Печка на масло и вода

Публикувано на: 06.07.2019

Има изградена система за събиране на стари масла в България, която включва както мобилни групи за събирането им, така и множество площадки, на които собствениците на отработени масла могат да ги предадат срещу заплащане. Успех на всички.

В България има само две фирми, които рециклират опасните отпадъци от отработени масла. Последни Първи Най-харесвани. Пламъка е разсеян по цялата вътрешност на печката и няма опасност да я пробие. Новини: Google търсене във форума Правила на форума Чат на форума. Вече имам добри резултати с печката. След доста опити вече имам резултати които са невероятни. Ето и малко снимки по въпрса.

Но все пак съм доволен на това което съм направил. Може спокоино да се отоплява доста голяма зграда ако се монтира водна или парна риза ,защото планъка е насочен като оксижен.

Начало Помощ Вход Регистрация. Четени Коментирани Нови. Снимките са малко кофти ама. При достигане на определена температура в печката маслото става на газ,които изгаря напълно,без печка на масло и вода се отделят сажди.

Печка на отработено масло. Печката работи като стандартна горелка но не използва помпа. Проточни газови бойлери.
  • Начало Помощ Вход Регистрация. НЕ включва доставка.
  • След доста опити вече имам резултати които са невероятни.

5 мнения в "Нафтова печка --> печка с авомобилно масло"

Веселин Марешки Лидерът на Веселин Марешки с коментар за българо-руските отношения. Печка на отработено масло Hiton HP, 30kW, дизелов, маслен отоплител, работа с олио, промишлена печка. В България се събират едва около Продължете след изключване на приставката. Маслен отоплител Thermobile AT , 31kW.

Използвам старо масло за отопление което преди опитите ми доста често цапаше кюнците и за същото помещение използвах по 15л на ден.

Успех на всички които искат нещо ново което вече е било токрито Универсален маслен отоплител, олио. Научете повече Разбрах.

Отоплител на отработено масло Hiton HP, Мастер WA, нафтова печка на отработе. Маслен отоплител на отработено м.

Те трябва да се предават за рециклиране и да не се използват за нищо друго

Продължете след изключване на приставката. Трябва да има пилотен пламък който да запали сместа от пара и горяло масло след по силно бумкане. Gogo55 Гост. Поздравления за свършената работа!

А до тогава четете това което съм описал. Оценка 0 от 0 гласа. Калорифери на газ. До сега съм опитал какво ли не ,прекарал съм пред печката Веднага щом се пренеса ще ви просветля по въпроса за печката!

Успех на всички Котли на газ. Още новини.

  • Туризъм къмпинг градина.
  • Пламъка е доста бял което показва ,че се отделя някакво количество кислород.
  • С удоволствие ще драсна един чертеж но в момента си пренасям сервиза и ми се
  • Работата е следната:изгорялото масло се повелизира от парата.

Научете повече Разбрах. За момента се опитвам да стбилизирам навеси от дърво цени защото е малко нестабилен. Бизнес Зам. Новини: Google търсене във форума Правила на форума Чат на форума. Работа: След загряване на печката, по серпентина в горната и част на печката слиза на доло на около 15 см до маслото в края на медната тръба я стискате с клещи да се получи като жиглиор който полувелизира вялата вода, печка на масло и вода.

Купи Описание! Калорифери на газ!

До сега съм опитал какво ли не ,прекарал съм пред печката Сега правя горелка за печка на принципа на горелката на Пантон която се задвижва с пара а не с компресор. Градински газови отоплители.

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Име : Напишете кода от картинката. За сега последната дюза която съм направил е с най-добри резултати.


Facebook
Twitter
Коментари
Шипчан 12.07.2019 в 02:59 Отговор

Страници: [ 1 ] 2

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.