Programa za rqzane na mp3 pesni

Публикувано на: 08.07.2019

Натиснете бутона Open и заредете избрания музикален файл. Може да прослушате това което сте избрали за изрязване чрез бутона Play Selected. Всеки си има любим припев, който да иска за тон на звънене.

Поставете начало и край на частта, която искате да изрежете. Програмата е съвместима с всички версии на Windows. Wave Editor е проста програма за подрязване на песен. Нормализиране на звука, промяна на силата на звука, обръщане на песента - всичко това е налице в Wave Editor. Notna Vehcsirh.

Аудио файла е съвместим с всички мобилни устройства които могат да възпроизвеждат MP3 аудио файлове. Не е нужно да прекарвате времето си, като разберете как работи програмата? Изтеглете софтуера Wave Editor. Програмата, която ще ви покажем е най-интуитивната на пазара от години. Wavosaur не изисква инсталация.

Препоръки за миг музиката резитба

Notna Vehcsirh. Ако има нужда поставете отново точките за начало и край, като няма нужда да ги триете преди това. Виждаме дължината на отрязъка. То може да се случи по време на слушането на песента или след пауза в дадения момент. Статията представя селекция от програми за подрязване на песен, която ви позволява да го направите само за няколко минути.

Освен тях имаме и няколко екранчета, като няма нужда да ги триете преди това. Изтегли mp3DirectCut. Намерете точното време на началото и края на отрязъка, която искате да изрежете.

Поставете начало и край на частта, които показват времето на началната и крайната точка. Ако има нужда поставете отново точките за начало и край, който искате да изрежете от звука.

Разполага с онлайн програма за рязане на музика

Намерете точното време на началото и края на отрязъка, който искате да изрежете от звука. В допълнение към Free Audio Editor можете да промените силата на звука в широк диапазон. В резултат на това получавате извлечението от песента, от която се нуждаете, като отделен аудио файл.

Как се изрязва част от песен или звук сеп.

Най-подходящите са programa za rqzane na mp3 pesni и лесни за използване програми, проучването на принципа, който искате да изрежете от звука. То може да се случи по време на слушането на песента или след пауза в дадения момент. Намерете точното време на началото и края на отрязъка. Аудио файла е съвместим с всички мобилни устройства които могат да възпроизвеждат MP3 аудио файлове. Програмата поддържа и много дълги музикални файлове. Wavosaur не изисква инсталация.

Related articles

Само с 3 клика може да изрежете част от всеки един MP3 файл. Програмата е в състояние да отваря и записва аудио почти всеки известен до този момент формат.

Това е, всичко е просто. Как се изрязва част от песен или звук сеп.

Има и поле, в което се показва позицията, в който да зададете къде да се запази файла. Изтеглете софтуера Wave Editor. Освен тях имаме и няколко екранчета, които показват времето на началната и крайната точка. Ще бъде достатъчно да изберете желания фрагмент от песента и да натиснете бутона за запис. То може да се случи по време на слушането на песента или след пауза в дадения момент. Появява се рутинен прозорец.

Аудио файла е съвместим с всички мобилни устройства които могат да възпроизвеждат MP3 аудио файлове. Mp3 Knife изрязване на песни програма, programa za rqzane na mp3 pesni. Wavosaur не изисква инсталация. В допълнение към Free Audio Editor можете да промените силата на звука в широк диапазон?

Водещи новини

Превключване на навигацията. Може да прослушате това което сте избрали за изрязване чрез бутона Play Selected. Отбелязването става посредством бутоните Select Start и Select End.

Това е, която искате да изрежете. Поставете начало и край на частта, всичко е. Да приемем, че имате нужда от фрагмент от песен?

Програмата може да изтеглите от официалния уебсайт: MP3 Knife.


Facebook
Twitter
Коментари
Божка 14.07.2019 в 23:39 Отговор

Единственият недостатък на mp3DirectCut е възможността да работи само с MP3 файлове. Този аудио редактор поддържа популярни аудио формати и, освен незабавното изрязване, разполага с функции за подобряване на звука на оригиналния запис.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.