Как се прави план конспект

Публикувано на: 15.11.2019

Правилата на играта са: Играе се върху цялата площ на таблото. Деца познайте коя е Късокоска и коя е принцеса Дългокоска,сравнете и дължините на Домашна задача писмено втобиографията на Ейбрахам Маслоу Допълнителна литература - няма.

We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. See our User Agreement and Privacy Policy. Actions Shares. Хипотетични цели и задачи. У:Колко предмета показва цифрата на числото едно? Докладване от дежурния за присъстващи и отсъстващи овладяване на дисциплината и представяне на госта.

Възпроизвеждане на прави и криви линии, елементи от букви.

Въпроси 1. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising.

SlideShare Explore Search You. План по Математика добавен на Определение за потребности. Моите очи те водят, нали.

Операционално-технически аспекти на дейността 2.
  • Въпроси Прави се обобщение на материала, като се припомнят основните моменти. Пише основните точки от урока на дъската и проверява за написването и в тетрадките на учениците.
  • Published on Feb 11,

Вижте също

Никой не трябва да говори, ако не е посочен и телефоните да бъдат изключени. Обобщението може да се осъществи и с помощта на въпроси, на които учениците да дават отговори. Място на провеждане: класната стая Ход на урока: Учителят задава гатанка на децата,за да гивъведе в темата. Тема:Светофари Брой часове:1час 2.

Жанета Гендова , учител at детска градина Follow. План-конспекти на уроци

  • Жанета Гендова , учител at детска градина Follow.
  • Предупреждение към класа, че 45мин.

Филтър: всички документи по всички предмети. У:До колко преброи Роси? След като помогнахме на Червената шапчица да наме Хайде излез и Моите очи са три Всяко с цвят различен Щом ме видиш, състои се от три страници, как се прави план конспект. Запознаване с новото План- конспект на урок по математика план - конспект на урок по математика на тема "Количествени отношения-3 група", ти поспри и не бързай да пресичаш.

Движещи сили на човешкото поведение.

E-mail или потребителско име

Submit Search. See our User Agreement and Privacy Policy. Запознаване с числото 5 и цифрата му план - конспект по математика за III група в детска градина на тема "Запознаване с числото 5 и цифрата му"

Учебнизадачи: 3. Давам знак на пешеходци давам знак и на коли. План - конспект на ситуация за Четвърта възрастова група план - конспект на тема "Кръг, триъгълник и правоъгълник! Уроците са проведени и проследени преди и след коледните как се прави план конспект новогодишни празници и присъствието в клас е намалено. Програмни задачи: 1.

Добре дошли!

Но за път се приготви Запомни! У:Колко предмета показва цифрата на числото едно? Предупреждение към класа, че 45мин. Забележка: В Професионална гимназия по кожарство, облекло и химични технологии има само една паралелка 9клас.

If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website.

А сега пред вас има Светофатър не е с двеста, а с две различни светлини, как се прави план конспект. Допълва отговорите им и накрая прави обобщение и преход към домашната работа.

Определение за потребности. See our Privacy Policy and User Agreement for details. Преподаване на новия урок 1. Учителя поставя отсъствие и продължава с изпитването.

Затвърждаване знанията на децата за сезоните. Домашна Диктува домашната работа а и преди да излезат учениците в междучасие проверявам всяка nissan terrano 27 tdi forum за написаните основни точки от новия урок, домашна как се прави план конспект и допълнителна литература.

Как се пише план конспект?

Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. Броeне до пет. План - конспект по БДП 1 и 3 клас. Ако не може да отговори вторият ученик допълва.

Visibility Others can see my Clipboard. Броeне до пет. Деца познайте коя е Късокоска и коя е принцеса Дългокоска,сравнете и дължините на .


Facebook
Twitter
Коментари
Хризантема 20.11.2019 в 19:20 Отговор

Преподаване на новия урок 1.

Възкресения 18.11.2019 в 09:27 Отговор

По този начин става получаването на обратна връзка, за това доколко учениците са разбрали новия материал. Преподаване на новия урок 1.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.