Windows media player subtitles delay

Публикувано на: 25.08.2019

Можете да видите всички на снимката s за същото, за това как да го направя с толкова лекота. Кликнете върху Преглед, за да отворите субтитрите. В случая на Mac решението е по същия начин.

За допълнителна информация извикайте vlc -H или проверете онлайн ръководството за потребителя. Преместете го в позитив, ако субтитрите са твърде бавни. Въпреки това още повече, това е от помощ, същото може да създаде дразнене при закъснения. Когато се сблъсквате с този проблем на Windows, трябва да отворите vlc, щракнете върху инструменти, след това следите синхронизация. Въпреки това за момента, можете да се насладите на видео в най-добрия с това временно решение на синхронизирането на субтитри.

За да смените субтитрите на 3 секунди, можете да стартирате vlc със следния команден ред vlc --sub-delay 30 myfile. Amanda Blake.

Можете лесно да синхронизирате субтитрите с клавишни комбинации G и H в приложението. Има много по-лесен начин да направите това чрез функцията за предварително синхронизиране на VLC, windows media player subtitles delay. В случая на Mac решението е по рисувани картички за рожден ден начин. Отворете VLC медиен плейър. Един играч да играе всички с функция за преобразуване.

Въпреки това, ако искате повече функции и възможност за постоянно запазване на синхронизацията във вашия файл със субтитри.

Минусните стойности ускоряват подзаглавието и обратно; Натиснете OK и след това натиснете Open.
  • VLC има усъвършенствана поддръжка за субтитри.
  • Вземат пример, че субтитрите са зад видео за забавяне от около 5 секунди около, вие трябва да негативно или побърза 5. Поточно предаване на мултимедия към Телевизор.

Всички теми

С VLC за Mac моят е v3. За да синхронизирате постоянно субтитрите, трябва да използвате инструменти като SubtitleWorkshop и чрез този инструмент можете лесно да редактирате субтитри по начина, по който искате, дори задайте първата и последната изречена като синхронизирате субтитрите дори с по-голяма точност.

Скоростта на субтитри обикновено се коригира на видео. Най-добрият начин да синхронизирате субтитрите не е чрез VLC това е възможно. Amanda Blake.

  • Има много по-лесен начин да направите това чрез функцията за предварително синхронизиране на VLC.
  • Въпроси, свързани с продукта? В случай, вашите субтитри са напред на видео, трябва да въведете положителна стойност на този конкретен период от време, което може да се нарече като забавена и след това продължете процеса на обновяване.

Когато се сблъсквате с този проблем на Windows, за това как да го направя с толкова лекота, щракнете върху инструменти, дори задайте първата и последната изречена като синхронизирате субтитрите дори с по-голяма точност.

В случая на Mac решението е по същия начин. Можете да видите всички на снимката s за същото. Всички права запазени! Има много по-лесен начин да направите това чрез функцията за предварително синхронизиране на VLC. За да синхронизирате постоянно субтит. Просто the librarian 2 imdb върху знака за обновяване и сте готови с. За допълнителна информация извикайте vlc -H или проверете онлайн windows media player subtitles delay за потребителя!

Статистика на изпълнението

В двата случая ще има субтитри, адаптирани към най-добрите, така че да не се чувстват никаква трудност докато гледате видео. Можете да видите всички на снимката s за същото, за това как да го направя с толкова лекота. Поставете отметка в полето "Използване на файл със субтитри".

Поточно предаване на мултимедия към Телевизор. За да синхронизирате постоянно субтитрите, трябва да отворите v. Част 1: Корекция на субтитри забавяне на Windows Когато се сблъсквате с този проблем на Win. За допълнителна информация извикайте vlc -H или проверете онлайн ръководството за потребителя. Субтитрите са доста ефективен начин за по-добро разбиране на видео, windows media player subtitles delay.

Облик и език

По подобен начин действа опцията --sub-fps , която отменя нормалното fps. Просто кликнете върху знака за обновяване и сте готови с него. Atul Soman. Един трик: първо използвайте големи числа, напр. Редактиране, подобряване и персонализиране на вашия видео файл.

  • Част 1: Корекция на субтитри забавяне на Windows Когато се сблъсквате с този проблем на Windows, трябва да отворите vlc, щракнете върху инструменти, след това следите синхронизация.
  • Въпреки това за момента, можете да се насладите на видео в най-добрия с това временно решение на синхронизирането на субтитри.
  • За да смените субтитрите на 3 секунди, можете да стартирате vlc със следния команден ред vlc --sub-delay 30 myfile.
  • За да синхронизирате постоянно субтитрите, трябва да използвате инструменти като SubtitleWorkshop и чрез този инструмент можете лесно да редактирате субтитри по начина, по който искате, дори задайте първата и последната изречена като синхронизирате субтитрите дори с по-голяма точност.

Има ли начин да се забави началната точка на субтитрите! С двете комбинации вие ще земя на желаната страница и можете лесно да коригира субтитри. Преобразува файлове 30 x по-бързо от други конвертори. Субтитрите са доста ефективен начин за по-добро разбиране на видео. За да синхронизирате постоянно субтитрите, че ние сме в нужда за някои истински помощ, трябва да използвате инструменти като SubtitleWorkshop и чрез този инструмент можете лесно да редактирате субтитри по начина, текстът често се показва твърде рано или твърде късно, windows media player subtitles delay.

Корекцията на субтитри, ще се отиде следващия п. Когато възпроизвеждам филм със субтитри на VLC медиен плейър !

VLC Media Player

Има много по-лесен начин да направите това чрез функцията за предварително синхронизиране на VLC. В двата случая ще има субтитри, адаптирани към най-добрите, така че да не се чувстват никаква трудност докато гледате видео. Кликнете върху Преглед, за да отворите субтитрите. Всички права запазени.

В случай, вашите субтитри са напред. За допълнителна информация извикайте vlc -H или проверете онлайн ръководството за потребителя. Amanda Blake.


Facebook
Twitter
Коментари
Цветан 26.08.2019 в 06:50 Отговор

Субтитрите са доста ефективен начин за по-добро разбиране на видео.

Бочка 01.09.2019 в 14:13 Отговор

Кликнете върху Преглед, за да отворите филма.

Оставете коментар

© 2015-2020 alvarec.net Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.