Net framework windows 7 offline

Публикувано на: 19.09.2019

Srbija - Srpski. Изискване за рестартиране След като инсталирате тази актуализация, може да се наложи да рестартирате компютъра.

Ireland - English. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Има ли конспирация? Изтеглете сега пакета за инсталиране на Microsoft. Този пакет е по-голям от уеб инсталиращата програма и не включва езиковите пакети.

Ако сте изтеглили инсталиращата програма преди 10 юли , препоръчваме да изтеглите най-новата версия 4. Имаш право само на един опит , а аз съм инсталирал фреймуорк 4.

United States - English. Благодарим ви. Размер: 26 MB Език: руски Версия: 7. Препоръчително е да излезете от всички приложения, които използват. Пример за това е Benvista PhotoZoom Pro.

Добре дошли!

Този пакет е по-голям от уеб инсталатора и не включва езиковите пакети. ConnectionString на. Microsoft не носи отговорност за неточности или грешки или за щети, произтичащи от неправилен превод на съдържанието или неговото използване. Казахстан - Русский. Да се пробва само на Windows 7!

Danmark - Dansk. Освен това не изключвам и проблем от това, че експериментите са на виртуална машина. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Както вече казах, само фреймуорк 4.

Malaysia - English. За повече информация как да изтеглите net framework windows 7 offline за поддръжка на Microsoft вижте как да получите файлове за поддръжка на Microsoft от онлайн услуги.

За .NET Framework 4,8

Офлайн Пакетът може да се използва в ситуации, при които уеб инсталатор не може да се използва поради липса на интернет свързаност. Да Не. Предполагам проблема е в сертификация и верификация.

За щастие, има специален софтуер с по-напреднали методи за обработка на изображения с оразмеряване. Тази версия. Вход с Twitter. Eesti - Eesti. Srbija - Srpski. Italia - Italiano.

Относно Microsoft .NET Framework 4.7.2

ConnectionString на. Научете повече. И по-горе това съм показал Но Microsoft препоръчват използването на web инсталатора.

United Kingdom - English. Danmark - Dansk. Ако не можете да намерите подходяща опция, а незнание. За повече информация относно Microsoft. Това е особено вярно за сайтове за запознанства? Upload or insert images from URL.

Това не е криене. Последна актуализация: December 23.

Препоръчан отговор

NET Framework 4,8 офлайн. Интересни Статии. DarkEdge на чиста прясно инсталирана система, веднъж щом е стартиран неуспешен опит за инсталация на. NET Framework 4, 4.

Polska - Polski. NET Framework 4,8 известни проблеми.


Facebook
Twitter
Коментари
Иполит 24.09.2019 в 17:20 Отговор

NET Framework 4,8 известни проблеми. Казахстан - Русский.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.