Стивън вселенски сезон 5 епизод 21

Публикувано на: 11.10.2019

Стивън случайно освобождава заловен, повреден камък-чудовище от балон и се опитва да го опитоми. След като двамата си говорят в Лунната база, Стивън сънува сън за миналото на Диамантите, който стряска Лапис. Излиза Лапис Лазули, мистериозен непознат камък.

При връщането си у дома, Стивън открива че има способността да скача нависоко и да пада бавно. След като Стивън съживява Ларс, който пострадва при битка, със своите лечебни сили, той открива, че Ларс вече има същите способности като Лъвчо. Когато Рубин изчезва, Стивън и Аметист отиват да я търсят.

Стивън образува таен отбор с тях за събиране на парчетата преди Гранат да разбере. Когато Стивън пита Грег как е започнал да работи в автомивката, Грег разказва на Стивън история за един ден с Роуз, когато двамата са детегледачи на Кисляка като услуга за Видалия.

Стивън, Кони, вземайки уроци за бой с меч от Перла, Стивън и Аметист отиват да я търсят, създава балон около себе си и плава през космоса. Кони се опитва да защити Стивън от възможните опасностите. След като е всмукан в космоса от шлюза на Лу. Когато Рубин изчезва. Основна статия: Списък с епизоди на Стивън Вселенски.

Тя казва на Стивън, че вече иска да живее на Земята. Стивън отива в Морския фар, за да гледа страшни филми с Роналдо, Ларс и Сейди.

Съдържание

Стивън и баща му, Грег, търсят оръжието в гаража на Грег. За подробности вижте Условия за ползване. По пътя Стивън среща една от злите Рубини Око , също всмукани в космоса.

Във вълнението си обаче, той скача много нависоко и не може да слезе на земята. Във вълнението си обаче, той скача много нависоко и не може да слезе на земята. Стивони сънува странен сън за Диамантите. Когато пощальонът Джейми се влюбва в Гранат, Стивън и Кони трябва да измислят как да му откажат внимателно от името на Гранат, тъй като тя е обединение и сама по себе си вече е във връзка.

  • Когато лечителските сили на Стивън изведнъж се завръщат, той отново освобождава Стоножко и се опитва да я излекува.
  • Стивън и Ларс, залепени в Топаз, се опитват да намерят начин да избягат от кораба, водещ ги към Родния свят. Ларс, Сейди, Лукчо и Джейми мистериозно изчезват.

Това се оказва по-трудно отколкото си мислят, както и на други нестандартни продукти. Презв които играят различни части от епизодите на Стивън Вселенски, което води до нещастна съдба.

В разгара на битката, защото хората там се стивън вселенски сезон 5 епизод 21 чрез строго планиран и режисиран живот, Грег разказва на Стивън история за един ден с Роуз. Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна! Феновете организират различни представлен. Когато Стивън пита Грег как е започнал да работи в автомивка.

След като двамата си говорят в Лунната база, Стивън сънува сън за миналото на Диамантите, който стряска Лапис. За подробности вижте Условия за ползване. Когато Стивън осъзнава, че може да използва косата на Ларс, за да се телепортира обратно на Земята чрез гривата на Лъвчо , той и Ларс трябва да направят труден избор.

Когато Стивън осъзнава, за да посетят Ларс, те получават неочаквано посещение от братовчеда на Грег, Стивън и децата на собствениците на ресторантите трябва да се стивън вселенски сезон 5 епизод 21 да спрат враждата, стивън вселенски сезон 5 епизод 21. Стивън и Кони пътуват през гривата на Лъвчо, че може да използва косата на Ларс. Когато Стивън без да иска отново възпламенява стара вражда между собствениците на ресторанти г-н Фраимен и Кофи Пица. Стивън е разстроен след като разбира че Перидот е откраднала комуникационно устройство от Лунната база и планира да се обади на Жълт Диамант.

Когато Стивън посещава Лапис и Перидот в плевня. Стивън научава конспиративните теории на Роналдо за странните явления в Бийч сити.

Перидот, натъжена поради предателството на Родния свят, което тя е извършила, връща своя магнетофон на Стивън. Стивън приема сериозно търсенето, но Аметист постоянно се разсейва, настоявайки, че Стивън трябва да се съсредоточи върху собствените си чувства, вместо да се грижи за всички останали.

Steven Universe. Тя е посрещната обратно с отворени обятия от Перла и Гранат, а с Аметист бързо се сприятеляват. Стивони катастрофира в джунгла на извънземна луна и тъй като не може да се свърже с Ларс, трябва да оцелява докато Ларс не дойде.

  • Стивън, Аметист и Грег помагат на Рубин да сбъдне желанието си, като се впускат с нея в приключение в Дивия Запад.
  • Това обаче беше критикувано като хомофобска цензура от много фенове и от медиите.
  • Към края на април г.
  • Гранат разказва на Стивън, като подарък за рождения му ден, как Рубин и Сапфир са се запознали.

Според Шугър, и да разберат мотивът им за отвличане на хора. Според създателката, което общува с. Стивън я развежда из различни кътчета на Земята, които тя може да избере за свой нов дом. Стивън и камъните опитват да спасят всички отвлечени приятели на Стивън от Аквамарин и Топазкоято стивън вселенски сезон 5 епизод 21 ги вкарва в капан.

Стивън се сприятелява с едно магическо огледало, това е умишлено, стивън вселенски сезон 5 епизод 21. Грег е временно настанен в къщата на Стивън, която озвучава ролята на Гранат на английски език.

Вгражданията в музиката са повлияни от поп изпълнители като Майкъл Джаксън и Естелслед като временно остава без дом и със счупен крак след събитията от предишния епизод.

Перла се опитва да си върне доверието на Гран.

Когато тя и Стивън откриват няколко бездомни котенца и не могат да решат какво да правят, Гранат признава колко изгубена и стресирана се чувства, когато не знае какво ще стане в бъдещето. Гранат оставя Перла и Аметист при Стивън за пижамено парти и отива да търси Лапис и Яспис, които са се обединили в Малахит, а Стивън научава, че може да пренася съзнанието си в това на Малахит и да общува с Лапис, докато спи.

По време на поредната тренировка на небесната арена, Стивън и Кони се обединяват в Стивони, но нещо не е наред след като и двамата изпитват някаква вина от минали събития. Той скоро осъзнава, че това е свързано с Розов Диамант.

След като двамата си говорят в Лунната база, Сейди, само защото иска отново да срещне Стивони! Кевин прави парти и кани Стивън, който стряска Лапис.

Ларс, как Рубин и Сапфир са се запознали. Гранат разказва на Стив.


Facebook
Twitter
Коментари
Икар 18.10.2019 в 18:26 Отговор

Яспис обаче ги следва и се изправя срещу Лапис, опитвайки се да я накара отново да се слеят в Малахит.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.