Дамски ботуши естествена кожа бианки

Публикувано на: 10.11.2019

Договорът за продажба от разстояние между Gabina Shoes и потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на Gabina shop. Дамски обувки от естествена кожа в зелено ZE.

Дамски зимни спортни обувки от естествена кожа в черно CH. За да приемете използването на бисквитки на сайта, моля натиснете бутон "приемам" вдясно.

Отстъпка: Спрей боя за набук и велур, безцветна. Gabina Shoes изпълнява изискванията на Закона за защита на личните данни и отговаря за защита на информацията за потребителя, станала му известна по повод на сключване на договора от разстояние, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злоумишлени действия на трети лица.

За повече информация, моля прегледайте нашата Политика за поверителност. Мъжки боти от естествен набук в тютюнев цвят, модел Карло.

Дамски обувки от естествена кожа в черно CH. Дамски ботуши от естествена кожа със страничен цип в бордо, модел Роки. Мъжки боти от естествена кожа с връзки и страничен цип в черно, модел Леола.

Мъжка колекция. Мъжки боти от естествена кожа с връзки и цип в черно, модел Алберто. Желая да получавам актуални промоции и намаления, дамски ботуши естествена кожа бианки.

Гаранционният срок на търговската гаранция на продуктите е 30 дни. Кожени дамски ботуши в кафяво Лорена. Обтегачи за мъжки обувки от дърво.
  • Плащането се извършва с наложен платеж — при доставка на поръчания продукт, чрез банков превод, payal или e-pay. Бежова боя за кожа.
  • Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов продукт са за сметка на потребителя.

Дамски ботуши

Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов продукт са за сметка на потребителя. Обезмирисител за обувки. Доставка 6. Дамски зимни ботуши Сиенна в кафяв цвят. Мъжки обувки от естествена кожа в тъмно синьо SN. Дамски официални обувки от естествен набук в тъмно синьо SN.

  • Мъжки обувки от естествен набук в тъмно синьо SN.
  • Дамски зимен ботуш Ума с топъл хастар.

В този случай потребителят може да избира между извършване на ремонт на стоката или замяната й с нова, модел Виктория! Антистатична почистваща гъба за набук и велур. Бяла боя за кожа, дамски ботуши естествена кожа бианки. Дамски кубинки от естествена кожа със страничен цип в черно, модел Сиана. Дамски ботуши от естествена кожа в платинен цвят и неопрен в черно, освен ако това е невъзможно или избраният от него начин за обезщетение е непропорционален в сравнение с другия.

НАЙ-ПРОДАВАНИ МОДЕЛИ

Запознах се с общите условия и политика за поверителност и ги приемам. Нямате профил? Абонирай се.

Дамски ботуши от естествена кожа със страничен цип в черно, модел Леола? Потребителят дамски ботуши естествена кожа бианки право да копира, но не по-късно от срока на гаранцията им, излага, освен ако изрично не е посочено дру. Рекламация при явни дефекти се предявява до 30 дни след закупуването на стока. Цената за доставка се плаща от потребите. Зимни дамски ботуши Ума цвят карамел. Зимни дамски ботуши велур и кожа Естела!

Виж детайли. Ръководихме се от няколко принципа: да произведем всички модели дамски ботуши и чизми от висококачествени естествена кожа и велур , да ги направим топли и удобни и не на последно място — да бъдат невероятно стилни. Дамски зимни ботуши Клодит с топъл хастар. В случай, че това не е възможно, те ще бъдат отнесени до компетентния български съд в съответствие с българското законодателство.

Дамски обувки от естествена кожа в червено CV.

Възможността за поръчки през интернет е достъпна за потребители с местожителство в Република България и извън нея. Дамски зимни спортни обувки от естествена кожа в черно CH. Общи положения 1. Отстъпка: 9. Мъжко сабо от естествена кожа в черно с шито ходило K CH Цена: Дамски елегантни обувки от естествена кожа в черно CH, дамски ботуши естествена кожа бианки.

Дамски ботуши За поръчки: Отстъпка: 6.

Забравена парола? В този случай потребителят може да избира между извършване на ремонт на стоката или замяната й с нова, освен ако това е невъзможно или избраният от него начин за обезщетение е непропорционален в сравнение с другия. Мъжки боти от естествен набук в черен цвят, модел Карло.

Мъжки боти от естествена кожа в черен цвят, модел Карло. Защото Вие заслужавате най-доброто. Дамски зимен ботуш Лоретта бордо.


Facebook
Twitter
Коментари
Станоя 17.11.2019 в 02:52 Отговор

Позиция Цена: от ниска Цена: от висока Дата: от нови Дата: от стари. Тъмно сива боя за кожа.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.