Създаване на анкета в гугъл

Публикувано на: 11.07.2019

Начална страница. Кликнете върху Добавяне на сътрудници Add collaborators. Ще видите новата тема и можете да продължите да редактирате вашия формуляр.

Прикачени файлове 1 Google forms. Кликнете върху Добавяне. Кликнете върху Добавяне на сътрудници Add collaborators. Здравейте, изключително полезна информация! Вдясно от отговора, кликнете върху Добавяне на изображение Add image.

Помислете върху подходящи теми за тест и анкета и създайте свои собствени създаване на анкета в гугъл с помощта на Google формуляр от вашия Google профил? Кликнете на Разбъркване на последователността на опциите Shuffle option order :. От там може да избирате измежду няколко варианта на разпространение:. Когато изпращате формуляркоито да изпратите на анкетираните, създаване на анкета в гугъл. Изберете определени участъци, така че хората да виждат само определени участъци от нея на базата на техните отговори.

Вие можете да настроите вашата анкета, можете да съберете отговорите вътре във формуляра или отделно в Google Sheets. Започнете сега Готови ли сте да създадете първото си проучване.

Такива сайтове лесно се изпълняват на мобилни устройства, без да се губи функционалност.
  • To vote, click your choice.
  • Fill in your details below or click an icon to log in:.

Създайте неограничен брой анкети с Google Forms

След като вече имаме анкета върху която можем да работим започва интересната част. Short Url — тази опция може да ползвате за да получите по-къс линк към вашата анкета. Да сте в състояние да комуникирате директно с аудиторията си чрез анкети и запитвания е отличен начин да подпомогнете бизнеса си.

You are commenting using your Facebook account. Поставете отметки в квадратчетата, до които ученици искате да изпратите имейл. Можете да имате избор отговорите да се появяват в различен ред за всеки, който попълва формуляра.

Практическа работа.

Здравейте, доста полезна информация. You are commenting using your Twitter account. Задача 2. Лесен и бърз начин за създаване на анкети за ученици и родители, за решаване на проблеми и взимане на решения. При първа регистрация се изисква имейл адрес и мобилен телефон.

Обучение на учители

In the lower right corner, click Post. Кликнете върху заглавието на секция. Въпросът ми е, това въпрос на настройка ли е или на нещо друго? Не всички уеб страници са създадени по един и същ начин.

Както и при другите файлове в Google Документи, можете да каните хора да работят с анкетата заедно с вас и да работите съвместно в реално време. Анкета за участниците в обученията. Чрез закупуването на базовата тарифа потребителите могат да увеличат броя на получените отговори до Отидете на сайта Surveymonkey. Ако искате да отмените скорошна промяна, която сте направили:.

В горната дясна част, щракнете върху Настройки Settings. Google Forms е безплатно приложение на Google, което се използва за създаване на онлайн формуляр форма, проучване, анкета, викторина, въпросник и др. Остават за проверка само въпросите с отворен отговор. Задача 3.

  • Забележка: Въпросите и отговорите ще бъдат разбъркани само веднъж за имейл адрес.
  • Формулярите на Google не са единственият инструмент за създаване на уеб базирани проучвания и вероятно ще намерите такива с по-красиви функции и интерфейси.
  • Можете да изтриете или електронната таблица или формуляра без да изтривате другия свързан файл.
  • Днес реших да опиша как се прави анкета за да разберете какво мислят другите.

Fill in your details below or click an icon to log in:. Електронната таблица може да функционира като прост списък с отговорите, click the link next to your name to choose the circles. Можете да направите рандомизиране на реда на въпросите. Ако смятате, след ръчна проверка Създаване на анкета в гугъл, които получавате. Брой точки.

At the top of the box, можете да кликнете върху бутона Промяна на темата и да изберете тема, в това число:. Можете да видите автоматични справки за всички отговори на теста. Можете да работите със сътрудници заедно върху формуляр като го споделяте.

И тя получава всички тези сочни данни направо в електронна таблица на Google Документи, за да можете да започнете да я анализирате незабавно. Отворете формуляр в Google Формуляри Google Forms. Накрая дойде време и за анкетата, която заедно създадохме.

Наистина върши работа. Кликнете отново върху бутона "Преглед на жива форма", за да прегледате как изглежда. В горната час кликнете Отговори. Попълнете вашия въпрос и отговори!


Facebook
Twitter
Коментари
Женета 17.07.2019 в 18:43 Отговор

Задайте име на новата секция.

Йорданита 12.07.2019 в 03:50 Отговор

Намерете въпроса, който искате да оцените.

Олга 16.07.2019 в 18:19 Отговор

Научете повече.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.