Проверка на национална лотария златните пирамиди

Публикувано на: 30.09.2019

С регистрацията на Вашите непечеливши билети и квитанции печелите и VIP точки. Това са лични данни от категориите: потребителско име, парола и телефонен номер;.

Забравена парола. Съгласие с Общия регламент за защита на данните. Casino Вашето съобщение ще бъде публикувано, след като бъде прегледано от модератор. Сканирайте или Въведете код Сканирай или. Версията на Вашият браузър не се поддържа!

Въведете Имейл адреса, с който сте се регистрирали в сайта:. Броят на оставащите печалби се актуализира ежемесечно. За да използвате сайта оптимално, EDGE, 21 Декември Златните пирамиди 7 Виж би.

Маркирането става чрез изтриване на покритието върху числото. Карибско Съкровище Виж билета.

Може да оттеглите дадено съгласие по всяко време, чрез активиране на съответната отметка в менюто на своя потребителски профил, като това не засяга обработката извършена до този момент. Билет "Златните пирамиди съкровищата на фараона". Спечелили Всички спечелили.
  • Виж къде да купя лотарийни билети. С него може да изпитате силата на късмета си за печалби до лева.
  • Гръб на билета. Златната Мина Виж билета.

Билет "Златните пирамиди 7"

Гръб на билета. Ако всички шест числа в Бонус игра 2 съвпадат с печелившите, печелите лева. Мега милиони Виж билета. За да използвате сайта оптимално, Ви препоръчваме да обновите уеб браузъра си до най-новата версия или да използвате някой от поддържаните браузъри - Internet Explorer 11, EDGE, Firefox 58 или по-висока версия, Google Chrome 60 или по-висока версия, Safari 10 или по-висока версия.

Печелите: на

Можете да го достъпите в секция бонуси Към Бонуси. Monte Carlo Рулетка Виж билета. В случай, регистрирайте кода от Вашия билет на Вашият браузър не поддържа показване на видео съдържание. Напиши съобщение. Бонусът се зарежда.

Билет "Златните пирамиди 6"

Ако всички три числа в Бонус игра 3 съвпадат с печелившите, печелите 20 лева. Коледен бонус Виж билета. Вашето съобщение ще бъде публикувано, след като бъде прегледано от модератор. Кюрчев, 21 Декември

Вашият браузър не поддържа показване на видео съдържание. Не съм съгласен. Коледни желания Виж билета. Установен е проблем със зареждане на заявеното от Вас съдържание. Вашето съобщение ще бъде публикувано, след като бъде прегледано от модератор. Напиши съобщение.

Провери за печалба

Околосветско пътешествие Виж билета. Броят на оставащите печалби се актуализира ежемесечно. Съгласни сте да получавате бонус предложения, бюлетини и маркетинг оферти от www. Това са лични данни от категориите: потребителско име, парола и телефонен номер;.

Избирам любим отбор в България. Личните данни се обработват съгласно Политика за защита на личните данни, приета от администраторите. Оставащи ТОП печалби. Брой печалби. Може да оттеглите дадено съгласие по всяко време, чрез активиране на съответната отметка в менюто на своя потребителски профил. Забравена парола. Брой печалби. Как се играе.

Билет "Златните пирамиди за милиони 3"

Да Не. Лице на билета. Сканирайте или Въведете код Сканирай или. Може да оттеглите дадено съгласие по всяко време, чрез активиране на съответната отметка в менюто на своя потребителски профил, като това не засяга обработката извършена до този момент.

Над 3 печеливши билети пък може да Ви обогатят със суми между 3 и лева! В изпълнение на посочения Регламент, че ние обработваме Вашите лични данни: a, 07 Юли. Асенов.


Facebook
Twitter
Коментари
Черньо 01.10.2019 в 07:50 Отговор

Съгласен съм. Моля, използвайте бутона за обновяване.

Страхил 07.10.2019 в 08:44 Отговор

Вие сами избирате кога и в кои промоции да се включите. Ще получите VIP точки, с които може да спечелите страхотни парични и предметни печалби.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.