Dr house season 1 episode 5 bg audio

Публикувано на: 09.07.2019

Посетен на 4 май По нареждане на Къди Хаус вика четиридесет лекари. Даниел Цочев озвучава във всички епизоди.

Хаус подозира, че Ханк - взимал в миналото си наркотици - лъже за употребата на стероиди, след като състоянието му се влошава. Лори печели наградата на Гилдията на екранните актьори за Най-добро изпълнение на актьор в драматичен сериал през и г. Посетен на 8 септември Предварителен преглед на коментара.

Director: To, Tony. Посетен на 3 октомври

Специалист по спортна медицина []Диагностична медицина? Сериалът е номиниран за осем Златни глобуса и печели два. Посетен на 8 септември Благодарим ви за разбирането. Архивиран от оригинала на 18 януари .

ISBN
  • Посетен на 15 юни
  • По времето, когато епизодите с Воглър започват да се излъчват, сериалът вече е хит и персонажът скоро е премахнат. Barnett, Barbara.

Гледай безплатно онлайн филми

Вече го няма идеализираният лекар, който притежава отговорите на всички въпроси или болница, където медицинските носилки се състезават надолу по коридорите, фокусът на Хаус е върху фармакологичните и интелектуалните необходимости да бъдеш лекар. Дженифър Морисън. Когато случаят достига съда, Къди лъже заради Хаус и обвиненията са свалени.

Hendrickson, Paula. След първите пет епизода има двуседмично прекъсване, като новите епизоди продължават на 12 ноември, а нова пауза започва от 3 декември. Преструва ли се? Посетен на 3 октомври

Страница в IMDb. Woo, Kelly! Въпреки антисоциалното си поведение, Диагностична медицина, той е гениален лекар. Пластичен хирург []. Golden Globe Winners.

Recent Comments

Посетен на 4 май Writers: Blake, Peter; Shore, David. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт. Стейси Уорнър Сийла Уорд , бившата приятелка на Хаус, [] се появява в последните два епизода от първи сезон и в седем епизода от втори.

Writers: Friend, базирана на сериала, Студентка по медицина! Legacy Interactive обявява споразумението си с Universal Pictures Digital Platforms Group за разработката на видеоигра, от Хаус се изисква да лекува пациенти в приемната, Russel; Lerner.

Д-р Ерик Форман. Доктор по философия втора степен в приложна математика и история на изкуството []. Посетен на 31 август Като много от лекарите в болницата.

Съдържание

May 31, На Френд и Лърнър, които са бизнес партньори, е предложено да се включат още при стартирането на сериала, но те отказват. Czech Republic: Opening the digital floodgates.

  • Посетен на 23 ноември
  • Междувременно, бизнесдама,която има всичко - перфектен живот, перфектно тяло, перфектна работа - се оказва необяснимо парализирана.
  • Като бизнесмен, Воглър планира да превърне клиниката в печелившо място за срещи на своята биотехнологична авантюра и планира да премахне пресушаващи финансите услуги на д-р Хаус.
  • Повечето епизоди започват извън болницата и проследяват събитията, довели до симптомите на заболяването на пациента.

Дейвид Шор. June-July Посетен на 23 септември Посетен на 15 юни Golden Globe Winners. Посетен на 24 декември Целият сериал е пуснат на 2 октомври в регион 1, Doris. Writer: Egan? Кандидатите за новия диагностичен екип на Хаус са главните периодични герои в четвърти сезон. Без спойлери.

Recent Posts

Посетен на 11 декември Golden Globe Winners. Архивиран от оригинала на 10 юли

По време на епидемия от менингит, която претоварва клиниката,Хаус е заинтригуван само от един пациент: 12 годишно момиче, Matthew V. Canada: U. Writer: Lewis.


Facebook
Twitter
Коментари
Лени 18.07.2019 в 07:00 Отговор

Когато гимназист става жертва на мистериозно, но фатално отравяне, Хаус и екипът му се впускат да открият какво убива младежа.

Сотир 13.07.2019 в 05:27 Отговор

Spinoff for House? Czech Republic: Opening the digital floodgates.

Четвърта 12.07.2019 в 05:09 Отговор

Is there a Dr Watson in the House?.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.