОРЪЧКА

Клуб РС Издателство: Предимства за нашите редовни клиенти! Просто звъннете на: пон. Поръчайте продукти на стойност 50 лв. Желаете ли да поръчате по телефона?

  • Кои сме ние?
  • Нова супермодерна детска градина е открита в Несебър.
  • Поръчайте продукти на стойност 50 лв.
  • Просто звъннете на: пон.

Още за нашите издания тук: www. Форма за поръчка. Практически решения:. Заместник-директорите без норма преподавателска работа и главният счетоводител, новини. Поръчайте веднага. Предстои изплащане на диференцирано възнаграждение. Конкретната стойност на представителното облекло се определя от директора за всяка календарна година в съответствие с бюджета на институцията и съобразно размерите, договорени в колективен трудов договор. Наредба за представителното облекло на педагогическите специалисти показател: Новини, които са получили безплатно работно облекло по реда на Наредбата за безплатното работно и униформено облекло и срокът на износването .

Нова супермодерна детска градина е открита в Несебър. В кои случаи не се внасят осигурителни вноски. При поръчка Внимание: Ако желаете фактура, посочете необходимите данни на 2-ра стъпка от заявката!

В ДВ, бр. Какъв следва да е полагаемия ми отпуск. Данни за фактура:. Последната ми месторабота беше в частно училище.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.