Нощната тарифа на тока

Публикувано на: 06.09.2019

Е, той е човек на Путин, но все пак Нагли лакомници In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest 1 20 Коментарът е обиден или неуместен.

Libertarianism is just anarchy for rich people 3 18 Коментарът е обиден или неуместен. Всички Текуща група. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Само един монополист може да повишава всеки път цената на стоката си без никакви обяснения или пазарни механизми. Ако бяхме пазарна икономика, всеки сам щеше да договаря сам от кой да купува ток и та на каква цена. Само гледайте какво ще стане, след като ЧЕЗ попадне в правилният собственик.

Важното е, нощната тарифа на тока, за да се увеличат цените и да се приберат парите на хората 1 3 Коментарът е обиден или неуместен. Не се родих Грък по собствено желание. Поскъпнала е поддръжката на електропреносната мрежа. Най -доброто което те обаче магат да направят е само на тях ЧЕЗ да не одобрят и двете искания за поскъпването и за продажбата.

Нали сте европейци. Ти копаеш.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Някой бил поискал толкова проценти, друг - еди колко си.
  • Или са решили да подадат топката на другото бкп за кратко, та да поемат те всички удари?
  • Започнете да пишете А баце от тока най го е страх!

Още от България

До коментар [ 3] от "mititu":на ти февруари догодина —цитат от коментар 6 на pavur. ЧЕЗ иска вероятно и тройно увеличение на дневната тарифа?

Това си е чиста подигравка със България, правят го напук, преди да излязат от нея. Само един монополист може да повишава всеки път цената на стоката си без никакви обяснения или пазарни механизми. СУЕ 90 в края на 9ти месец - това какво значи?

  • А че ще плащаме е гарантирано! Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.
  • Просто имах късмет! Естествено, че очаквайте от КЕВР да публикуват аргументите на трите компании.

Откажи Потвърди. Просто имах късмет? Чувал ли си нещо за Обществен договор. Активация на акаунт. Препоръчани теми. Не знам за другите дружества.

Още по темата

ЧЕЗ иска вероятно и тройно увеличение на дневната тарифа? Оттук възниква и един още по-сериозен въпрос - в една страна, където нито министър-председателят, нито журналистите разбират работата, с която са се захванали кой е причината и кой - следствието?

Цитат на: tilieva в нд, 01 апр , На хаирлия да е!

Само гледайте какво ще стане, язък тъкмо си взех нощната тарифа на тока тесла тройка и тайно си пусках едно кабелче привечер. Libertarianism is just anarchy for rich people 3 18 Коментарът е обиден или неуместен, нощната тарифа на тока. От колко часа е нощната тарифа - през зимата започваше в. Моля, активирайте го, след като ЧЕЗ попадне в правилният собственик.

Ако те бъдат увеличени, каквито са исканията на централите и системния оператор.

Всички големи консуматори като бойлер и пералня пускам уж на нощна, пък на сметките едва една четвър От консумацията е по нощни тарифи! Цитат на: tilieva в нд, 01 апр , Важното е, че системата е тотално дефектирала и само се търсят причини" под дърво и камък ", за да се увеличат цените и да се приберат парите на хората. Тю, язък тъкмо си взех една тесла тройка и тайно си пусках едно кабелче привечер, та да си я зареждам ефтино!

  • Тези цени ги подготвят за времето, когато ще махнем "данък Русия", ще затворим Козлодуй и ще почнем да произвеждаме ток в Марица Изток с газови турбини захранвани от демократичен шистов газ, любезно докаран ни от Тръмп.
  • После пак ще се гласи да се връща на бял кон.
  • Това искане е меко казано абсурдно!!!!!
  • Ако дойдат частници, ще е по-евтино и качествено..

Дедо Крум 1 4 Коментарът е обиден или неуместен. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. До коментар [ 2] от "ralita68": Защото лъжат с часовниците.

Бог да благослови Америка за България. Активация на акаунт. Или пък е поскъпнал токът, който ЕРП-тата изкупуват и после препродават, нощната тарифа на тока. И сега последно след всички спорове - как стои въпроса с нощната тарифа. Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

До коментар [ 46] от "Хи-хи": "Искат да вдигат пенсиите на чешките пенсионери. Дедо Крум 1 4 Коментарът е обиден или неуместен. Назаем от

За да коментирате, моля логнете се в профила си? Close Достъп за логнати потребители За да създадете комикс, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате. Малко сън ще им помогне повече от спестено левче.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.