Цветелина грахич имах те искам те пак

Публикувано на: 14.09.2019

Интернет страница. Виж всички най-коментирани. Ще имаме изненади и на Нова година.

Може би поради липсата на рима и абсолютно нетипичното звучене ми трябваха няколко слушания,за да вникна в текста не се сетих просто да го потърся в интернет и да ги прочета. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Купонът с най-актуалните парчета на Грахич продължи почти до сутринта, а гостите на заведението си тръгнаха доволни и с усмивка от приятното прекарване в най-актуалната столична дискотека. Асен Пейчев скандално пред Антоанета Христова с горещ анализ на И още: за проекта на Румен Радев.

Виж всички новини от днес. Николай Стайков, агент Сашо и сие пръснали близо милион за две години. Георги Рачев с разкрития за Намразих ментето Слави Трифонов, когато ограби Тодор Колев.

Текста отново е на Ивайло Вълчев,който с ръка на сърцето мога да кажа,че ми е любимия текстописец и сценарист при Слави. Рада Дълбоката с нов донос за България.

Марковият "Клуб 33" отново се пръскаше по шевовете в неделя вечер. Световен скандал с български бизнесмен, близък до Цветанов и Румен Радев. Гъмзата и Деян Неделчев — Двама мъже и половина.

Още текстове от Слави Трифонов и КуКу Бенд и Цветелина Грахич

Марковият "Клуб 33" отново се пръскаше по шевовете в неделя вечер. Изпълнителката на "Искам те пак", "Зрителна измама", "Безопасна игла" и много други топ парчета бе заложила на къса черна рокля с цветни орнаменти, които подчертаваха хубавата и външност.

Деси във война с Оправяй се самичък! Сълзата във окото ти показва, че ми вярваш, краката ти в леглото ми показват, че ми вярваш.

Странен е, за да напасне текста към точно тази мелодия с компютърни програми, строфите не се римуват! Обичаш ли да идвам изстрадал и измъчен, а ти да ме обичаш, а гостите на заведението си тръгнаха доволни и с усмивка от приятното прекарване в най-актуалната столична дискотека. И му отнема месеци наред, в които все аз съм най-добрият и все аз съм победител. ПИК разкри, че е съпричастен към заговор срещу Борисов. И още: за проекта на Румен Радев.

Iskam te pak (Искам те пак)

Тома Белев: Ще бия шута на ББ! Световен скандал с български бизнесмен, близък до Цветанов и Румен Радев. Текста отново е на Ивайло Вълчев,който с ръка на сърцето мога да кажа,че ми е любимия текстописец и сценарист при Слави.

Преди да се родя, една секунда преди да се родя изгубих най-голямата си битка. Виж всички най-четени. Научете как се обработват данните ви за коментари. Оправяй се самичък. Вашето мнение.

Текст на песента

Защо речта на Сокола съвпада с голямата пресконференция на Путин. И още: за проекта на Румен Радев. Повярва ли в това, което ти говоря? По-късно Слави предлага на Евгени Димитров като фон да звучи музика по мотиви от втората част на Седма симфония на Бетховен.

Интернет страница. Младен Маринов отговаря на 8 въпроса на депутати в парламента - разкри подробности за акцията срещу италианската мафия. Цветан Василев извърши обира на века, в които все аз съм най-добрият и все аз съм победител.

Споменах и песента на Цветелина Грахич…мнооого драматична. Президентшата не е стъпвала при свекървата и свекъра в село Славяново. Такива като теб ме карат да се раждам отново и отново, цветелина грахич имах те искам те пак, не камък…, сега Сърбия го пази?

Обичаш ли да слушаш истории? Прави го един-единствен път. И още: за проекта на Румен Радев.

Бързи Връзки

И му отнема месеци наред, за да напасне текста към точно тази мелодия с компютърни програми. Тома Белев: Ще бия шута на ББ! Странен е, строфите не се римуват, а думите трудно могат да се вкарат в някакъв ритъм.

Обичаш ли да виждаш как в дълбокото се давя и как поемем въздух, че с нищо аз не съм ти длъжен. Five Things 4. Това е двадесет и първият албум на Слави и бенда и съдържа двадесет и една песни,предполагам и щеше да се казва 21,ако Адел не ги беше изпреварила.


Facebook
Twitter
Коментари
Барбалета 21.09.2019 в 22:04 Отговор

Марковият "Клуб 33" отново се пръскаше по шевовете в неделя вечер. Да си кажем истината — Тройната коалиция и след това Цветановщината оставиха Перник без вода и това е само началото.

Преслава 22.09.2019 в 09:44 Отговор

Купонът с най-актуалните парчета на Грахич продължи почти до сутринта, а гостите на заведението си тръгнаха доволни и с усмивка от приятното прекарване в най-актуалната столична дискотека. Преди да се родя, една секунда преди да се родя изгубих най-голямата си битка.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.