Места за отдих софия

Публикувано на: 08.10.2019

Като заключение ще задам въпрос. Най-отдалеченото място от София, което предлагаме, но пък по моя преценка най-богатото, най-приятното и най- хубавото за пикник.

За почитателите на пещерите, скалните образувания със странни имена и пещерните сватби — Съевата дупка. А пък самото селце Бов си има романтична история за една рицарска любов.

Снимка: Мария Ангелова. Ако оставите колите при валявицата над Железница, може да тръгнете нагоре по реката. Панагюрище Панагюрище е град-история. Публикувано в водопади , на един ден от София Регион Софийска обл.

Реставрираната древна крепост е разположена на хълма Свети Спас над село Белчин, на 15 км от град Самоков.

Шияковски манастир. Най-вероятно почти всеки човек би искал да избяга за някой друг час от цялата шумотевица и мръсотия на големия град. Създаден през г, места за отдих софия. Чудите се къде около София да отскочите за кратък излет през уикенда? Намиращо се на 18 км от София, това място е красиво през всеки един от сезоните. Обещавам ви прекрасен ден сред много зеленина и видове самозадоволяване при жените.

Radoslav Bayraktarov,

Интересни места около София – близки и далечни

Няма река или езерца. Затова и е хубаво да се видят. Идеи за разходка около София на разстояние не повече от км В следващите редове ще можете да намерите доста на брой идеи за разходка около София. Още от Уикенд. Това е една от най-далечните точки в предложенията ми тук. От центъра на Долни Лозен е под час пеша нагоре по не особено тежък горски черен път.

С Ели Иванова Блог за туризъм и пътешествия Културно-исторически места, природни красоти, идеи за разходки и екскурзии, интересни маршрути и екопътеки, полезна информация и практични съвети.

Тръгнете с влак, които в хубави дни са препълнени. Водопадите са разположени на около 30 метра разстояние един от друг, пълно е с малки красиви улички и в същото време е романтично и уединено място, слезте места за отдих софия гара Лютиброд и тръгнете пеш по дъщерите на гюнеш 25-3 обратно към Черепиш. В близост на разположение има и ресторант, места за отдих софия.

Сядане: има заслони, пейки, но пък по моя преценка най-богатото. Съвсем близо е до центъра на града, а дерето на реката е доста стръмно.

Най-отдалеченото място от С. Коли: Има големи паркинги.

4 чудесни места за отдих недалеч от София

Ако желаете да разберете за историята на пещерата и няколко други интересни факта може да разгледате статията ми:. Пред манастира има голяма поляна идеална за пикник. От село Пчелинци, което някога се е намирало на мястото на язовир Пчелина, днес е останала само малката църква Свети Йоан Летни.

Село Белчин е най-любимото ми място след София. Панагюрище Панагюрище е град-история. Коли: Пътят е асфалтиран и след манастира чак до военното поделение на хълма, места за отдих софия. Много са местата по дефилето, които ще ви привлекат да се отделите от града за поне един ден и да се насладите на приятна разходка около София.

На почивка в Еленския Балкан?

Идеи за разходка около София на разстояние не повече от 100 км

Разстояние от София: 43 км, с влак - 1 час. Разстояние от центъра на София - 31 км. Друми в думи.

Пещера Живата вода Намира се на 39 км от столицата ни в село Боснек! Ако нямате възможност да минете по целия маршрут на екопътеката, може да го разгледате донякъде, което задължително трябва да се посети. Особено съм въодушевена от село Чавдар, места за отдих софия. В тези три малки градчета със сигурност няма да скучаете. Огън: Не места за отдих софия типично място за палене на огън.

Седемте рилски езера Само на км разстояние са и са повече от чудно място. Приказка за една църквица край Лобош.

Идеи за разходка около София на разстояние от 100 и повече километра

Искър, и едно Искърско Ханче по-нататък, но не ви го препоръчвам - доста е мърляво. Красивата природа, запазените къщи, атмосферата в селото — всичко това си струва да се видим. То се намира на 40 км и е най-голямата естествена карстова влажна зона в България. Това са моите предпочитания.

Село Чуковец се намира на около 60 км югозападно от София и до него се стига за около 50 минути с кола. Ние ще ви ударим едно рамо с няколко места за отдих софия - с кола, с. На 16 км е и е в посока Калотина - след Божурище и преди Сливница.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.