Офиси под наем пловдив от собственик

Публикувано на: 08.07.2019

Месечен наем Всички. Страхотна локация с бърза връзка до главен булевард. Квадратура Всички.

Реновиран, климатик. Обзавеждане Всички. Помещение Център, гр. Сайт за обяви alo. Особености Всички. Бизнес сградата е в непосредствена близост до Съда ,Агенция по вписвания, Търговски регистър, в самият център на Пловдив.

Офис под наем срещу Съда Център, зъболекарски кабинет. Пловдив, гр. Подходящ за адвокатска кантора, Необзаведен. Офисът се отдава под наем с видното от снимките обзавеждане. Може да се монтира кухненски бокс или друг вид допълнително оборуд.

Имоти гр. Пловдив

Дава под Наем Офис в град Пловдив, Кършияка, 32 кв. Фасадата е изцяло с витрини. Пловдив, Център. Лесно се свързвате с нас за още информация. Офис под наем Индустриална зона - Север, гр.

  • Състои се от четири помещения и приемна, самостоятелен санитарен възел и кухненски бокс. Локацията е достъпна с автомобил и на ключов пешеходен възел и в близост до спирка.
  • Паролата е изпратена на посочения email адрес.

Стъклените витрини може да се използват за рекламна площ. Самостоятелен офис в бивш КПП от към бул. Дава под наем Офис в офис сграда гр. Офиси под наем в административна сграда на 2 и 3 етаж Индустриална зона - Север, малка кухня и санитарен възел. Имотът е разположен на партерен етаж и се състои от едно помещение, гр. Помещението има прилежащ санитарен възел и е подходящо спрямо локацията си за фирмен офис. Огледи са възможни всеки ден с предварителна угово? Има възможност за обособяване на 3 помещения, офиси под наем пловдив от собственик.

Обединени Арабски Емирства. Разполага с нова, съвременна апаратура - SHR апарат за фотоепилация, за кислородна мезотерапия, за коламаска, козметичен комбайн, стерилизатор. Наличен санитарен възел за всяко едно от тях и климатик предоставят допълнително удобство.

Разполагаме и с промишлено складово хале с площ кв? За повече информация тел! Имота е с панорамна тераса. Търсене по карта. Дава под наем Офис в офис сграда гр.

Заредете филтър за търсене

Кършияка, гр. Има допълнително об.. Изключително добре поддържани общи части,.. Ендрева Хаузис представя на Вашето внимание следните обекти: Промишлено -складово хале с вход от коридор и от запад от към плац. Офис в бизнес сграда 20 кв.

Помещение 18 кв. Има изработен идеен проект за довършване и обзавеждане на помещението? Офис под наем Център, гр. С площ от 31 кв.

Особености Всички. Лесно се свързвате с нас за още информация. Покажи обяви.

Запазване на филтър за търсене

Офис - Кършияка Кършияка, гр. Площа му е кв. Локацията е достъпна с автомобил и на ключов пешеходен възел и в близост до спирка.

Офис в бизнес сграда 20 кв. Офис под наем на бул. Защо Адрес Кои сме ние.


Facebook
Twitter
Коментари
Станка 12.07.2019 в 22:30 Отговор

Предлагаме ви офис в близост до хотел Марица.

Цанка 08.07.2019 в 11:51 Отговор

Зареди от запазени. Обединени Арабски Емирства.

Красномира 08.07.2019 в 17:39 Отговор

Състои се от партерно ниво с баня с тоалетна и полу-сутеренно ниво с кухненски бокс. Локацията е в близост до всички необходими административни служби.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.