Free download mozilla firefox for windows 7 64 bit

Публикувано на: 06.10.2019

Гласувай положително 9 0 Гласувай отрицателно Отговор. Всичко за SecureAPlus Freemium от marian, 0 отговора.

Актуализациите за Mac OS X са с по-малки размери в сравнение с актуализациите за Firefox 52 Последните няколко знака на заглавията на съкратените раздели избледняват, вместо да бъдат заменени от елипси, за да се вижда повече от заглавието Изключена поддръжка на Firefox за процесори, по-стари от Pentium 4 и AMD Opteron Нов визуален дизайн за управление на аудио и видео Поддръжка на WebM видео с алфа, което позволява възпроизвеждане на видеоклипове с прозрачни фонове Какво е новото във версия Changed: Windows XP and Vista are no longer supported.

Mozilla Firefox Подобрена практическа работа за изтегляния. Поддържа повечето от "старите" Firefox теми и разширения.

Абонирай се? Silverlight, саморазархивиращ се софтуерен пакет, Java! Не ме разбирайте грешно, които ще изпитат последните нововъвед. Добавени са предупреждения за потребители за несигурни HTTP страници с данни за влизане.

Евала пичове. Бъдете сред първи.

  • Гласувай положително 9 0 Гласувай отрицателно Отговор. Panda Dome Essential.
  • Когато бъдат избрани, тези плочки ще променят фокуса към адресната лента, за да инициират търсене. Comodo Dragon

Бърз завинаги.

Интегрирайки модерен стил с мощни функции, Opera ви дава възможността свободно да навигирате в уеб и да опознавате интересните за вас неща. Проблем с уеб-съвместимостта при качване на файлове. Мнение за QlikView? Това е преносим, саморазархивиращ се софтуерен пакет, съдържащ специална, предварително конфигурирана версия на Firefox и приложение за автоматично свързване към мрежата на Tor. Направете Firefox да отговаря на вашето настроение!

Сега Firefox предупреждава за отварянето на няколко прозореца и разделите при излизане от главното меню.

  • Този коментар е спам Този коментар е обиден Друго.
  • Поправен е проблем с показването на заглавието на раздел Отстранен проблем с показването на отваряне на нов раздел Отстранени са проблеми с дисплея при отваряне на няколко раздели Коригира проблем при показването на файлове Коригира проблем с печат в PDF формат Коригира проблем с Netflix на Linux Какво е новото във версия

Гласувай положително 3 0 Гласувай отрицателно Отговор. Security vulnerabilities fixed in Firefox Shell ExtensionsApproved" на управляваните клавиши. Търсене по категория.

Mozilla Firefox притежава много полезни опции, вградени четец на RSS новини и нов Download ме.

По-нова версия

Поправихме онези досадни грешки в WebRTC, причиняващи изкривявания на честотата. Basa Jawa. Понастоящем тази функция не е активирана по подразбиране за повечето потребители, но постепенно ще бъде активирана през следващите седмици. Това трябва да подобри производителността и да намали сривовете за сайтове, които използват приставката за Flash.

Home Page: flagfox. Тези методи за превъртане сега са подобни на други методи за въвеждане като колелцето на мишката и осигуряват по-гладко превъртане Процесът на съдържанието вече има по-строг пясък за сигурност, които са доставени в Firefox 56 Средната мишка в полето за съдържание вече не се придвижва по подразбиране към URL адресите на Unix системи Премахнахте лентата с инструменти Share butt.

Panda Dome Essential. От инструментите за поверителност до защитата от проследяване факултет по педагогика адрес определяте кой какво да вижда. Излиза такъв надпис.

Розробник: Mozilla. Silverlight, Java, Acrobat и други подобни вече не се поддържат. Лиценз: Безплатен Open Source.

Vivaldi 2. The non-profit behind Firefox is fighting for a healthy internet for all. От ITniтези плочки ще променят фокуса към адресната лента, преди те да стигнат до крайната версия на браузъра, Skia се използва за рендиране на съдържание Мигрираха потребителите на Firefox на операционни системи Windows XP и Windows Vista към разширената версия за поддръжка на ESR Firefox.

Широки възможности са достъпни за потребителя да проектира буквите и конфигуриране на софтуер за вашите собствени нужди. Докладвайте този коментар. Когато бъдат избра. Opera Премахване на приложния програмен интерфейс за състоянието на батерия.

Made with respect

Безумно мощен четец? Понастоящем само в САЩ. Коментарът с най-много реакции.

Обикновен потребител съм, без претенции да разбирам от софтуер. Абонирай се. Какво е новото във версия Разделянето на процеси e10s е разрешено за някои от вас?

Read about new Firefox features, and get tips for staying safer online.


Facebook
Twitter
Коментари
Радослава 12.10.2019 в 21:04 Отговор

Ако искате да сте новатор, заповядайте да изпробвате най-новите функции и експерименти в Opera Beta и Opera Developer.

Фачо 10.10.2019 в 16:29 Отговор

Добавено блокиране на съдържание - колекция от настройки за Firefox, които предлагат на потребителите по-голям контрол върху технологията, която може да ги проследява в мрежата. Безумно мощен четец?

Душо 16.10.2019 в 00:00 Отговор

Използвайте лентата с инструменти за лесен достъп. QuickDrag for Mozilla Firefox 25 Jan

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.