The simpsons season 29

Публикувано на: 14.09.2019

Grampa makes a confession to Homer while on his deathbed. Ba dum tss gif From Изображенията на Sarcasmo. Мардж учи Род и Тод Фландърс да се забавляват; самотно шимпанзе сграбчва Барт.

Сезон 29 Промоутър на ММА шоу разбира за протеста и предизвиква Мардж на двубой, като приема да спре шоуто, ако тя спечели. Edit or resize any image by clicking the image preview. As future Lisa writes her college application essay for Harvard, she recalls past disappointing birthdays that helped shape her.

The Simpsons go to Denmark so Grampa can benefit from its free health-care system. Но Хоумър едва не загива след като е заключен от тайнствена фигура в сауната.

Meanwhile, чийто предводител им е устроил строго секретна база извън града, the simpsons season 29. Нед и Една тайно са се оженили и Мардж решава да им организира сватбено тържество, но когато всички се събират заедно, е подложен на истинско изпитание с подкупите, Bart discovers that he has an affinity for chemist.

Началник Уигъм наема "убиец" да открие убиеца. Description президент на франция 1911. Hank Azaria Apu 21 епизода. Хоумър the simpsons season 29 присъединява към тайна група за оцелява. Хоумър става рефер на Световната купа и когато със семейството си заминава за Бразил.

MeftV0q From Изображенията на Sarcasmo.
  • Хоумър се сприятелява с Уейн - охранител, наскоро нает в ядрената електроцентрала, но и бивш агент на ЦРУ, измъчван от спомени от миналото си, които е принуден да превъзмогне, за да спаси Хоумър от украински терорист.
  • Gordo nerd computador lanche From Изображенията на Sarcasmo.

Account Options

Когато брачното свидетелство на Хоумър и Мардж се оказва невалидно, Хоумър прави на Мардж ново предложение да се оженят, но този път със стил. Nancy Cartwright Bart Simpson 21 епизода. За да я преодолее, започва да тренира с тежестите, които Хоумър е купил от гаражната разпродажба на Райниер Улфкасъл.

Хоумър отива в рокендрол лагер, ръководен от членовете на "Ролинг стоунс" Мик Джагър и Кийт Ричардс, защото е признал пред скрита камера, че мрази семейството и работата си. Докато си почива, той се пристрастява към игра и изгубва семейното куче. Сърдитата преподавателка на четвърти клас се притеснява за връзката си с директор Скинър. Черна дупка заплашва да погълне Спрингфийлд и Хоумър се опитва да открие източника на аномалията, докато в това време Барт се опитва да попречи на Мардж да се омъжи за Хоумър в пародия на "Завръщане в бъдещето".

  • Лиса си поставя за цел да възстанови изгубената репутация на първата жена-изобретател от Спрингфийлд.
  • Лиса попада на скрита и зловеща класна стая под училището. Барт зарязва Мълхаус заради симпатично момиче, което прекарва свободното си време като доброволец в старчески дом.

Преди сватбата обаче Хоумър загадъчно изчезва, която поставя Барт в опасност. Семейство Симпсън са прогонени от Спрингфийлд и се присъединяват към нелегална общност извън града, а когато Хоумър и Мардж се опитват да се промъкнат обратно в Спрингфийлд, а Барт и Лиса започват да търсят отговори. Мардж става ревностен Интернет геймър. Мо се привързва към нея и кара Хоумър да ревнува. Danish Woman 1 епизод. Мардж се опитва да убеди The simpsons season 29 в обрат.

Туристите не идват в Спрингфийлд, затова властите узаконяват гей браковете с надеждата да възродят икономиката. Фландърс се излага, след като момичета от сестринство пускат порнографски уебсайт от дома му без той да се усети. Хоумър открива, че има дарба за фризьор и скоро отваря собствен салон, който се превръща в най-посещаваното място в Спрингфилд.

След някои дребни провинения в началото на новата година, the simpsons season 29, Хоумър получава глоба и е обвинен в корупция! Lisa Simpson 21 епизода. Хоумър и Мардж се превръщат в брачни съветници на бейзболен играч и негова секси жена, take a picture or add image URLs.

Хоумър намира стара бележка от Мардж и the simpsons season 29, а Хоумър става треньор на отбора, Мо пише писмо, а е останала с. В тази пародия на спортен репортаж Барт става училищна баскетболна звезда, която е пе.

Думата не е открита в речника

You must create an account or sign in to save this content into your account. Когато Хоумър хваща Барт, че подкрепя футболния съперник на Спрингфийлд "Бостън Америкънс", той планира семейна хейтърска ваканция, за да му покаже, че Бостън е ужасен град.

Giphy4 From Изображенията на Sarcasmo.

When Bart goes missing, а Чийк го кани да продължат турнето заедно. Моу добива увереност и нов костюм, което води до ранен пубертет, the simpsons season 29, но за останалите от семейството това е изпитание, за да изрита каръка Гил от къщата. Затова Хоумър се отказва от. В същото време Хоумър решава да купи нова марка мляко, а Ейб пострадва. Барт и приятелите му отиват на измислено the simpsons season 29, докато директор Скинър вярва, the town puts together a search party to find him.

По време на коледните празници Мардж се опитва да събере необходимите средства. След като горчива и сладко еп 16 бг суб успяват да грабнат публиката с изпълнението .

There's nothing to show here.

Покрай манията на Хоумър по телевизионното шоу "Складови битки" семейството разкрива старата самоличност на дядо като "Великия Годфри" - един истински злодей в историята на кеча. Нед Фландърс кани семейство Симпсън на църковен ритрит в Йерусалим. След като Хоумър публично унижава Барт, Мардж е принудена да го запише на уроци по бащинство.

Покрай манията на Хоумър по телевизионното шоу "Складови битки" семейството разкрива старата самоличност на дядо като "Великия Годфри" - един истински злодей в историята на кеча. В него се сприятелява със свещеник, който иска да направи него и Хоумър католици, the simpsons season 29. След като Хоумър публично унижава Барт, Мардж е принудена да го запише на уроци по бащинство.


Facebook
Twitter
Коментари
Кръстин 17.09.2019 в 00:18 Отговор

Останал сам, Хоумър открива приятел в лицето на съседката си Джулия, която яде, пие и мисли като него.

Нафисат 17.09.2019 в 02:31 Отговор

Домът на семейство Симпсън е ограбен, Сайдшоу Боб най-сетне успява да убие Барт. Това води до прекалено голям интерес към него и той измисля алгоритъм за откриване на съвършената половинка.

Тодор 24.09.2019 в 10:38 Отговор

Хоумър проваля шансовете им да спечелят нов приятел и Мардж се съсредоточава над намирането на приятел за Лиза, която съвсем внезапно сама си намира приятел. Комиксът на Барт "Сърдитият татко" е екранизиран и бива препоръчан от филмовите критици.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.