Анатомията на грей сезон 11

Публикувано на: 03.10.2019

Лекарите оперират мъж, блъснал се в колата на Маги, Оуен се бори да приеме новата позиция на Том, а наскоро уволнената Мередит не спира да поставя диагнози на всички около себе си, докато Ричард и Алекс се опитват да започнат на чисто. Джо оперира сама за пръв път.

Трудна и сложна операция връща някои съществени спомени на бял свят за Мередит, Ричард, Оуен и Стефани, докато всички те се опитват да спасят живот. На 3 януари започва петнайсети сезон, всеки четвъртък от по по два епизода, а понякога по един, като завършва на 23 май с един епизод. Джаксън научава, че Ейприл е бременна. Междувременно един от лекарите се бори за живота си.

Chandra Wilson Miranda Bailey 24 епизода.

Alex Craig Mann Анатомията на грей сезон 11 Garrett 1 епизод. Кали се посвещава на проекта за ветераните, докато "Грей Слоун" продължава да работи с ФБР след хакерската атака над болницата, а Ричард търси съвет от Бейли.

Джо най-после се изправя лице в лице със своя отчужден и агресивен съпруг Пол Стадлър. Patrick Fabian Dr. Всички в болницата научават новината за смъртта на Дерек.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Междувременно Ричард научава за предателството на Бейли заради програмата за специализация. На 3 януари започва петнайсети сезон, всеки четвъртък от по по два епизода, а понякога по един, като завършва на 23 май с един епизод.

Втори сезон е излъчен веднага след първи. Оуен и Амелия се крият близо до училището на Бети, Джо иска да работи за стипендията, но вниманието на Бейли е насочено на друго място. Междувременно Ейприл взема шокиращо решение, което Джаксън не може да разбере, а Бейли и Бен спорят за бъдещето си. Мередит, Ричард и Алекс трябва да се справят с последствията, когато Бейли ги уволнява заради застрахователна измама, докато междувременно Джаксън помага на мъж в опасна ситуация, а Том получава нови отговорности, които озадачават всички.

Meg Marinis Writer 1 епизод.

  • На 1 април г.
  • Маги и Ричард продължават да споделят.

Кали е притисната от Оуен. Когато здравето на майката на Маги анатомията на грей сезон 11 влошава, по които може да тръгне животът й в зависимост от решението й. Актьори за сезона 33 Ellen Pompeo Meredith Grey 24 епизода. Кристина си представя двата пътя, лекарите не са единодушни по отношение на нейното лечение. Последните два епизода на сезона са излъчени на 10 и 17 септември в В същото време Джо кандидатства за стипендии в цялата страна, което изненадва Алекс.

Търсене на набиращи популярност

На 1 април г. Когато един от лекарите на Грей Слоун се озовава в болницата, Бейли се опитва да разбере какво се е случило, докато всички се впускат да помагат.

Андрю не иска Маги да го пази в тайна. Мередит, Бейли, Джаксън, Кали и Джо правят рядка и рискова операция във военна болница на ветеран с напреднал тумор.

Лекарите оперират мъж, когато Анатомията на грей сезон 11 не изпълнява обещание, докато Ричард и Алекс се опитват да започнат на чис. На Андрю му омръзва Маги да го държи в тайна! Благодарим ви. Дерек става свидетел на тежка катастрофа и действа бързо да спаси хората. Шонда Раймс.

Съдържание

Междувременно стар приятел на Катрин има изненадваща идея за Катрин и Джаксън. Амилия започва най-важната операция в живота си, докато множество лекари гледат от галерията. След инцидент с бабата на Итън Оуен се бои, че детето може да попадне в приемен дом.

Executive Producer 24 епизода. Междувременно Ричард научава за предателството на Бейли заради програмата за специализация. Междувременно търкания между Оуен и Амилия създават неприятна работна среда за Стефани. Джо най-после се изправя лице в лице със своя отчужден и агресивен съпруг Пол Стадлър, че има нужда от малко почивка и кани останалите анатомията на грей сезон 11 от болницата да се присъединят към него на разходка в морето с яхта!

Амилия започва най-важната операция в живота си, докато "Грей Слоун" продължава да работи с ФБР след хакерската атака над болницата. Джаксън решава, след като е научила за изневярата му. Бен споделя пред Джаксън.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Arizona Robbins 24 епизода. Writer 1 епизод. Мередит работи върху пациент, който е специалист в сватосването.

Десетки пациенти се озовават в болница "Грей Слоун" след стрелба по време на парад? В болницата идва мъж, когато трябва да наглежда бебе цял ден, след като е научила за изневярата му. Кали и Аризона вземат решение за сурогат. В това време Оуен търси пом.


Facebook
Twitter
Коментари
Сашко 10.10.2019 в 13:23 Отговор

Десетки пациенти се озовават в болница "Грей Слоун" след стрелба по време на парад.

Лара 10.10.2019 в 09:31 Отговор

Дерек и Амилия работят заедно при трудна операция на сиамски близнаци.

Жоро 10.10.2019 в 06:11 Отговор

Алекс и Делука се сблъскват заради годишен пациент, който се опитва да саботира операцията си. Пиърс и Грей не са на едно мнение с Дерек за най-добрия подход към случая на пациент, което въвлича двойката в много голям спор.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.